Results 1 to 10 of 10

Thread: Se inchide calculatorul.

 1. Back To Top | #1

  Se inchide calculatorul.

  Salut. Stiu ca problema asta a mai fost dezbatuta de .. milioane de ori , si am incercat intai sa caut in alte parti inainte sa apelez la a intreba..dar nici unul din scenarii nu era identic sau semanator cu al meu.

  Problema mea este urmatoarea. Pc`ul meu se inchide singur. E ca si cum l`as scoate din priza. Nu am facut modificari in ultima vreme sa zic .. Sursa e devine domn`le.. Pur si simplu` a mers.. am scos caclulatorul pt cateva reparatii si de cand l`am montat la loc.. Surprizaaa..

  Am observat ca se inchide doar seara. Deci.. doar seara.. dimineata si in timpul zilei chiar nu am o treaba cu el. chit ca e inchis toata ziua si il deschid doar seara.. se inchide. Scosu` / bagatul in priza , scosu` / bagatul alimentarii nu ajuta.

  Tin sa mentionez ca se inchide .. cateodata instant cateodata nu. Deci .. apas pe power.. sta 1 miime de secunda si se inchide.. Daca il mai las. il deschid.. face load la windows. si.. se inchide.

  Astept pareri si o sa revin cu un edit cu detalii despre sursa mea. Dar , din experienta si ce ma pricep eu. spun ca nu ar fi de la sursa tinand cont ca pana acum a mers..si n`am avut niciodata probleme cu ea.. si pentru ca... repet se inchide doar seara.

  Multumesc Anticipat.

 2. Back To Top | #2
  P for Vendetta viezure's Avatar
  Join Date
  Apr 2004
  Location
  capitala bucurestiului
  O fi de la consumul marit de curent seara? Dar legatura nu stiu s-o fac

 3. Back To Top | #3
  Banned
  Join Date
  Jan 2010
  Location
  Braila
  Hardu ori placa de baza, aceeasi problema a fost si la mine....la loard windows, cand trebuia sa imi intre in el se inchidea numai ca la mine a fost placa de baza.

 4. Back To Top | #4
  Pai am spus. Nu numai la Load. cateodata la load , cateodata apas pe buton si dupa 1 miime de secunda se inchide. cateodata intru ma joc 5 min si se inchide... Deci nu e nici o regula. chiar nici o regula. + ca dimineata si in timpul zilei pot sta cu el non-stop si nu are nimic , merge chiar optim.

 5. Back To Top | #5
  cu alta sursa ai incercat, in alta priza, alt cablu de alimentare?

 6. Back To Top | #6
  Zefir cata1812's Avatar
  Join Date
  May 2004
  Location
  Brasov
  Quote Originally Posted by steaua222 View Post
  ... am scos caclulatorul pt cateva reparatii ...
  La ce te referi mai exact?

  Quote Originally Posted by steaua222 View Post
  ...Am observat ca se inchide doar seara. Deci.. doar seara.. dimineata si in timpul zilei chiar nu am o treaba cu el. chit ca e inchis toata ziua si il deschid doar seara.. se inchide. Scosu` / bagatul in priza , scosu` / bagatul alimentarii nu ajuta...
  Asta ma duce cu gandul ca seara sunt probleme cu tensiunea retelei de alimentare cu energie electrica din zona ta. Incearca sa duci unitatea la un prieten intr-o seara si vezi cum se comporta (ideal ar fi o zona mai departata de tine ca sa nu fiti pe acelasi circuit/faza de alimentare din reteaua Electrica).

 7. Back To Top | #7
  Okay , gresala mea.. reparatiile se refereau la .. camera nu la calculator Imi cer scuze.

  Si, da o sa incerc sursa la un alt prieten. probabill in weekend. Dar , mi se pare ciudat sa fie de la sursa avand in vedere ca pana acum , nu mi`a facut probleme..eu neschimband nimic la acesta. Si chiar am testat.. daca sta calculatorul de dimineata pana seara deschis. .. de la 8 dimineata la 8 seara..sau dupa.. merge fara opriri de dimineata pana la 7..apoi incepe.. sa se inchida.

  PS: Imi cer scuze de maniera scrisului si gramatica dar sunt in graba.

 8. Back To Top | #8
  Registered User Heatseeker's Avatar
  Join Date
  Oct 2006
  Location
  Giurgiu \ Bucuresti
  Se poate ca sursa sa aiba ceva probleme si ziua, datorita curentului mai bun sa nu aiba probleme, dar odata cu lasarea serii si cresterii consumului de energie electrica din zona > scaderea tensiunii la priza (ex: sub 200V) nu mai face fata si apar problemele.
  Shoot first ! ask questions later

 9. Back To Top | #9
  Zefir cata1812's Avatar
  Join Date
  May 2004
  Location
  Brasov
  Quote Originally Posted by steaua222 View Post
  Okay , gresala mea.. reparatiile se refereau la .. camera nu la calculator
  Ati umblat si la instalatia electrica (schimbare de prize, doze, etc.)?
  In alte camere/prize l-ai probat?

 10. Back To Top | #10
  Registered User maha90's Avatar
  Join Date
  Apr 2009
  Location
  Bucharest, Romania, Romania
  salut, incearca te rog cu o sursa mai buna.
  ca sa iti dai seama, trebuie sa iei un test de hdd (eu il am pe cd de mult nu stiu cum se numeste) si faci un banal test de hdd daca iti da erori ala e!... daca nu mergi mai departe in placa de baza...care daca nu ai un test pci, mergi la pcgarage sau hga computers (Harvard Group Advisor: HGA Computers) si cumperi o placa de baza!

  P.s. cum stai cu temp la procesor? coolerul se misca pe procesor? de cand nu ai mai schimbat pastA?
  stima

 1.  

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •