Super misto, nici prin cap nu-mi trecea ca poate sa functioneze
Toate pozele aici
Disclaimer: don't try this at home!
Super misto, nici prin cap nu-mi trecea ca poate sa functioneze
Toate pozele aici
Disclaimer: don't try this at home!
bla bla
Cu dreapta dau mortal, cu stanga ceva mai bine ™
merge, da e ceva vechi la 200MHz.. nici eu n-as fi riscat altceva. S-a oprit cand au turnat aia bere in el..
mai multe detalii aici: http://twistedforums.com/forums/viewtopic.php?t=7364
bla bla
Ieiii... pot sa fac cartofi prajiti in timp ce ma joc pe calculator... Ieiii![]()
Faza asta e la fel de tare ca racitoru' de bere portabil cu efect Peltier...........
Si totusi de ce nu au bagat si sursa in ulei??!!
Mda...speechless. Uleiul nu conduce curentul electric? Este totusi un produs organic...ar trebui sa contina carbon (iar carbonul este un EXCELENT conducator de electricitate).
Dar sa consideram ca nu contine carbon...atunci avantajele sunt multiple...dintr-o data suprafata de racire este superioara unui cooler clasic, disiparea caldurii se face in toata masa uleiului uniform, iar racirea acestuia se produce pe toate laturile prismei formata prin stocarea uleiului intr-un recipient cu forma prismatica. Ingenios...no comment. Problema se pune de cate ori trebuie schimbat uleiul ala? pentru ca in contact prelungit cu aerul, orice ulei vegetal oxideaza (mai pe romaneste se impute).
Perfect Planning Prevents Pathetic Performance
ce naspa!
cand ma uit la cuva aia mi se face scarba!
imi aminteste de faza cand mananc cartofi prajiti si cu degetele uleioase vin si tastez la tstura.BLEAH!
voi chiar nu urati k atunci cand sunteti uleiosi sa tineti in mana un telefon mobil, sau ceva componente de PC ?
again...bleah
Undelemn ca la Bunica,acum si pentru PC![]()
I need new haters, the old ones are starting to like me.
daca faci cumva un recipient inchis ermetic si eventual bagat in frigider.. iti dai seama perfect cooling si pt video si pt cpu / northbridge .. memorii... heheh numai sa nu faci upgrade prea desOriginally Posted by Jaxx
![]()
bla bla
asta ar insemna sa iei un frigider mic exclusiv dedicat acestui scop, sa-l pui sub birou. Bineinteles hardul, cdromul si floppy afara din frigider pentru ca altfel le-ai terminat. Si daca pui la socoteala zgomotul produs de frigider, mai bine ramai la sistemul de racire clasic.
Ah...sa mai zic de garantie? cum ar fi sa te duci la magazin fara nici un fel de eticheta pe placi?(mai ales alea pe care scrie "Warranty void if removed")
Perfect Planning Prevents Pathetic Performance
Intamplator, chiar azi m-am plimbat pe http://metku.net/ si am vazut panarama...
Dar alta chestie mi-a placut...![]()
daca ma gandesc la pretul unei prometeia solutia asta nu mi se pare chiar de aruncat.. Plus ca in frigiderul ala mai poti tine si niste beri.. si nu trebuie decat sa te apleci ca sa le ieiOriginally Posted by Jaxx
avantajele ar fi multiple..
bla bla
COOL
si uite asa se imbina utilul cu placutul... daca tot traim in epoca multifunctionalului de ce nu s-ar crea si frigidere care sa aiba ,eventual, o "extindere" ptr. PC, evetual caldura emisa de la overclock sa fie folosita la incalzirea locuintei.
Floriol Power !
Nice![]()
Mai era unul mai calumea facut ..... care chiar era functional
A Jedi's strength flows from the force
pai si asta a fost functional, pana au turnat lichid conductive in el... unde mai era, vreau si eu sa vad.
bla bla
Stai sa caut pe un cd mai vechi....
Era vorba de un comp scufundat intr un ulei care nu era conductor electric...
Lichidul era circulat si racit intr un radiator destul de mare.... Super eficient tot procesul......
Computerul ala a supravietuit perfect
Caut si revin cu pozele sau linkul
A Jedi's strength flows from the force
S-a inventat furculiţa pentru cartoafe, omule!Originally Posted by Dark Reign
Caveman
„Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...”
Bookmarks