Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 12-09-2008, 20:28   #181 (permalink)
Registered User

oveman's Avatar

Dupa ce am mai google-uit am vazut ca versiunea cu 6 celul chiar bate cu vreo 40 de minute asusul 1000h. Intrebarea mea este cand va fi disponibila si la noi si daca va costa mai mult decat asusul. Un alt semn de intrebare il reprezinta nivelul de zgomot, care se pare ca e cam mare la wind. Dell-ul iar pare foarte atragator si in curand va aparea un model de la lenovo. Eu zic ca ar trebui sa mai asteptam, datorita concurentei din ce in ce mai mari in segmentul asta slab exploatat pana acum vom avea parte de scaderi de pret masive. Procesorul atom e foarte reusit, consuma putin si e surprinzator de performant.

Poate sa ma lamureasca cineva in legatura cu diferentele dintre 802.11 b/g si n? nu stiu decat ca n este un standard inca nesuportat. Receptia este mai buna/puternica in momentul de fata cu un card 802.11 n?

oveman is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2008, 11:33   #182 (permalink)
pat
Monkee business

pat's Avatar

Quote:
Originally Posted by pat View Post
Ca tot vorbeam de upgrade de memorie mai sus in thread, memoria asta e ok de pus in wind - sodimm Corsair VS 1024MB DDR2, 667MHz?
Ca vad ca nu raspunde nimeni, imi raspund singur: memoria e ok, am fost la Skin sa o instaleze ei ca sa nu pierd garantia si toata operatiunea a durat 30 min (fara drum )

Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate

pat is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2008, 16:12   #183 (permalink)
oGu
Registered User

Tocmai am cumparat si eu un MSI Wind Black dar care se pare ca cei de la eflamingo au avut cateva probleme in al livra. Am plasat comanda initiala luni si dupa mai multe probleme au reusit sa il trimita abia miercuri si sa ajunga la mine undeva joi dupa-amiaza. Am constatat imediat ce l-am aprins ca nu functioneaza touchpad-ul. Am incercat tot ce se putea incerca de la reinstalari de windows pana la update de bios si tot nu a vrut sa mearga(am incercat si Fn+F3 daca intreaba cineva ). Asa ca vineri dimineata l-am dus inapoi la fancourier dupa ce vorbisem cu cineva la telefon de la flamingo care a facut o cerere de ridicare colet direct la fancourier. Tot la telefon mi s-a confirmat ca imediat ce trimit confirmarea ridicarii coletului cu laptop-ul defect de catre fancourier ei vor trimite unul nou in schimbul acestuia. Asa ca am trimis confirmarea undeva la ora 11.00 pentru a fi sigur ca au timp sa trimita tot in aceeasi zi de vineri ca sa ajunga azi, sambata, la mine. Din pacate dupa o scurta vizita pana la fancourier se pare ca nu au trimis coletul si sa sun pe cineva azi nu am putut. Intrebarea mea este daca a mai avut cineva probleme de livrare cu cei de la flamingo sau sunt eu mai ghinionist. Ei tot acuza ca la depozit au probleme cu sistemul informatic si ca acolo se listeaza facturile si de asta nu au putut sa isi onoreze termenele.

oGu is offline    Reply With Quote
Old 15-09-2008, 12:41   #184 (permalink)
LIFE IS SHORT... RESPAWN OFTEN!

HellSpawn's Avatar

mda, daca la ei e septembrie la noi apare la anu' - http://www.crunchgear.com/2008/07/07...ime-to-august/ se pare la un pret de cel putin 70 EUR; tot din septembrie se pare ca va apare wind cu 2 optiuni: 3 cell la pretul de azi probabil si wind 6 cell mai scump dar oricum iesi mai ieftin decat sa iei pe urma bateria extinsa separat

poze cum arata wind cu bateria 6 cell aici: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16834152068

Last edited by HellSpawn; 15-09-2008 at 12:51..

HellSpawn is offline    Reply With Quote
Old 15-09-2008, 13:53   #185 (permalink)
Registered User

oveman's Avatar

Cam bulky bateria aia.
Momentan inclin catre asus 1000h datorita autonomiei.

Old 15-09-2008, 16:02   #186 (permalink)
Registered User

murfisor's Avatar

cum am zis deja bateria se poate cumpara de mai bine de 2 luni de la https://www.medionshop.de/ (nr artikol 40025907 pe stoc) care vinde msi mini wind re-branduit. Nu stiu daca trimit si in Ro dar nu cred ca este o problema sa o cumparati daca chiar va grabiti sa o aveti.

L.E. aici vad ca-i mai ieftina, 49£
https://www.medionshop.co.uk/

Last edited by murfisor; 15-09-2008 at 16:17..

murfisor is offline    Reply With Quote
Old 15-09-2008, 17:04   #187 (permalink)
Registered User

Wally_'s Avatar

Aduce Aline Distribution baterii de MSI, au toata gama....
Cam 90% din onlinee lucra cu ei, faceti o comanda si vedeti ce si cum.
GIGABYTE GA-P35-DS3 | E6750 @ 3000 MHZ | Scythe Ninja Plus |4GB DDR2 Kingston Limited Edition @ 1066 MHZ | ASUS 8800GS 384mb DDR3 | 2 x WESTERN DIGITAL 500GB WD5000AAKS | SAMSUNG DVD-RW SATA| TVTUNER ATI | LCD Viewsonic VX2433 FullHD | Kit Benq A800 | Nexus Caterpillar Silent sistem case | Mushkin EP-500AP 500W

Wally_ is offline    Reply With Quote
Old 15-09-2008, 17:50   #188 (permalink)
LIFE IS SHORT... RESPAWN OFTEN!

HellSpawn's Avatar

Quote:
Originally Posted by oveman View Post
Cam bulky bateria aia.
Momentan inclin catre asus 1000h datorita autonomiei.
yep - mai bine arata eee cu 6 cell decat wind cu 6 cell
parca 901 e peste 1000h la autonomie

Last edited by HellSpawn; 15-09-2008 at 17:52.. Reason: +

HellSpawn is offline    Reply With Quote
Old 15-09-2008, 21:07   #189 (permalink)
Registered User

oveman's Avatar

^asa este, dar vine si cu dezavantajele aferente (tastatura cam mica, spatiu de stocare limitat, ecran mai mic etc). Chiar nu stiu de ce MSI nu a reusit sa "inghesuie" o baterie cu 6 celule intr-un device gandit pt portabilitate. Pt mine cel putin autonomia e decisiva intr-un asemenea caz.

Old 17-09-2008, 11:32   #190 (permalink)
Registered User

Bravesoul's Avatar

Vin si eu cu cateva intrebari.
1. Se pot conecta boxe externe (alimentate) la priza? (pe iesirea casti, de ex.)
2. Cand estimati ca apare versiunea cu baterie pe 6 celule in Romania? (trebuie sa apara acum in septembrie oficial la producator)
3. Ce probleme ati remarcat la acest UMPC?
4. Cum e conexiunea wireless?

Bravesoul is offline    Reply With Quote
Old 19-09-2008, 11:55   #191 (permalink)
Registered User

Micro's Avatar

Eu am stat si am cantarit toate ofertele si pana la urma mi-am mai luat luat un Eeepc 904HD negru. Asta vine cu baterie cu 6 celule, are display 1024*600, HDD 80GB, 1GB RAM, are XP-ul preinstalat si costa in jur de 1200 lei . Este adevarat ca are celeron 900MHz dar la o astfel de zarzarica nu ma interesa puterea de calcul. Jucaria asta elimina toate neajunsurile lui 701. MSI WIND u100 arata bine, sta bine la configuratie dar e mai scump si are baterie slaba.

Micro is offline    Reply With Quote
Old 19-09-2008, 16:18   #192 (permalink)
Registered User

Bravesoul's Avatar

Nimeni?

Bravesoul is offline    Reply With Quote
Old 19-09-2008, 17:48   #193 (permalink)
Registered User

Normal că poţi conecta boxe la mufa audio şi la celelalte întrebări poţi găsi răspunsuri pe net. Dacă vroia cineva să răspundă din experienţa proprie ar fi răspuns.

wirespot is offline    Reply With Quote
Old 20-09-2008, 00:01   #194 (permalink)
oGu
Registered User

Quote:
Originally Posted by oGu View Post
Tocmai am cumparat si eu un MSI Wind Black dar care se pare ca cei de la eflamingo au avut cateva probleme in al livra. Am plasat comanda initiala luni si dupa mai multe probleme au reusit sa il trimita abia miercuri si sa ajunga la mine undeva joi dupa-amiaza. Am constatat imediat ce l-am aprins ca nu functioneaza touchpad-ul. Am incercat tot ce se putea incerca de la reinstalari de windows pana la update de bios si tot nu a vrut sa mearga(am incercat si Fn+F3 daca intreaba cineva ). Asa ca vineri dimineata l-am dus inapoi la fancourier dupa ce vorbisem cu cineva la telefon de la flamingo care a facut o cerere de ridicare colet direct la fancourier. Tot la telefon mi s-a confirmat ca imediat ce trimit confirmarea ridicarii coletului cu laptop-ul defect de catre fancourier ei vor trimite unul nou in schimbul acestuia. Asa ca am trimis confirmarea undeva la ora 11.00 pentru a fi sigur ca au timp sa trimita tot in aceeasi zi de vineri ca sa ajunga azi, sambata, la mine. Din pacate dupa o scurta vizita pana la fancourier se pare ca nu au trimis coletul si sa sun pe cineva azi nu am putut. Intrebarea mea este daca a mai avut cineva probleme de livrare cu cei de la flamingo sau sunt eu mai ghinionist. Ei tot acuza ca la depozit au probleme cu sistemul informatic si ca acolo se listeaza facturile si de asta nu au putut sa isi onoreze termenele.
Mai adaug un pic de sirop la povestea mea. Luni am sunat si mi-au confirmat ca il trimit tot in aceeasi zi si asa s-a si intamplat. Marti dimineata merg la curier, ridic coletul si surprins observ ca vine cu alta cutie. Era de fapt un notebook folosit la vreo expozitie si care probabil cineva la pus inapoi in cutie si la categorisit drept vandabil. M-am suparat un pic si am sunat la flamingo. Dupa cateva vorbe am stabilit ca urma sa ajung pe la ei pe la depozit ca tot aveam un drum la Bucuresti miercuri. Ma bucur sa spun ca mi l-au schimbat pe loc si cand am vazut ce hala imensa plina de produse au baietii astia mi-am dat seama ca ceea ce mi s-a intamplat mie a fost mai mult o eroare de sistem printre miile de comenzi pe care ei le proceseaza zilnic. Ma bucur ca in final am primit ceea ce trebuie cu toate ca a intarziat ceva timp.

oGu is offline    Reply With Quote
Old 26-09-2008, 20:24   #195 (permalink)
Registered User

ShortCutToHell's Avatar

Si-a cumparat pana la urma cineva MSI Wind U100-415NL?

ShortCutToHell is offline    Reply With Quote
Old 30-09-2008, 21:59   #196 (permalink)
Registered User

Question

Si eu am o intrebare : care este cea mai convenabila solutie- atat din punct de vedere financiar cat si tehnic- de a conectat MSI wind la un calculator desktop ?

lexandru2 is offline    Reply With Quote
Old 30-09-2008, 22:40   #197 (permalink)
SBU
Registered User

1. Cea mai ieftina solutie este prin cablu UTP dar sa fie "crossover'' si faci o retea din cele 2 calculatoare.
2. Un router.
3. Cea mai eleganta un router Wireless.

SBU is offline    Reply With Quote
Old 02-10-2008, 23:38   #198 (permalink)
Registered User

Am intrat de curand in posesia unui MSI WIN U100 si nu stiu cum sa fac sa mearga webcam-ul pe yahoo messenger!
Ma poate ajuta cineva? Din cei care au..

cosmin1985 is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2008, 00:22   #199 (permalink)
SBU
Registered User

Mai intai activeaza camera cu Fn si F6,dupa care instaleaza driverele apoi vezi daca functioneaza in My computer.Daca functioneaza acolo o poti folosi si in YM.

SBU is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2008, 01:09   #200 (permalink)
shadow of dust

n-ai precizat daca vine cu Xp preinstalat sau nu? Daca are Xp instalat deja e suficient sa activezi camera apasand Fn + F6. (o vezi in My Computer, click pe ea si poti sa o verifici).

Khan is offline    Send Message via Google Talk to Khan Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware

Thread Tools

Posting Rules