Salut.
Nu stiu daca era mai potrivit pe sectiunea software sau nu. Inca nu am determinat ce natura are problema mea.
E vorba de tastatura, o ia razna in vreo 2 jocuri (in altele deloc) si foarte rar in desktop. Scrie aiurea, cu totul alte litere decat ce apas eu. Am schimbat tastatura, la fel. Ambele sunt bune.
Acum, detalii. Isi schimba doar literele. Butoanele cu numere raman ok. La fel comenzile, ctrl, alt, enter, f-urile, shift, space, sunt ok.
De exemplu, daca ma joc ceva si o ia tastatura razna, daca dau alt-tab si ies in desktop, scrie normal. Revin in joc, scrie prost. Dupa restart la joc scrie iar bine, dar timpul pana se strica iar variaza de la 1 minut la 10 minute.
Daca nu ma joc nimic, cateodata o ia razna in messenger. Daca scriu in notepad sau in explorer, merge perfect. Revin in messenger, scrie aiurea.
Am reinstalat driverul la keyboard cu windows. La fel. Problema a aparut de vreo 2 saptamani, pana acum a mers perfect luni de zile. Mi-e sila sa reinstalez windowsul pentru chestia asta, dar e frustrant, mai ales cand te joci in retea...sa iesi ca nu-ti mai merge tastatura, sa te astepte prietenii, etc.
Vreun sfat, ceva? Ce-as putea face?
Multumesc.

Reply With Quote

Bookmarks