![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: Bucuresti |
elusive: "cipul de acutor/aquator" corect este actuator; termenul desemneaza un dispozitiv care transforma o marime electrica intr-una fizico-mecanica; in echipamentele electrice si electronice este inversul senzorului, care transforma o marime fizica intr-o marime electrica folosirea termenului este pretioasa in context, fiind vorba de fapt despre circuitul de comanda al bratelor pe care sint montate capetele de scriere-citire | ||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
BM today announced that they have reached a definitive agreement to transfer their hard disk drive (HDD) operations to a new standalone company under majority Hitachi ownership. These plans were originally announced in April as part of a larger storage relationship between the two companies. http://www.ibm.com/news/us/2002/06/033.html | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: IASI |
eu momentan postez de pe un WD de 420 MB de prin 1992,care imi ajung exact pt win98+borlandc+jbuilder+internet, asta in asteptarea unui hard nou, ca cel vechi lct10 s-a ars fara drept de apel cand am deschis compu. intrebare: WD 400EB sau Maxtor 541DX ????????????????????????? | ||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
Indeed, insa am auzit de mai mult loturi din astea "nesanatoase" in cazul IBM-urilor, al WD (barem la astea nu cred ca mai este nevoie sa dai peste vreun lot nashpa ).Nu mai departe decat in seara asta imi vine un tip in vizita si din una in alta, imi zice ca de la niste prieteni pe la care tocmai trecuse inainte sa vina la mine, le picasera (la 4 tipi) 4 HDD-uri Maxtor... Bun, acum stiu ca tipul asta mai umfla el cateodata nota si, personal, nu-i dau decat 50-50% crezare, si totusi, e dubios, nu ?
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Join Date: Dec 2000 |
Hmmm... 100 HDD Western Digital 20GB (7200rpm) 10 picate in 30 de zile ..... va mai zic intr-o luna cate si-au mai dat duhu' In ziua de azi daca as fi sa cumpar un HDD as alege asa 1) Maxtor D740X rapid/fiabil da cam galagios .... vibreaza carcasa cu el 2)Seagate Baracuda 4 silentios/fiabil da are timpu de acces mai mare ... ma gandesc sa trec ded la un D740X ... la un Baracuda 4 acasa ... ca sa vad daca se simte la home use vreun pic diferenta ... adica stiti voi feelingul acela :P 3) WD 800JB daca as avea bani ... nu de alta da are 8MB cache ![]() Nu m-as atinge de vreun HDD IBM/Nikimi Sunt curios cum merg Samsung ca urmeaza sa apara alea cu 60GB/platter si Fujitsu mai ales ca au o reputatie buna cu modelele SCSI. | ||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Quote:
FALS!!! NIKIMI=QUANTUM(Maxtor) Au aparut in momentul cind Maxtor a cumparat Quantum-ul si ce s-au gindit..."Hai sa mai recuperam din banii dati pe Quantum...sa reparam (a se citi carpit) HDDurile busite din fabricatie sau intoarse (loturi intrebi) in fabrica...si sa le vindem ....sub numele de NIKIMI". Cam asta e cu ele...naspa de tot dar ieftine si bune de "praf in ochi" ....... de obicei am gasit ... HDD cu capacitati "perverse" (nestandarde adica)
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: Bucuresti |
Subiectul cu Nikimi s-a mai discutat pe forum. Clarificarea vine usor: http://www.nikimi.com/About/ In general HDD-urile originale reconditionate de Nikimi sint Quantum, Seagate, Maxtor, WD. | ||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Nick anterior: BMW Join Date: Mar 2002 Location: Galati |
salutare! am si eu o problema cu un hdd samsung SV2042H. asta de aici http://www.samsungelectronics.com/hdd/sv2042h.html cand il alimentez face un zgomot (carait). se opreste, si la interval de 1 secunda iarasi ... nu se mai opreste in veci. de detectat nici vorba. ce e de fracut? este placa electronica sau mecanica defecta? daca e mecanica... nashpa. daca e electronica ma poate ajuta cineva cu asa ceva (bineinteles contracost). TNX.
__________________ hai pa! | ||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
! WARNING !: All data will be lost when the "Write Disk Pack (low level format)" test is performed. Maxtor recommends that users backup any/all critical data and removing other hard drives before performing this test. asta zicea la maxtor. care-i faza? pierd tot ce am pe hdd? ar fi stupid.
__________________ " It's Better To Burn Out Than To Fade Away" | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Duh! Asta zice la toate HDD-urile cand le faci format (nu mai zic de low level format)...
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |