![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Reguli pentru acest thread : - fara posturi monosilabice de genul "misto", "ugly", "naspa", etc. - posturile care nu contin un comentariu cat de cat legat de aspecte tehnice vor fi sterse (folositi cu incredere PM pentru intrebari!) - recomand postarea a maxim 5 poze din care : * una cu o imagine de ansamblu cu intreg calculatorul (inclusiv monitor si alte periferice) * una cu o imagine din interiorul calculatorului (poza din lateral cu interiorul complet) * una cu o imagine de ansamblu doar cu carcasa - descrieti sistemele cat de cat (racire, model carcasa, componente, etc.) - folositi cu prisosinta report post si nu faceti offtopic doar de dragul de a face offtopic |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #106 (permalink) | ||
|
Asta e unui preten de-al meu e doar un athlon la 1,4G, HDD 40, video Gf 2 mx400 cu 64, 256 m ddr, placa de baza cu raid si figuri.. nu e cine stie ce.. voi trage in chip si masa mea de birou cu tzompu meu de unde bag in ballte.net si rup zergi
__________________ Numa tu sa te bagi in seama? | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
| Quote:
Hehehehe super...prca-s basii mei de la discoteca! Cum te impaci cu vecinii????
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 | pai nu ii stresez foarte tare decat cand ma supar pe ei (adica atunci cand fac ei galagie) .Este atat de mare in primul rand pentru fidelitate, puterea fiind oricum uriasa. Are randament enorm: 110 dB/ 1W la 1m . Iar ca raspuns merge pana la 24 Hz pe bune (nu vrajeala gen 20Hz...20kHz). | ||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
Uite-l si p-al meu.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
Deocamdata 2 poze cu mouse-u' meu... sunt de reclama... au iesit super cool ![]() Pe atunci eram in the process of getting a new computer si nu aveam decat mouse :P Calcu' ce se vede acolo e ala de la munca, numa' ca aterizase pana acasa ca nu mai rezistam fara calc... ![]() PS: Cand o sa pun si eu mana pe un digital o sa fac niste poze la computadoru' meu... E un XP1700+ cu RADEON...
__________________ Cruising in Azeroth since 2004. | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
Dracia lu' subsemnatu' minus fereastra si iluminat interior... vin saptamâna viitoare. Acu' fusei ocupat cu placa video: vezi threadu' cu XpertVision/Palit. Gaurile alea de pe masca ascund un ventilator de 120.
__________________ [ Sub-inchiriez acest loc de reclama ] | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 | Quote:
se referea la hdd-ul ala de pe canapea, ma mir. e chiar asa de greu sa-ti dai seama?
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #119 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |