![]() |
| | #1881 (permalink) | ||
|
Eu unul folosesc Boot Diskette de la Partition Magic inainte de a instala un OS pe un HDD. E f usor de folosiet si face partitii fixe (foloseste toata capacitatea hdd-ului). Am observat ca Disk Managementul de la Win XP lasa vreo 7 mb unpartitioned space, la sfarsitul hdd-ului. Folosesc dishetele de vreo 3 ani la mine si la alte calc la care inst win. E bun cand unele calc au Linux instalat. Boot-ez cu ele si fac partitiile. E f simplu si dureaza 1-2 minute. Daca mai foloseste cineva aceste Boot Disk-uri de la Prtition Magic sa zica daca e de acord cu mine. Si cred ca disk managementul de la win face a 2 partitie cu drive letter dupa cd-rom (ex: cd-rom:e hdd 2nd partition: f) f naspa. saluti....
__________________ Intel Core 2 Duo E6750 @ 2,66 Ghz, Asus P5K MB, 2 GB DDR2 800 Dual Channel Ocz Platinum, Akasa Zen Chasis, Fortron Blue Storm 500W PS, XFX Nvidia 8800 GTS 640 Mb, 320 bit, Seagate 320 GB Sata2 16 MB NCQ, WD 320 Gb, 16MB Buffer S-ata 2, WD Raptor 36 Gb 10.000 RPM, 16 Mb Buffer S-ata2, DVD-RW Asus Lightscribe 1814BLT, Samsung 225BW 22" Wide, Leadtek PVR 2000, ALtec Lansing FX 4021 | |||
|
| | #1883 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Cu cat inveţi mai mult cu atât îţi dai seama cât de puţin ştii - Albert Einstein Better to fight for something than live for nothing - George Patton | |||
|
| | #1884 (permalink) | ||
|
Sper ca am nimerit bine topicul, vreau sa-mi cumpar un hard undeva intre 120 si 200Gb, de preferinta 160. Am de ales intre mai multe variante: Maxtor 200GB 7200rpm 16MB 6B200RO Seagate 120GB 7200RPM 8MB Western Digital 120GB JB 7200rpm Hitachi 160GB 7200rpm 8MB Samsung 160GB 7200rpm 8MB Pentru ultimele 2 trebuie insa sa astept pana dupa Craciun Nu stiti care e cel mai silentios, cel ce il am acum nu se aude nici daca pui urechea pe el. Deocamdata am doar un Maxtor slim de 2 ani, banuiesc ca nu pot exista conflicte intre harduri cum citeam pe un alt topic pe aici hardul asta se incalzea in draci si i-am pus cooler, ar trebui in cazul in care cumpar un hard nou sa ii cumpar si un cooler. Creste durata de viata, scade riscul de a se strica? | |||
|
| | #1887 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1889 (permalink) | ||
| Quote:
Am vrut sa scriu si in postul de sus chestia asta dar m-am gandit ca se subintelege. Raspunsul 100% corect la intrebarea care a fost pusa, nu exista. Poate doar sa primeasca "pareri". Asa ca faptul ca tu spui ca Seagate e cel mai silentios e doar "parerea" ta si nu constituie un adevar. P.S. am pus cuvantul pareri in "" ca sa sara mai bine in ochi | |||
|
| | #1890 (permalink) | ||
|
gresiti amandoi... Samsungul ESTE cel mai silentios. WD e zbarnietoare... Seagate-ul e mai silentios, dar depinde si de serie.
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #1893 (permalink) | ||
|
off-topic : bwahahaha seagateurile o sa fie la fel de "zgomotoase" ca un Maxtor ...revenge
__________________ E8400 @ 3Ghz / 2x1gb Kingmax / GA P35-DS3L v2.0 / BFG 285GTX OCX /Seagate 200gb ATA + Seagate 320gb SATA / Samsung 971P / SB LIVE! 5.1 Digital / Altec Lansing VS4121 | |||
|
| | #1895 (permalink) | ||
|
In cazuri ideale. Dar pana nu vedem noi ce scot ei exact din fuziunea asta nu cred ca mai e nevoie sa ne dam cu presupusu
__________________ E8400 @ 3Ghz / 2x1gb Kingmax / GA P35-DS3L v2.0 / BFG 285GTX OCX /Seagate 200gb ATA + Seagate 320gb SATA / Samsung 971P / SB LIVE! 5.1 Digital / Altec Lansing VS4121 | |||
|
| | #1897 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: in fata calculatorului | Quote:
__________________ | ||
|
| | #1899 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: in fata calculatorului |
pai nu e vorba de Intel vs AMD ... nu poti sa negi totusi ca dintre 2 produse similare k performanta produsul de la AMD e mai ieftin sau altfel ca dintre 2 produse similare k pret cel de la AMD e mai bun (si nu e parerea mea personala o spun testele)... si e normal sa fie asa pt ca Intel are o pozitie majoritara pe piata ... la fel se poate intampla si cu Seagate ...
__________________ | ||
|
| | #1900 (permalink) | ||
|
Sal tare! Am un Seagate de 120 giga nou si ii creste temperatura imediat la 53 / 56 de grade. E caz de trimis inapoi?
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |