Se pare ca OSM a avut dreptate, preturile sunt cam cele din US, doar ca se adauga TVA. GB da 3 ani garantie, dupa cum era de asteptat.
Se pare ca OSM a avut dreptate, preturile sunt cam cele din US, doar ca se adauga TVA. GB da 3 ani garantie, dupa cum era de asteptat.
Intel Core I5 2500k + Scythe Ninja 3 | ASRock P67 Extreme6 | Gigabyte HD6950 OC 1GB + AC Accelero S1 | 2x 2GB DDR3 2200 Kingmax Hercules @2133MHz | 60GB Corsair Force Series F60 / 1TB Western Digital Caviar Black WD1002FAEX / 2TB Samsung EcoGreen F4 | Samsung SH-S222A | Seasonic X-660 | Lian Li PC-A17 | 27" Dell 2709W
spune si preturi omule!
http://forum.computergames.ro/223-co...ro-2000-a.html vand casti pentru trance/house si placa de sunet
Pret US inseamna 1350 RON cu tot cu TVA si nu prea cred ca dau ei alea 10 bucati de GTX470 cu atat , sa fim seriosi. Poate mai incolo si oricum nu pentru oricine, le dau si ei la cunostiinte ca doar traim in Romania, nu ca altii nu ar face.
Mainboard Asus Maximus Formula , CPU Intel Q9550 2.8GHz , ATI Sapphire 5870 HD 1GB , A-DATA 4x2048MB 800MHz, Monitor Samsung 23'' .
Hai poate pune cineva mana pe un gtx 480 sa vedem si noi niste teste calumea![]()
Sar'na Cosmine, mi-ai facut prietenul VERY happy. Incredibil pret intr-adevar. Cel putin pentru .ro.
Daca si restul brand-urilor vin asa inseamna ca m-am inselat amarnic cu preturile prognozate.
...un fleac... m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
Lottery: a tax on people who are bad at math...
Ufff... acuma o sa trebuiasca sa vin cu o retractare. Asta e. Bravo Nvidia.
Si mersi Cosmin. Mi-am rezervat si eu un GTX470 via burebista. Prea tare...![]()
„Decât o viață în virtute, mai bine una în virtualitate” (Valentin Gora)
Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded.
God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them...
ziceti si voi care e pretul va rog,sunt interesat!
http://forum.computergames.ro/223-co...ro-2000-a.html vand casti pentru trance/house si placa de sunet
Hm! ce-o sa-i mai spuneti acum lui oldshooterman? se pare ca de data asta in privinta preturilor el a avut dreptate![]()
Mobo : Asrock P67 Pro3 / CPU : Intel Core i5 2500K & Zalman CNPS10X Performa / GPU : Asus HD6850 / Ram: 2x4GB KingMax Nano Gaming RAM -1600Mhz
Sursa: Seasonic S12II-520 / SSD: Corsair Force Series3 60GB, HDD: 2 x Samsung Spinpoint F3 1TB / DVD-RW Samsung SH-S203D / Monitor: LG W2220P-BF/ TV tuner: Kworld Global TV PVR-TV 7131
Si deci ce recomandati?Sa iau ati 5850 sau mai astept pana ce mai fac rost de niste bani si iau un 470?
[img=http://speedtest.net/result/1480111320.png
Stai cu aia pe care o ai daca nu o sa-ti schimbi monitorul cu un 30inch prea curand.
Atata timp cat jocurile vin de pe dx9, de pe console, 8800 inca ruleaza si va rula mult timp.
Poate ca se merita si noile placi, pentru teste, bench-uri, rezolutii mari, multe fps-uri, mai apare un Metro2033 odata la 2 ani, se merita...
Mai mult ne-ați întărârat cu prețurile astea "nemaipomenite". Păi e frumos? Și se mai fac și "rezervări"...
LE: Să ținem cont totuși că e 1 aprilie, tare mi-e să nu fie ăsta motivul pentru prețurile minune și disponibilitatea asta. M-am prins cam târziu
![]()
Last edited by Croocodillul; 01-04-2010 at 16:32.
Adica GTX470 e 350 $ * 1.19 ? Asta e 350 * 3 * 1.19, adica fix 1250. Esti 100% convins ca ala e pretul ? Cand vor fi disponibile ?
Serios ? Ai cumparat tu un GTX400 din Romania ? Asa, orice site poate scrie absolut orice pret vrea si disponibilitate : 0. Legat de preturi la GTX400, eu pana nu stiu pe cineva care a cumparat dintr-un magazin din ro o placa nu cred nimic.
si eu am picat in plasa)
Mda! 1Aprilie, asta e!
Mobo : Asrock P67 Pro3 / CPU : Intel Core i5 2500K & Zalman CNPS10X Performa / GPU : Asus HD6850 / Ram: 2x4GB KingMax Nano Gaming RAM -1600Mhz
Sursa: Seasonic S12II-520 / SSD: Corsair Force Series3 60GB, HDD: 2 x Samsung Spinpoint F3 1TB / DVD-RW Samsung SH-S203D / Monitor: LG W2220P-BF/ TV tuner: Kworld Global TV PVR-TV 7131
Am dat telefon, de fapt nu au nimic doar iau comenzi. Nici nu stiu cind vor fi disponibile.Dar gluma a fost buna!
![]()
Last edited by oldshooterman; 01-04-2010 at 16:48.
Busted! Intradevar e 1 aprilie dar a durat ceva ore pana s-a prins lumea.
La naiba, tocmai ma pregateam sa va anunt ca s-au vandut toate cu exceptia celor 2 exemplare oprite de mine pentru teste.![]()
Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded.
God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them...
Bookmarks