![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| ATI Asus HD480 HDMI problema sunet
Mi-am luat de curand placa si acum 1 sapt un LCD TV. Am conectat cablul HDMI la TV si imaginea e super OK. Doar ca nu am sunet ![]() Am Win XP 32 bit cu licenta Cand instalam drivere video imi aparea la device manager un pci device care, dar care nu isi gasea drivere nici de pe net. Am gasit in seara asta o rezolvare cu un hotfix AMD Customer Care am instalat apoi si HD audio driver de pe CD de la PV. il vede in device manager ca ATI Function Driver for High Definition Audio -ATI AA01 Acum dupa ce am citit pe alt forum ar fi trebuit sa ma duc la volume>adjust audio prop>audio si sa selectez la sound playback ATI. Problema e ca la mine nu apare ![]() Am inteles ca poate fi si convertorul DVI-HDMI de vina...in sensul sa nu fie si pentru AUDIO... Quote:
SI in cele din urma...s-a lovit cineva de problema asta si cum a rezolvat... IN afara de varianta cu conectare la placa de sunet Multumesc
__________________ Core2Duo E6400@2128 Mhz || Cooler Noctua NH-U12P || MSI Neo-2 FR || Mushkin 2x 2GB, XP2-8000 || Asus ATI Radeon HD4850 || HDD Western Digital 320+640 GB AAKS || DVDRW Samsung SH-S183L/RSMM || Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro|| Logitech G15 Gaming Keyboard || Razer Deathadder || JoyStick Top Gun Afterburner 2 || Sursa Thermaltake Purepower RX 500W....updating system components...finished | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Vezi pe topicul Digital Home Video, acolo gasesti raspunsul. In principiu, prin adaptor DVI-HDMI nu iese si sunetul, trebuie sa mai tragi un fir de la placa de sunet la LCD, sau, daca poti, schimba placa video cu una care are HDMI.
__________________ AMD Athlon64x2 4200+ (939), DFI Infinity NF4, GeCube HD3850, 2x512 TeamXtreem + 1 GB Kingston HyperX, WD 160GB SATA2, Case ThermalTake Mambo + PSU ThermalTake 420W, Samsung 710N, Windows Vista 32 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
adaptorul cu care a venit placa e bun,da uninstall la ATI Function Driver for High Definition Audio -ATI AA01 din control panel/system/device manager si da un refresh,ar trebui sa il gaseasca singur si sa il instaleze,dupa care ar trebui sa-ti apara la sounds ca ati hd audio rear output.nu ai nevoie de alte cabluri,aia e la nvidia
__________________ isn't that cute....BUT IT'S WRONG nu-mi dati add pe mess | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Cred ca sunt ceva probleme cu driveri. Am instalat la incercare un driver de la realteck (gasisem ceva pe un forum si stiam ca nu o sa mearga dar am incercat) si normal ca dupa ce l-am pus nu a mai vazut hd audio. Cind l-am dezinstalat a placa cautat codecul de la ati, l-a gasit si atunci surpriza: sunet boboc. Asta desii am incercat mai devreme sa dezistalez driverul de sunet cum ai spus tu mai sus dar nu a mers. Bine asta a fost ca o incercare pt. ca sunetul din calc il scot 5.1 pe placa de sunet si nu pe placa video.
| |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
am crezut ca scoteai semnal audio si video cum face caal-shto din placa video,pai at e clar ca iti trebuie un alt driver,cauta la producatorul placii de sunet pe site,sau la prod placii de baza daca e placa integrata,un driver de sunet.trebuie sa intrii in control panel la sounds si sa selectezi placa de sunet,nu ati rear output
__________________ isn't that cute....BUT IT'S WRONG nu-mi dati add pe mess | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |