![]() |
| | #1921 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Cluj | Quote:
. Daca ala urca vertiginos HDD e pe duca.
| ||
|
| | #1924 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, Vand Ochelari Ski. . Vand ochelari Matrix style. "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." | |||
|
| | #1926 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Cluj |
Nu tine de garantie ptr ca utilitarul de la Segate cu care testeaza HDD la garantie va raporta ca totul e OK si intr-adevar asa e. Nu ai cum sa stii daca sectosarele alea se vor inmulti cel mai bine verifici zilnic parametrii: Curent Pending Sector Count (arata cate sectoare are HDD sub supraveghere cu probleme) si Reallocated Sector Count. Se pot vedea cu HDD Health. | ||
|
| | #1928 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: inn |
Pentru un posesor de HDD WD 200 JS(din acel SATAII). aca are HDD Tach sau un program echivalent sa-mi spuna ce rata de transfer si timpul de access. Plus zgomot si temperatura. Multam.
__________________ Core 2 Duo Q8200|Scythe Ninja|GA-EP45-DS3| 2x2048 MB KINGSTON 8500@5-5-5-15|HIS IceQ 4670|aVerTV Hybrid Super 007|Antec SLK 3000B|SIRTEC 500W PSU|LG W2242S | ||
|
| | #1929 (permalink) | ||
| Quote:
Oricum, acum toţi vor sări cu gura că WD-urile-s ieftine (as usual ) şi bune. Dacă pe tine te-a mulţumit WD40 ăla.. ai toate şansele să te mulţumească şi astea de-acum. Eu oricând aş prefera un Seagate.
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #1930 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1931 (permalink) | ||
|
zic si eu ceva..mi'am luat saptamana trecuta un segate 80GB, sata (ST380817AS) -Product of China, l'am formatat intr'o zi, iar a doua zi, pus p slave, a crapat in 3 min ..un chip sau o dioda nush d care din zona alimentarii. evident nu au vrut sa mi'l mai schimbe..asta e..
| |||
|
| | #1934 (permalink) | ||
|
Am patzit-o si eu.... . Tocmai mi-a crapat un IBM 40Gb 7200rpm. Brusc. Nu-l mai vede bios-ul si nu pare sa miste nimic cand e alimentat... Are cineva idee ce as putea face ca sa recuperez datele de pe el?
__________________ Directiva consiliului CE 89/622 Cee JOACELE DAUNEAZA GRAV SANATATII!! Mwaaahahhahahahhhhhaaaaaaa !!!! | |||
|
| | #1935 (permalink) | ||
| Quote:
Nu e defect de fabrica asta ? nu trebuie schimbat produsul ?
__________________ E8400 @ 3Ghz / 2x1gb Kingmax / GA P35-DS3L v2.0 / BFG 285GTX OCX /Seagate 200gb ATA + Seagate 320gb SATA / Samsung 971P / SB LIVE! 5.1 Digital / Altec Lansing VS4121 | |||
|
| | #1936 (permalink) | ||
|
pai, nu stiu c sa zic..eu m'am purtat cat se poate de frumos cu el-ma refer la transport si lasat sa se incalzeasca la[la temp camerei etc.], am folosit cablu original d la mb [o asus A8N SLI Deluxe]...si dupa c a crapat [s'a ars kestia aia si a iesit fum] au zis k pur si simplu garantia nu acopera asa ceva..
| |||
|
| | #1938 (permalink) | ||
|
si am mai aflat o kestiune, deh..k sunt si eu mic si acuma le aflu, mi s'a mai recomadat chiar d tipul (firma) de la care l'am luat, sa il duc undeva la 'cosmetizat'..si dc operatia reuseste (adica nu se vede k a fost inlocuit cipul), hdd'ul ramane in garantie. din pacate se vede, k a afumat placuta
| |||
|
| | #1939 (permalink) | ||
|
La Quartz.ro , iti inlocuiesc placa de circuite...Dar nu stiu cat costa. Poti sa le trimiti un mail. O sa-ti raspunda .
__________________ E8400 @ 3Ghz / 2x1gb Kingmax / GA P35-DS3L v2.0 / BFG 285GTX OCX /Seagate 200gb ATA + Seagate 320gb SATA / Samsung 971P / SB LIVE! 5.1 Digital / Altec Lansing VS4121 | |||
|
| | #1940 (permalink) | ||
|
daca ai hard ata am eu un cooler extern pt el
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |