![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
cica asta-i pt inalte.. pt bashi o schema penibila ar fi sa legi in serie o bobina cu miez de fier pe unul dintre cele 2 fire care s-ar duce la una din boxe, pt a "omori" inaltele.. deci un cablu sa aiba 5m, altul 5m+lungimea sarmei de pe bobina (asta in caz ca nu ai ce face..) dar da rezultate ~ bunicele la nivel de amator
| |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Interesanta chestie... chiar si pt hardware... Mir... pe mine personal m-ar interesa un filtru gata facut(e mult mai practic) .... Vreau sa-mi fac un subwoofer activ.... ideea e ca as vrea un filtru de calitate(adica cu componente ca lumea)... stii pe unde gasesc? mersi
__________________ just cruisin'... ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Mersi ... cred ca la muzica nu gasesc ceea ce vreau... ideea era exact ca vreau ceva cat de cat profi ... intelegi? Ca asa ma duceam la prima chestie cu reparatii electro si gaseam ... sper sa gasesc la ailalti... mi-a zis si un coleg ca ar avea multe kestii p-acolo... PS: Vreau neaparat sa-mi fac o chestie de genu: subwoofer activ home-made (cam de 40-50 W RMS) si statie + boxe sa cumpar (statie cam de 2x40W si boxe cam 50-60 W)...
__________________ just cruisin'... ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |