![]() |
| | #121 (permalink) | ||
|
Merge 8800GT cu thermaltake ND1 ( http://www.thermaltake.com/product/C.../cl-g0080.asp# )? ArticCooling Silencer ZAV02 NV5 rev3 si-a montat cineva? L-am gasit la un pret ~50 si avind in vedere ca evacueaza aerul afara din carcasa pare o solutie buna.
__________________ When you lose, don't lose the lesson. Last edited by Iris; 10-12-2007 at 14:09.. | |||
|
| | #122 (permalink) | ||
| Quote:
Nu inteleg care este problema, mi se pare un lucru ok sa ai mai multe informatii de la useri.
__________________ Abit IP35 | Intel Core2 Duo E6320 @ 3GHz | Scythe Infinity | Asus 8800GT 512MB @ Accelero S1 + Antec 12cm | 2 x 2GB Mushkin DDR2 XP2-6400 (996580WX) | 2 x WD5000AAKS + WD 200GB + WD 250GB | Asus 2014 | Chieftec LBX-03B-B-SL | Corsair CMPSU-520HX | Creative Audigy SE | Logitech G5 + QCK ... | |||
|
| | #123 (permalink) | ||
|
Vre-o sansa sa se poata monta pe 8800 gt 256/512 vechile coolere zalman vf 900 Cu sau vf 700 Cu ?! am un vf 900 Cu tinut la pastrat, e iarna si nu are rost sa-l montez pe 8600 gt glh ( merge la 700/2000 fara greturi cu racirea normala ), ma gandeam si eu la un 8800 gt mai la primavara
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #124 (permalink) | ||
|
treaba i se trage de la memorii verifica coolerul punel, incearca sa vezi daca e bine prins....daca e bine prins pune cu rivatunner ventul in 100% si daca si asa face... directia garantie daca are daca nu :S ura si la gara ![]() retine ca orice OC se face cu cap...ca altfel doare la buzunar
__________________ ma mai gandesc ce pun... | |||
|
| | #125 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #126 (permalink) | ||
|
oare Thermaltake TMG ND1 s-ar potrivi pe 88gt? daca e pt 6800 ar trebui totusi sa mearga perfect si pe gt. seamana cu silencer nv5, doar ca are si heat pipe + radiator ceva mai mare. arata prea fain placa impreuna cu un silencer sau unul din asta. ![]() edit: mi-a luat-o iris inainte. tocmai cautam si eu coolere pt 88gt
__________________ one love | |||
|
| | #127 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | Quote:
http://www.frazpc.pl/artykuly/570/88...o/i/skutecznie le gasesti pe toate la mediadot | ||
|
| | #128 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ When you lose, don't lose the lesson. | |||
|
| | #129 (permalink) | ||
|
Hmmm ... cum să încep ... Brusc: azi a venit înapoi prima 8800GT buşită. Gigabyte. Totu' bine şi frumos până la ceva 3D. Unde rulează cu 2-3fps, indiferent ce. Inclusiv 3DMark. Bănuiesc o problemă pe alimentare, pentru că pe XP ţipă (insufficient power) deşi e conectată alimentarea PCIe. Pe Vista64 (asta era instalat pe sistemul omului) nu zice nimic dar nici nu funcţionează normal. Am pus pe sistemul respectiv altă placă (ultima dealtfel) şi funcţionează perfect.
__________________ Cu cat inveţi mai mult cu atât îţi dai seama cât de puţin ştii - Albert Einstein Better to fight for something than live for nothing - George Patton | |||
|
| | #131 (permalink) | ||
| fozoms am priceput parerea ta despre 8800GT, ai postat pe toate threadurile pe unde ai putut. Sa stii ca si eu am cumparat un hdd Hitachi defect din start dar nu am facut polemica pe tema asta si tot cu acelasi Hitachi l-am schimbat la garantie cu toate ca puteam sa iau Seagate sau WD in loc, merge si in ziua de azi foarte bine. La cum se fac componentele in ziua de azi oricat de bine ar fi concepute procentul de defecte a crescut simtitor, practic a scazut calitatea componentelor. Poate nu este o similititudine prea reusita dar naveta spatiala a americanilor este amanata a 4 oara la lansare din cauza defectiunilor tehnice, ultima a fost din cauza unui parlit de senzor care nu mai indica nivelul combustibilului bine, daca si la nivelul asta au probleme ce pretentii mai ai de la un parlit de calculator.
__________________ i7 920, Andy Samurai, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX 260 Core 216 SC, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W, HP P275 21" | |||
|
| | #134 (permalink) | ||
|
toti dam peste diferite probleme. de-acum n-ar trebui ca sa incepem sa spurcam in stanga si in dreapta produsele cu care am avut noi probleme si sa generalizam ca toate-s proaste. eu in ianuarie 2007 mi-am luat un kit 2G corsair xms2 6400c4 la pretul cu care ai luat tu acum un 8800. am avut probleme cu ele - erori memtest, bsod-uri. le-am schimbat, toate bune si frumoase. de acum ar trebui sa ma leg de toate produsele corsair sau de kit-urile xms2? nu... cu putina rabdare se rezolva toate si fara prea mult tam-tam. -------------------- Editare ulterioară -------------------- nu merge edit... thermaltake nd1 se potriveste pe 8800gt, dar trebuie scos molexul de pe placa, de unde se alimenteaza coolerul stock si indoiti pinii.
__________________ one love Last edited by zeegermans; 11-12-2007 at 22:25.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #135 (permalink) | |||
| Banned Join Date: Aug 2007 | Quote:
Quote:
Quote:
| |||
|
| | #136 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta Nick anterior : Nimãnui nu-i pasã de nick-ul tãu anterior | |||
|
| | #139 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: Bucuresti | Pentru cei cu EVGA 8800GT
EVGA a scos un bios update pentru placile 8800GT si se pare ca rezolva problema cu coolerul. Lasat pe automat dupa 20 de minute de FUR placa nu trece de 85 de grade. La inceput dupa cateva minute placa ajungea in 91-92 de grade si coolerul era la maxim. Acum se pare ca incepe sa creasca treptat de la 70 de grade si de asemenea scade treptat.
| ||
|
| | #140 (permalink) | ||
|
se pare ca si leadtek a scos un update de bios.. momentan, fara update.. dupa 20 de minute de fur.. temperatura placii e de 93 de grade.. cu ventilatorul pe auto o sa pun mai tarziu updateul de bios si revin cu temperatura "noua" edit.. nu gasesc cu ce sa scriu updateul de bios nimic nici pe cdul placii.. nici pe site la ei
__________________ Last edited by klau; 12-12-2007 at 22:33.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |