![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Reguli pentru acest thread : - fara posturi monosilabice de genul "misto", "ugly", "naspa", etc. - posturile care nu contin un comentariu cat de cat legat de aspecte tehnice vor fi sterse (folositi cu incredere PM pentru intrebari!) - recomand postarea a maxim 5 poze din care : * una cu o imagine de ansamblu cu intreg calculatorul (inclusiv monitor si alte periferice) * una cu o imagine din interiorul calculatorului (poza din lateral cu interiorul complet) * una cu o imagine de ansamblu doar cu carcasa - descrieti sistemele cat de cat (racire, model carcasa, componente, etc.) - folositi cu prisosinta report post si nu faceti offtopic doar de dragul de a face offtopic |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #62 (permalink) | ||
| Guest |
Ha HA !!! Ageamiule, esti cel mai simpatic tip. Trebuie sa recunosti ca n-ai mai vazut minge d-aia in Romania pina acum. Butoanele alea, sincer sa fiu nu le-am folosit pina acum. Am apasat odata pe unul si a inceput sa se strice imaginea si am renuntat. Oricum, sint sigur ca au legatura cu cele 7 intrari de semnal din spate. PS. Ultimul e pentru facut ordine, apas pe el si plec. Cind vin, e ordine, nu ca la tine... aglomeratie nu gluma. | ||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #66 (permalink) | ||
| L3 Artist Join Date: Nov 1999 |
Czeck this out http://www.vr-zone.com/guides/casemod/
__________________ Geology rocks | ||
|
| | #67 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 | Quote:
lol de lol.....a trebuit sa puna inca o sursa, special pentru ventilatoare!!!! si plexiglasu+neonu nici nu puteau fi vazute de unde statea el! sa nu mai vorbim de zgomot....7 ventilatoare numai pt airflow! +2 pt procesor/mobo, 2 in surse si poate cateva pentru hdd-uri. imho, 1 cooler de carcasa montat in fata/jos ar fi fost de ajuns. Aeru ar fi iesit prin ventilatoarele de la sursa, si airflow-ul ar fi fost f bun, pt ca a folosit si cabluri ide rotunjite.
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
de remarcat temperatura cpu! care este marpha pt un amd ... smiley cu un airflow bine controlat zgomotul este mult redus! btw! scapatzi de o gramada de zgomot daca inlaturati grila aia de tabla din dreptul ventilatorului sursei, lasand astfel aerul sa iasa afara fara sa mai shuiere prin gaurelele alea
__________________ minimum 38 beţe | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 | Quote:
cum reduci ma zgomotul daca ai un airflow bun? zgomotul e generat de rotatia paletelor, nu de suieratul aerului prin gaurele! orice ai face, bazaitul de la ventilatoare tot se aude.
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Smiley, incearca si ai sa vezi, Treiopt are dreptate, dat fiind ca grila aceea de sarma este situata foarte aproape de palele ventilatorului face ca aerul sa capete turbulente care la randul lor provoaca o mare parte din acel sunet suparator. O experienta foarte simpla poti sa faci apropiind mana la mica distanta de un cooler, vei observa cum variaza si turatia acestuia si zgomotul produs de el.
| |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
suntetzi bolnavi virgula credeam ca eu sunt bolnav virgula dar nu virgula voi sunteti bolnavi punct eu overclochez de mic vigula si mai mult decat sa nu mai stiu unde e capacul de la carcasa mea at de server 386 virgula cu sursa de 300w de pe vremea aia virgula modificata atx virgula si putin forjata cu lampa cu acetilena ca are tabla de tanc virgula si nu incapeau atx-urile virgula nu am facut nimic destructiv si sincer ma streseaza si cooleru pe care il am si acum, a costat 5$, e alpha, si imi tzine un tb/900 la 1.2 fara probleme si mai nou ca nu pot sa dorm de zgomot am pus si un cearshaf peste computer si draq daca am nevoie de coolere suplimentare. Recunosc ca de mult am adaugat un led care se aprindea cand iesea tata din camera lui in timpul BAC-ului.hmmm.... 9500 in 2dmark2001, damn, eu am gf2mx original, si imi da aproaaape 3000 si nu am joc sa nu mi se miste bine (in320x200). riliva dau si eu o poza cu web-cazatura din dotare, am uitat de focus
__________________ Nu am voie cu mai mult de patru randuri in semnatura. | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 | hopa si eu !
iata si compul meu, cand am treaba serios camera arata destul de "incarcata". naspa ca laptopul nu mai avea baterie sa stea si el aprins inca 2 minute grrrrr.... dual-head cu DVD-Max rulz ! de-abia astept suportul de triple-head cu lay-out pe overlay, sa vad unde-l mai pun, o sa ajung ca in Matrix cu perete de tuburi catodice (tot Matrox-ul cred o sa-mi "bage pe gat" in camera si al treilea monitor sau LCD sper )
| ||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Re: hopa si eu ! Quote:
apropo ce e, toshiba?
__________________ bla bla | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |