Salut, am si eu o problema, am instalat niste componente intr-un pc dar nu-mi vede deloc dvd-romul nu stiti ce problema are? deci bag un cd se aprinde ala ca il citeste dar cand dau "My computer" nu-mi apare ca are vreun dvd-rom in unitate, ce are?![]()
Salut, am si eu o problema, am instalat niste componente intr-un pc dar nu-mi vede deloc dvd-romul nu stiti ce problema are? deci bag un cd se aprinde ala ca il citeste dar cand dau "My computer" nu-mi apare ca are vreun dvd-rom in unitate, ce are?![]()
Ce windows ai ? , nu ti-l citeste dvd-ul sau nu iti citeste unitatea optica ?
De cat timp ai unitatea optica ?
Masura caracterului nu este data de cat stim sa facem , ci de modul in care ne comportam atunci cand nu stim ce sa facem .
Tutorial - Cum se scot palele unui ventilator
Review Cooler Master Hyper 212 Plus
am windows xp, pc-ul e mai vechi, nu-mi citeste ca si cum nu as avea un dvd-rom instalat in unitate
Imageshack - 1111sh.jpg
Daca este mai veche unitatea optica s-ar putea sa fie de la ea , cel mai bine , imprumuta o unitate optica de la un prieten , si verifica sa vezi daca cu alta merge .
Masura caracterului nu este data de cat stim sa facem , ci de modul in care ne comportam atunci cand nu stim ce sa facem .
Tutorial - Cum se scot palele unui ventilator
Review Cooler Master Hyper 212 Plus
Bookmarks