![]() |
| | #1101 (permalink) | ||
| Quote:
![]() instalat catalyst 8.6 si hot fix peste vista64b
__________________ [E5300@3,6GHz/Megahalems/ASUS P5Q-E/Mushkin 2x2GB 1066MHz/EVGA GTX275/NEXUS Clodius/CORSAIR 620HX/Samsung 2232BW/Logitech G15v2 & MX Revolution] | |||
|
| | #1108 (permalink) | ||
|
delux 600w?
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1110 (permalink) | ||
|
pai si asta nu-ti ridica un semn de intrebare? cu sugativa de phenom
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1112 (permalink) | ||
|
sigur e de la cpu----poate el sa fie octocore,dar la doar 2,5 ghz e prea putin, in conditiile in care in jocuri conteaza frecventele mari. Cpu-ul o limiteaza,mai mult ca sigur
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta Nick anterior : Nimãnui nu-i pasã de nick-ul tãu anterior | |||
|
| | #1115 (permalink) | ||
| Quote:
scot aproape 3500pct la procesor in 06 tinut la 2.5ghz. q6600 scoate la fel la frecventele standard deci tare mi-e ca nici procesorul nu prea e de vina E8400 pe la 3.6ghz scoate aproximativ 3324 (testat la un prieten) si la frecvente stock scoate cam 2700 - 2800 pct ... Eu zic ca e de la driver in proportie de 90% ... dar problema e ca nu stiu ce sa-i mai fac,sunt niste drivere de tot rahatu din cate am observat :| | |||
|
| | #1118 (permalink) | ||
|
Dupa cum se vede si eu am o problema gen lowfps---vazuta cel mai bine in screenshoturile din COD4 de la voi unde aveti peste 65fps in acel nivel si eu am doar 40, cu exact acelesi setari. In fine, sa mai discutam si despre altceva: cei ce folositi fanfix-ul dar si overclockati placa, trebuie facuta o mica ajustare in acel profil *.xml, pt ca in momentul activarii lui se reseteaza si frecventele placii la default (asta am observat la mine si nu intelegeam initial de ce nu-mi pastreaza oc-ul, apoi m-am prins si am facut modificarile necesare - era stupid de simplu, stiu) Cam asa arata fanfixul initial: Quote:
Quote:
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta Nick anterior : Nimãnui nu-i pasã de nick-ul tãu anterior Last edited by fozoms; 10-07-2008 at 22:44.. | |||
|
| | #1119 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Cu alte cuvinte sustin ce scrie mai sus in termeni simpli HD48xx sucks la 3dmark si ruLLz in jocuri ...
__________________ Neutru 1. i5 750|Ninja2|P55-DS3R|4GB 1333|POV 8800GTX|Dell 2209WA|640AAKS|HD642JJ|AD-7200A-0B|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|Sennheiser HD497|Solo 6|Diamondback 3G|Eclipse II|Logitech G25 2. Lenovo IdeaPad S10 Atom N270 | |||
|
| | #1120 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I hope you die of natural causes before singularity is reached so i dont have to merge consciousness with a stupid faggot | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |