![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Pentru a mentine o valoare a threadului voi ruga ca toti care posteaza sa respecte niste mici cerinte: - fara offtopicuri irelevante gen "maaama ce s-a facut/dres/ce-au scazut" - mentineti cat de cat curat threadul si cu informatii actualizate - daca ati cumparat nou ceva dintr-un anumit loc incercati sa specificati pretul si stocul existent (mai aveau 1 bucata, 2 , n...) - pentru preturi la componente ce nu sunt neaparat noi se pot verifica si in alte parti nu neaparat pe CG - cei care insista cu preturi din ACELASI MAGAZIN ONLINE vor fi penalizati ca orice spammer : ban forever ! |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #81 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Ploiesti |
Reviewuri pro si contra vor fi tot timpul iar johny boy de multe ori abereaza mai frumos ca unii consateni de-ai nostrii.Sunt multe surse mai silent sau pentru chestii de finete.Cine frea fucking power...astea par a fi cel mai bun compromis.De multe ori detaliile tehnice insignifiante(sau nu) nu redau exact ce vrea un user de la un produs. Sa continuam: - Scaderi de preturi in urmatoarele zile la Nvidia seria 8(cele de 320 din pacate f putin) - si mai trist faptul ca in Europa este o tendinta pronuntata de shortage de stocuri - cresteri usoare ddr2 si ddr3 , scadere pe ddr1(dk mai pasioneaza pe cineva)
__________________ PS2 + Z5500 | ||
|
| | #82 (permalink) | ||
| COOLERS (nou) Scythe Ninja Mini ~120LEI - deocamdata n-am dat de nici un review oficial care sa arate cum se comporta,dar am gasit un test pe un forum...pare sa fie un cooler destul de performant pt HTPC-uri Quote:
Quote:
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
|
Cam scump daca-l raportam la Ninja Plus, dar are marele avantaj ca incape in orice carcasa. Diferente mari fata de fratele mai mare nu pot sa fie deoarece partea de sus oricum era rece, nu mai ajungea caldura la ea.
__________________ i7 920, Andy Samurai, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX 260 Core 216 SC, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W, HP P275 21" | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
| PLACI DE BAZA / PROCESOARE / MEMORII (reducere pret) EVGA nForce 650i Ultra 775 T1 122-CK-NF66-T1 ~320LEI - desi nu e o noutate modelul,initial avea un pret destul de mare,acum s-a apropiat de preturile modelelor low-end P965/P35 (reducere pret) Biostar TForce P965 ~275LEI - desi Biostar nu sunt prea raspandite la noi,a fost un model ieftin si destul de capabil in OC,Biostar fiind singurul producator care a implementat un controller IDE VIA,lipsit de problememele Jmicron-ului (nou) Biostar TP35D2-A7 ~310LEI - Tforce bazat pe P35+DDR2 (nou) Biostar TP35D3-A7 Deluxe ~525LEI - Tforce bazat pe P35+DDR3,pare cea mai ieftina implementare (nou) ASRock 4CORE1333-FullHD ~285LEI - placa de baza mATX bazata pe ATIRS600,suport 1333 (nou) ASRock 4CORE1333-ViiV ~355LEI - implementarea Asrock a chipsetului P965,venita cam tarziu pe piata,dotata cu firewire,crossfire(16+4),eSata,insa cam pricey dupa parerea mea,capacitate de OC nedovedita mai ajutati si voi
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. Last edited by mascotzel; 09-09-2007 at 12:57.. | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
da ieftine mai sunt
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #88 (permalink) | ||
|
da,scuze sper ca n-am bagat pe nimeni in sperieti a fost un copy paste si am uitat sa modific
|
| | #89 (permalink) | ||
| memorii geil black dragon pacat ca`s doar pe hartie ... o fi ceva de capul lor ? the ulitimate gamming shit , yah right . ![]() mai bine le imbracau in radiatoare . bundle joc (nfsc) la memorii ?? ![]() placi de baza msi-p35-platinum asta`mi place . e sexy cu racirea pasiva aia ciudata. dar mai mult imi face cu ochiu` msi-p35-neo2 pacat de cei 2 conectori (4+4 / molex) amplasati minunat ! asus-p5kc un hibrid ce sporta ddr 2 / ddr 3. gigabyte-ga-p35-ds3l
__________________ power is nothing without ctrl Last edited by AcidChaoS_1; 11-09-2007 at 05:02.. | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
| Gigabyte X38-DQ6 si e scumpa in draci
__________________ Rog userii care nu au ce face sa se abtina din a posta in thread-urile mele... | |||
|
| | #93 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Sep 2007 | Clix2 8GB red, ar trebui sa aiba destul spatiu MSI P6N SLI-F V2, suport quad core si SLI MSI GX700PX, laptop gaming Last edited by korby; 17-10-2007 at 14:53.. | ||
|
| | #94 (permalink) | ||
| PSU& COOLING (nou) Corsair VX550 ~315LEI - sursa value de la Corsair,nemodulara,insa foarte bine construita (review) (nou) SEASONIC S12-II 330 ~ 180LEI (nou) SEASONIC S12-II 380 ~ 200LEI (nou) SEASONIC S12-II 430 ~ 255LEI (nou) SEASONIC S12-II 500 ~ 345LEI - noile surse nemodulare de la Seasonic,cu eficienta marita si design revizuit,pastrand silentiozitatea pt care a fost renumita si prima serie
|
| | #95 (permalink) | ||
![]() Quote:
| |||
|
| | #96 (permalink) | ||
|
Nu este o noutate dar eu l-am cautat de cateva ori cand am avut nevoie si nu l-am mai gasit nicaieri pe stoc: Artic Cooling Freezer 4 deci pentru socket 478.
__________________ i7 920, Andy Samurai, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX 260 Core 216 SC, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W, HP P275 21" | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Sep 2007 | Quote:
Alte produse noi: Camere foto Casio - mi se par pentru fete mai mult, sunt subtiri sa incapa in poseta, au ecran mare, fac poze reusite in aer liber: la iesiri la munte, la iarba verde, in parc samd dar mai greu daca e lumina slaba pentru ca blitz nu prea au unde sa puna CASIO EX-Z1080 (black) CASIO EX-Z1200 (black) CASIO EX-S880 (black) Mie mi se par cadouri bune pentru prietena sau sotie, sau o ruda de sex feminin Lexar Compact Flash 300X 4GB - Tin minte ca am vazut pe undeva review la el, au trebuit sa foloseasca un server cu harduri SCSI ca sa poata furniza ratele de transfer specificat de Lexar. O chestie care imi place la Lexar e ca au preturi mai mici decat Sandisk, de fapt la CF-uri au preturi mai mici decat Kingston. MSI P35 Diamond - P35, DDR3, Creative X-Fi integrat, Quad Core, capacitor solizi, racire cu heat pipe pe chipset... e o placuta chiar buna, dar mi-e ca avea si un pret pe masura MSI EX600-004EE - dual core, Nvidia 8400, 2GB de DDR2, hard de 160, webcam, Vista Home Premium... nu e laptop de gaming, dar are ceva putere. MSI GX700PX-022EU - asta e de gaming, e versiunea performance. E ceva mai bun pentru jocuri decat Dell 1520 din cauza ecranului mai mare, daca pretul ar fi mai mic nu ar fi concurenta intre ele )Exista si o versiune GX700E care este overclockabila, are buton special pentru activat overclocking-ul. Last edited by korby; 17-10-2007 at 14:55.. | ||
|
| | #98 (permalink) | ||
|
Mi se par interesante aceste boxe Logitech G51 la 557 RON! | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2001 Location: Costanta |
Au aparut si pe la noi 2900Pro???ca eu nu am vazut inca...teoretic ar trebui sa aibe un pret f bun
__________________ Frag everything isn't u! | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |