![]() |
| | #941 (permalink) | ||
|
wow ce veste : 'As we said earlier, GT 240 is not a Fermi based design. It is based around "Nvidia's 40nm GT 215 core with Direct X10.1 and Shader Model 4.1 support" au aflat si implementeaza si ei dx 10.1 care se gaseste de 1 an jumate in hd 4890 placa de penultima generatie de la ati ![]() speram ca peste 1 an sa poate abia sa implementeze si ei dx11 support vai de mama lor.. gigantii lui peste | |||
|
| | #942 (permalink) | ||
|
Asta e ultima avertizare inainte de a inchide si acest thread si pe cel cu ATi daca nu se inceteaza cu flame-urile. Sunteti copii ?
__________________ just cruisin'... ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură | |||
|
| | #943 (permalink) | ||
|
Probabil e vorba de o strategie de marketing pentru a mentine interesul cumparatorilor indreptati inspre ei.
__________________ My gaming rig: Mobo: Asus P6T | CPU: i920@2.66Ghz + Cooler Master Hyper 212 | RAM: 3 * 2 GB DDR3 1600 Mhz Corsair XMS3 | GPU: Gigabyte ATI Radeon HD5870 | SoundBlaster: Creative X-Fi Titanium | PSU: CoolerMaster 1000W | Case: Cooler Master HAF 932 | |||
|
| | #944 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
GT 240 e un produs care are ca tinta intrebuintarea cu caracter general, doar mainstream-low in ceea ce priveste gaming-ul. Pentru asta trebuie sa fie economica din toate PDV, inclusiv pret. Or sa introduca foarte curind si DX11, chiar daca inca nu foloseste la mai nimic. (ca si DX10.1, de altfel)
| ||
|
| | #945 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
Referitor la suportul de 10.1 pe gt240 trebuie mentionat ca integratorii (nu-i cel mai stralucit termen, but meh) au insistat puternic pentru implementarea acestuia pe 'noile' procesoare grafice, mai ales daca va amintiti ce declara nvidia despre importanta respectivului subset. Zvon desigur, insa a venit dinspre partea pro-ati a zvonitorilor :d
__________________ Intel C2D e8400 3.6 Ghz 1.18v, MSI P45 Neo3 FR, Gigabyte ATI Radeon HD4870 1GB, Corsair CMPSU-620HX, A-DATA 4GB DDR2 800MHz EE, 2x WD6400AAKS, HD103SJ, X25-M 80G2, Antec P182, Noctua NH-U12P, 3xNoctua NF-P12-1300 700rmp, HP LP2475W, Sennheiser HD595, Pro-Ject Head Box II, SteelSeries QcK Heavy, Logitech MX 518 | ||
|
| | #946 (permalink) | ||
| off topic Quote:
Suspenda userii daca e flame dar nu inchide topicurile
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #947 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 | Quote:
| ||
|
| | #948 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #949 (permalink) | ||
|
Costa - 1. "absolut jalnica decizia" ? - mai citeste inca o data ultimul post inainte de a inchide threadul cu GT300 2. sanctiunile apar ... nu-ti face grija... 3. "mare bataie de joc" - a cui? a unor indivizi care nu se pot abtine sa nu abereze in voie? sau a moderatorilor ca sunt prea intelegatori ? 4. eu zic sa-ti masori totusi cuvintele cand postezi...
__________________ just cruisin'... ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură | |||
|
| | #950 (permalink) | ||
|
Marginal are dreptate, trebuiesc şterse posturi, useri banaţi, dar în niciun caz închis tot topicul - devreme ce tema acestuia corespundea cu cerinţele CG. Quote:
| |||
|
| | #951 (permalink) | ||
Petrecerea organizata de EVGA de Halloween e considerata a fi un succes ("Nvidia / EVGA Halloween Launch Party was a success"). http://www.fudzilla.com/content/view/16233/65/ Dintre comentarii se evidentiaza urmatoarele: - EVGA GTX 275 CO-OP PhysX e considerata a fi ultimul produs din gama HI-END din generatia actuala si un produs in premiera si unicat care combina doua cipuri grafice Nvidia diferite pe un singur PCB. Se are ca tinta a fi vindut ca produs Nvidia preferat cu ocazia Black Friday, pentru care se anticipeaza o scadere semnificativa de pret. - GT 240 va fi ultimul produs lansat de Nvidia pe o arhitectura din actuala generatie (segmentul mainstream-low), care va inlocui PV echivalente din seria 9600 GT/GSO. ("Geforce GT 240 would be Nvidia’s final 200-series product to fill the gap (November 17, 2009) before the 300-series arrives...Nvidia is well aware of these facts and has been carefully strategizing the release of its first 40nm-based desktop parts (Fermi/GF100/Geforce 300-series) for the very end of this November, if not the beginning of December.") | ||
|
| | #952 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Nvidia “Doing Its Best” to Have Working Fermi at Consumer Electronics Show – Reports - X-bit labs mda, deci tphase cam are dreptate. aproximativ. | ||
|
| | #953 (permalink) | ||
|
Din cate stiam eu, procesoarele grafice high-end de la Nvidia se produceau in fab-urie IBM nu TSMC. Acuma eu nu zic ca este imposibil ca zvonurile care umbla pe net sa contina un anumit sambure de adevar si Nvidia sa fi mutat toata productia pentru Geforce in Asia si doar procesoarele pentru Tesla (poate nici alea) sa se mai produca la IBM.
| |||
|
| | #955 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | Press Release. Din cate stiu IBM nu a produs nici un chip nvidia.
__________________ Intel C2D e8400 3.6 Ghz 1.18v, MSI P45 Neo3 FR, Gigabyte ATI Radeon HD4870 1GB, Corsair CMPSU-620HX, A-DATA 4GB DDR2 800MHz EE, 2x WD6400AAKS, HD103SJ, X25-M 80G2, Antec P182, Noctua NH-U12P, 3xNoctua NF-P12-1300 700rmp, HP LP2475W, Sennheiser HD595, Pro-Ject Head Box II, SteelSeries QcK Heavy, Logitech MX 518 | ||
|
| | #956 (permalink) | ||
Toate cipurile Nvidia se fac la TSMC si se pare ca cererea de cipuri din seria GT200 e de 100:1 fata de cit e alocat (nu au comandat din timp destule, iar productia de cipuri pe 40nm e deja vinduta in avans). In 17 noiembrie, un producator va avea pe piata GT 240 cu GDDR5 (deci la lansare), restul cu GDDR3, ulterior vor fi mai multe variante cu GDDR5. Producatorii sint liberi sa adopte solutii de racire proprii. | ||
|
| | #957 (permalink) | ||
| Quote:
Ce am gasit eu la repezeala: Nvidia GeForce 6800 Ultra Hands-On Preview - Features at GameSpot | |||
|
| | #958 (permalink) | ||
| Quote:
Which makes perfect sense. Nu a fost cerere 100:1 acum 6 luni, este acum. Sa inghita cine vrea gogoasa asta.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #959 (permalink) | ||
| Pai tocmai ca NU trebuie sa lucreze in SLI, deci poti pune linistit. Eu am incercat cu GTX260 pentru grafica si 8800GT pt fizica, dar m-am linistit rapid, nu vezi diferenta, cel putin nu una care sa justifice sa tii doua placi video in calculator.
__________________ Cumpar placi video si audio vechi | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |