![]() |
| | #1002 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 Location: Brasov | Quote:
| ||
|
| | #1005 (permalink) | ||
|
Deja sunt destul de aproape de pretul de referinta de 300$ + Tva. (putin mai mult dar relativ aproape). Nu stiu cat de mult se vor mai ieftini tinand cont si de cererea mare si capacitatea relativ scazuta de productie dar vom vedea. Eu imi astept 4870 maine sau poimaine :d
__________________ --==-- My Stuff --==-- Dell Inspiron 9300 - Intel Pentium M 1.8@2.4 Ghz - 1.5 Gb DDR2 533 - Nvidia GeForce 7800GTX Go @ 450/1200 - HDD Samsung 120Gb - Dell P1110 21'' - Logitech Cordless Desktop Optical + Razer Diamondback Lava + Everglide Ricochet -==---end--==-- | |||
|
| | #1006 (permalink) | ||
|
Intr-o luna, ma gandesc ca va scadea si pretul de referinta. Pentru ca nV va scadea preturile, sa le fure celor de la Ati putin din succesul seriei 4. Iar, drept raspuns, Ati va scadea din nou preturile, sa ramana in continuare "best bang for the buck". in acelasi timp, probabil, vor lansa 4870x2, ca sa se lanseze in varful competitiei de performanta bruta. asta pana va aparea gtx280x2. si tot asa ![]() traiasca concurenta! noi doar de castigat avem!
__________________ TT Kandalf, Spire 600W, E6300@2.45, Scythe Infinity, Asus P5W Dh Dlx, 4x1024 Corsair CL4@667 mhz, 320GB Seagate 7200.10. Sapphire x1950Pro, Audigy2, Genius 5.1, Dell E22WFP, Logitech G15, Logitech MX1000, Sennheiser hd201 | |||
|
| | #1008 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 Location: Timisoara | Quote:
| ||
|
| | #1010 (permalink) | ||
|
am gasit un review foarte interesant: http://www.maxishine.com.au/document..._the_rest.html placa asta pare deja un best buy incontestabil...... ma mai informez si cred ca o sa imi cumpar si eu una. la banii astia (815-830 lei) e pomana. poate ca a venit timpul sa imi schimb si eu vechea placa 8800 gts.....
__________________ Vand N95 Vand accesorii impecabile pentru Wii Vand KILLZONE 2 PS3 - SIGILAT 0723527270 | |||
|
| | #1012 (permalink) | ||
|
citez pe nenea maxishine " even though the 980GX2 scores High, it suffers from microstuttering and runs very badly, so 1st place goes to the GTX280 & 2nd place goes to the 4870 for much smoother game play" cautati pe youtube pe maxishine ca are acolo video review , chiar aiurea faza GX2u raporteaza tot timpu +30fps dar sacadeaza urat imaginea fata de 4870 / gtx280
__________________ out of order | |||
|
| | #1013 (permalink) | ||
|
Deci mi-am facut niste nervi azi ceva de groaza. Eu imi cumpar de obicei componentele de la Torent (pentru ca sunt din Constanta si nu mai trebuie sa platesc transportul iar service-ul e la doi pasi de mine) asa ca azi, dupa ce am vazut ca HD4870 a aparut pe stoc la alte magazine online, am sunat si am intrebat daca la ei e pe stoc vreo placa. Pe site erau 2 modele de Sapphire la peste 900 de lei si o MSI (varianta OC 780/4000) la 850 de lei. Sincer nu ma interesa ce model e, plateam si 950-1000 de lei daca era nevoie, oricum de cand astept sa-mi iau placa video s-au adunat pe card destui bani cat sa fac SLI de 280GTX.. Asa ca discut eu cu domnisoara de la Torent si ii explic ca vreau prima 4870 disponibila la ei, ii spun si ca variantele HIS si Gigabyte se gasesc pe stoc la distribuitor, etc, ca nu ma intereseaza pretul.. Ei bine domnisoara a fost foarte de treaba si a vorbit cu aia care fac comenzi/achizitii n sh!t la ei si m-a sunat dupa aia.. Ca sa-mi spuna ca Sapphire si Gigabyte s-ar putea sa fie disponibile peste 1-2 saptamani (desi alte magazine au deja pe stoc Gigibyte), iar HIS si MSI la sfarsitul lunii (care HIS iar e pe stoc la altii). Mi-a mai spus ca politica magazinului e sa nu tina pe stoc placi video scumpe ca asta (900 de lei la ei e scump?? N-or fi auzit de GTX280..) pentru ca nu se vand... WTF, adica firme jalnice de apartament ca alea din bucuresti pot avea pe stoc asemenea placi, iar Torent care are ditamai sediul si magazine in mai multe orase nu?? Penibil. Acum nu stiu ce sa fac, n-as vrea sa comand din bucuresti, dupa aia daca sunt probleme cu placa m-as complica prea mult cu trimis prin curier, telefoane peste telefoane, etc.. Asa ca probabil o sa-i astept pe desteptii de la Torent sa aduca placile. Acum ma gandesc sa stau totusi pana vine HD4870 MSI care e overclockata din fabrica la 780/4000 si (sper eu) poate are biosul la fel ca HD4850 MSI despre care stiu ca e singura 4850 ce scade frecventele in 2D la 160/300.. Dar sincer m-am cam saturat de asteptat.
__________________ I hope you die of natural causes before singularity is reached so i dont have to merge consciousness with a stupid faggot | |||
|
| | #1014 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 Location: Timisoara |
Aia stim amandoi cum merge gx2-ul. Dar pt fanii nvidia iti dai seama ce or sa sara pt ea. Oricum in Romania nici nu se pune problema ca cine e de departe best-buy. La preturi de 815 ron repectiv sub 550 ron e clar....
| ||
|
| | #1015 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 Location: Brasov |
lol .. da ieftina mai e :O, e adevarat ca dupa parerea mea 400mhz la memorie nu prea conteaza, placa avand standard 3600mhz (daca avea sa zicem 200mhz era super da cu 3600mhz nu e chair nu stiu ce),dar daca e la acelasi pret cu una standard de ce sa n-o cumperi.
| ||
|
| | #1018 (permalink) | ||
|
Nici HD4850 si nici HD4870 nu au probleme cu zgomotul, trebuie sa te dai tare la ele ca sa auzi ceva, problema la ele este temperatura mare, dar nici asta nu ridica probleme in functionarea de zi cu zi.
__________________ i7 920, Andy Samurai, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX 260 Core 216 SC, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W, HP P275 21" | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |