![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Reguli pentru acest thread : - fara posturi monosilabice de genul "misto", "ugly", "naspa", etc. - posturile care nu contin un comentariu cat de cat legat de aspecte tehnice vor fi sterse (folositi cu incredere PM pentru intrebari!) - recomand postarea a maxim 5 poze din care : * una cu o imagine de ansamblu cu intreg calculatorul (inclusiv monitor si alte periferice) * una cu o imagine din interiorul calculatorului (poza din lateral cu interiorul complet) * una cu o imagine de ansamblu doar cu carcasa - descrieti sistemele cat de cat (racire, model carcasa, componente, etc.) - folositi cu prisosinta report post si nu faceti offtopic doar de dragul de a face offtopic |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #43 (permalink) | ||
|
In sfarsit dupa o lunga asteptare am reusit sa-mi pun la punct pc-ul. Mi-am luat carcasa noua (Chieftec), Ati 8500 (retail, original) si Alpha 8045. Rezultaltul il vedeti in poze. Bineinteles ca a urmat si un o/c! Deocamdata procu este XP1700@2000+ (fsb 151), iar Ati este pus la 310/310 (for now). Rezultat: 3dmark 2001SE -> 9.445 default Mai jos sunt cateva poze. PS: la Ati am muncit impreuna cu Warlock juma de zi. Fara sculele si ajutoru lui nu cred ca reuseam, THX Warlock. De fapt tot comp-ul l-am facut cu el.
__________________ .... | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Cica ........." tot comp-ul l-am facut cu el " .... QD era cu ....mai vrei suc ? , astea unde le punem ?, nu face scurt ? , s-a lipit ? , ba tine ? , sigur nu face scurt ? .........etc Cam asa ie cu facutu de computator ... ![]() Sorry : a taiat si el niste radiatoare si si-a belit un deget ............. | ||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Si eu vreau sa te felicit, Quick Death, pentru ca e chiar frumos. N-am inteles de ce in prima poza case-ul e albastru si... special si in a 2-a e alb si, parca, normal. Ii stateau bine si niste cabluri IDE rotunde. E chiar o masina. Eu vreau sa-mi spui cum ai iluminat si cu ce camera ai facut mandretea asta de poze. Foarte clare. De la ce distanta le-ai luat?
| ||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
THX pt. aprecieri. Carcasa este albastra. Ce ai vazut tu alb (de fapt gri deschis) este interiorul. Cablurile ide rotunde ma chinui sa le fac rost din US. Sunt unele super misto ecranate si pe alea le vreau. Pozele au fost facute in hol, seara la lumina becului. Camera folosita a fost un Sony S85, iar imaginile au fost "castrate" de mine in Corel (am incercat sa le fac cat mai mici), la 150Kb poza arata de 10 ori mai bine. Distanta a variat de la 2 m la 40 cm, dar e irelevant ca aparatul are zoom digital 6x.... Compu nu e terminat. Urmeaza niste leduri albatre puse in fata si eventual alte nebunii. Dar totu depinde de Warlock ca el e meseriasu...(desi cam tzatza uneori ![]() ).PS: degetu l-am bulit cand tineam cooleru ala, iar tu dadeai cu bormasina in el baaa
__________________ .... | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Parere de Ageamiu: sub forma de .jpg iti vine sa le vezi. Browserul schimba pagina si vezi minunea. Ca zip - d/l, desfa, deschide image viewer-ul. Eu cred ca ai mai putini spectatori. Poate insa ca e ca in arta: mai putini, dar mai fideli. Trebuie sa te "arda" tare ca sa ai rabdarea asta.
| ||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
ChEsTeR e vorba de 4 integrate tda1557 la care trebuie sa pun la punct un anume etaj de intrare... se alimenteaza la numa' 12V si voi folosi o sursa AT separata... dupa teste dau shi skema. momentan caut dupa nishte finale mai bengoase da' pretzu' ma lasa paf!... gata cu vorbaria ca sunt de mult offtopic shi poate ma amendeaza militzia! burvi2001: este seriala sau usb??? are posibilitatzi de OC?
__________________ minimum 38 beţe | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
In sfarsit am reusit sa va delectez cu niste poze.... entru cei care le este lene sa desfaca un zip nu le recomand aceasta experienta.... oricum efortul pentru ei este prea mare.... sistemul este: 2 x CPU Intel Pentium III 1,1 GHz FSB 100 MHz (merge linistit in 1375 MHz) cu 2 x cooler Titan dual fan 2 x 256 MB PC133 Micron (Compaq) 1 x 20 GB Q FB ATA100 7200 rpm - system 2 x 30 GB (1 Q FB + 1 IBM deskstar) ATA100 RAID 1 x 20GB Q FB ATA100 7200 rpm- Stored 1 x 20 GB WD ATA100 7200rpm - disketa de plimbat pe sertar MB Acorp i815 EPD - dual socket 370 Ctrl SCSI AHA2940 Sound Creative Live 5.1 ! (cu kit DTT2200) NIC 10/100 3 Com PCI PCI RAID ATA 100 SCGA ATI All in Wonder 128 Pro 32 MB (in 3dmark destul de slab dar in capturi este marfa !) Laptop Compaq (fost) E500, P III 500, 128 MB, 6 Gb HDD, retea, modem TFT 15'', bun pentru plimbat, jucat si alte alea....
__________________ Zambeste, maine va fi mai rau... | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti | Re: Cred ca sint primul din Romania care are asa ceva Quote:
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |