![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Pentru a mentine o valoare a threadului voi ruga ca toti care posteaza sa respecte niste mici cerinte: - fara offtopicuri irelevante gen "maaama ce s-a facut/dres/ce-au scazut" - mentineti cat de cat curat threadul si cu informatii actualizate - daca ati cumparat nou ceva dintr-un anumit loc incercati sa specificati pretul si stocul existent (mai aveau 1 bucata, 2 , n...) - pentru preturi la componente ce nu sunt neaparat noi se pot verifica si in alte parti nu neaparat pe CG - cei care insista cu preturi din ACELASI MAGAZIN ONLINE vor fi penalizati ca orice spammer : ban forever ! |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
|
desi se stie ca au venit deja noile procesoare de la Intel,iaca... PROCESOARE (nou) C2Q X6850 ~3050LEI (nou) C2D E6850 ~830LEI (nou) C2D E6750 ~600LEI (nou) C2D E6550 ~535LEI (nou) C2D E4500 ~440LEI (reducere) C2Q Q6600 ~840LEI (reducere) C2D E4400 ~370LEI
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
off topic. mascotzel nu mai da ca referinta preturi de la mediadot....de cate ori am sunat(si am sunat de ceva ori datorita preturilor afisate) imi raspunde o tipa care vb cu foarte mare lene ,explica ca trebuie sa vada dak au pe stoc produsele si la sfarsit..."lasati-ne un nr de tel ca va sunam noi"... nu am fost sunat niciodata de cineva de acolo,chiar sunt curios dak a cumparat cineva de la ei si cat a fost nevoit sa astepte un telefon si ca sa fiu putin on topic,preturile sunt beton,tare mult as vrea sa stiu la ce temp lucreaza un E6850/Q6600
__________________ | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Quote:
vor doar sa arate "intrari noi & preturi in Romania",nu sa faa (anti) reclama
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Quote:
| ||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti |
Au intradevar niste retineri astia de la Mediadot in relatiile cu clientii si eu am constatat, de ex. am cerut pe mail niste informatii de mai multe ori si nici macar o singura data nu am primit vreo informatie..., se poate verifica usor... si apoi faceti comparatie de exemplu cum raspund PCGarage, ShopIT si altele. Si inca o chestie care m-a deranjat destul de mult: "In stoc" nu inteleg ce rol are, am asteptat o luna dupa o placa de baza si... tot pe stoc era, doar pe site evident! Se poate sa fie vina furnizorului, insa de ce nu se pune un mesaj adecvat? In afara de dovada neseriozitatii ce se mai castiga? | ||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | Quote:
| ||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti |
Daca as fi trimis doar odata... ai putea spune, insa am trimis de suficient de multe ori ca sa fiu destul de suparat pe chestia asta, sa-mi vars un pic oful aici. Intentia nu e de antireclama ci pentru a se lua niste masuri cum spunea mediadot (userul) pentru ca magazinul dupa mine ar fi unul dintre primele daca s-ar face ceva in prinvinta relatiilor cu clientii. Si ar avea de castigat si clientul si magazinul, cred. seaded daca esti de la mediadot, iti pot trimite adresa de email, daca sunt pastrate niste loguri cu mesaje, sa vezi ca n-am trimis doar un email, am si niste comenzi anulate... Insa sunt offtopic, si dupa ce sunt citite de cine trebuie, cred ca ar putea fi sterse mesajele mele de aici. | ||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Antec Sonata Designer. Un fel de SOLO cu sursa EA 500?
__________________ ...un fleac... m-au ciuruit... | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
mediadot sau altceva,e offtopic nu se discuta aici despre seriozitatea firmelor
|
| | #53 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
seadead din cate stiu eu cel putin nu este angatul meu . Oricum nu conteaza, deaorece se vor lua masuri asa cum am zis, prin implementarea unui soft in maxim 7 zile (la vanzari) care nu ii va mai lasa pe pushti sa "uite" de raspunsuri. Pana atunci sper ca decibelii scosi de mine in ultimele zile sa remedieze un pic situatia. A! Si rog persoanele care au in continuare astfel de probleme sa apeleze cu tupeu la rubrica aceea de client nemultumit de pe prima pagina. Acolo raspund personal | ||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Eu am cumparat in ultimele 2 sapt de la mediadot 2 mausi logitech g5 si au fostfoarte prompti si cu raspunsul si cu servirea eu nu am avut nici o problema acum astept un volan cu pedale de la logitech . . . sunt serviabili si promti
__________________ Yahoo ID: miker2210 | 0721819301 / 0765521124 | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
come on nu-i topic de laudat/criticat magazine -------------------- Editare ulterioară -------------------- PLACI VIDEO (nou) PALIT 2600PRO SONIC 256MB DDR3 ~258LEI (nou) PALIT 2600XT 256MB DDR3 ~318LEI (nou) PALIT 2600XT 512MB DDR3 ~387LEI (reducere) FOXCONN 7900GS ~358LEI
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. Last edited by mascotzel; 25-07-2007 at 19:41.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
PLACI VIDEO: http://www.shopit.ro/componente-pc/p...2600pro-256mb/ http://www.shopit.ro/componente-pc/p...2600pro-512mb/ http://www.shopit.ro/componente-pc/p...deon-hd2600xt/
__________________ *1 x2 5200@2,7 ghz ASUS M3N78-EM 2*1gb ddr2 800 A-DATA Vitesta extreme WD 6400AAKS Gainward 9600gt Thermaltake WingsRS Thermaltake tr2*470W *2 A64 x2 4000@2,1ghz asus m2a-vm 2*1gb ddr2 667 corsair WD2500KS sata,Spire Blackfin,Spire jewel 380w | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |