![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
A aparut de dimineata un guide la driversheaven.net despre modd-area unui Audigy2 in Audigy2 ZS. Autorul pretinde ca poate fi aplicat si in cazul seriilor Live!/Audigy 1. Eu l-am incercat si pot sa spun ca merge 100% stabil, fara bug-uri pe audigy2-ul meu. Ce aduc in plus noile drivere: buggy eax.hd fixes, real-time equalizer, new cmss mode, etc. Puteti sa le incercati si sa va dati si voi cu parerea. Mi mi-au parut ok aceste drivere. Ce trebuie sa faceti ? 1. faceti rost de 1 cd cu soft-ul de la a2 ZS sau de aici :audigy2 ZS software 2.ultimul update de drivers pt audigy2 : update audigy2 3. faceti rost de patch-ul asta : http://members.aol.com/dvdking2001/Pub/ctcomp.exe Aplicati patch-ul pt pachetele soft de mai sus. pt.audigy2 ZS pacth in X:\Audio\Setup(unde x este driveul dvs) pt update pacth in X:\SBA2_EAX4DRV_031031 Ca sa mearga egalizatorul trebuie sa faceti rost de acest patch:patch 4.Dezinstalati driverele originale ale dvs. Restart 5.Instalati driverele de Audigy2 ZS patchuite .Restart 6.Instalati update-ul.Restart. 7.Bootati in in Safe Mode, instalati pacth-ul de mai sus(patch.exe). Restart 8.Enjoy your ZS card. Autorul afirma ca in cazul a2 >> a2 ZS nu a observat vreun comportament anormal, bug-uri, incetnirea cpu, etc. Asta pot sa o spun si eu, driverele merg perfect, asta nu inseamna ca veti avea tot ce are ZS.(duhh !!!) Acest articol a fost preluat de pe www.driversheaven.net. Multumirii celui care a reusit modd-area : BiGBrOWnPimpsta. Aici aveti si articolul complet, original :http://www.driverheaven.net
__________________ Antec True 550 W:: Gigabyte DS3L :: C2D e6750 @ 3.2 ghz:: 2 gb A-data dual :: sapphire HD3850 ::WD-RAPTOR 10k rpm 74gb:: 2XSAMSUNG 1604N-160 gb(storage) :: WD- 500 GB AAKS:: LG DVDRW:: NEC 2500A black:: Audigy2 ZS soft mod:: Microsoft Intellimouse EXPLORER 3.0:: Logitech ELITE BLACK:: LG display:: | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2003 Location: on top of the world |
au cam stricat baietii planurile celor de la Creative. dupa parerea mea astia de la Creative sunt cam nesimtiti. adica e mai mult decat evident ca un Audigy 1/2/2ZS sunt aproape identice. si evident (dovada este chiar primul post) ca ce poate una poate si cealalta, dar cei de la Creative vor sa scoata o gramada de bani pe acelas produs. si mai sunt si scumpe.
| ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
e nu e chiar asa afara diferenta dintre 2 si 2ZS e de cam 5-10$ si mi-se pare corect ... ca la noi lucrurile au degenerat si la Flamingo un 2ZS a ajuns aproape dublu decat 2 e alta poveste ... la firme serioase si la noi diferenta intre placi e 8-900.000 motivata insa si de faptul ca 2 e bulk iar 2ZS retail vine cu 9 CD ( 2 jocuri) , 1 DVD audio etc...
| |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 |
Am incercat si eu "mod-ul" pe un Audigy 1 si merge intr-adevar. Au aparut totusi niste probleme: - trebuie instalate driverele "la mana" de pe cd-ul de Audigy2 altfel nu le instaleaza - nu imi merge eagalizatorul (si nu inteleg de ce trebuie pus "patch.exe" in safe mode pt. ca din ce am vazut eu nu face decat sa dezarhiveze niste directoare in dir. \Creative\ si nu in \Creative\Audigy\ unde cred ca ar trebui sa fie... oricum oriunde le-as pune nu merge)Anyway geok thanks 4 the info. (si daca ai vreo idee cum as putea rezolva cu egalizatorul...)
__________________ ... | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
ma intereseaza si pe mine cum a mers modare lu audigy1 ca d'asta am si eu......impresii...blablabla.....nu doar e ok/super...thanks
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Nu pot sa spun nimic de Audigy1 , nu stiu pe nimeni din camin sa aiba. Insa din ce imi amintesc eu in guide-ul ala scria ca trebuie facut rost de update-urile la zi pt audigy1, se aplica compatibility patch-ul ala(compatch.exe) si teoretic ar trebui sa mearga. Intra si tu acolo, vezi ca e o discutie mai pe larg. Succes!!!
__________________ Antec True 550 W:: Gigabyte DS3L :: C2D e6750 @ 3.2 ghz:: 2 gb A-data dual :: sapphire HD3850 ::WD-RAPTOR 10k rpm 74gb:: 2XSAMSUNG 1604N-160 gb(storage) :: WD- 500 GB AAKS:: LG DVDRW:: NEC 2500A black:: Audigy2 ZS soft mod:: Microsoft Intellimouse EXPLORER 3.0:: Logitech ELITE BLACK:: LG display:: | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 |
bineinteles ca nu l-a modificat in nici un fel dpdv al specificatiilor, tocmai din cauza asta am scris "mod"(il vede tot ca Audigy1, deci practic nu e mod), merg in schimb toate utilitarele facute pt. Audigy2 (in afara de egalizator, in cazul meu) si par driverele un pic schimbate fata de cele pt. Audigy1 (chiar as spune ca se aude ceva mai bine ).geok , dupa cum am spus eu am reusit sa-l fac mearga, singura chestie ar fi egalizatorul (nu inteleg practic ce face patch.exe, in afara de o simpla dezarhivare fara sa suprascrie nimic). Si ar mai fi o chestie, la "THX Setup Console" la "Digital Output Sampling Frequency" pot schimba intre 44, 48 si 96 KHz, desi se simte o schimbare cand modific valoarea respectiva (nu neaparat pozitiva), nu inteleg cum ar putea merge avand in vedere ca e totusi Audigy1 (stie doar 48KHz). later edit: da, Audigy 1 stie si 96 KHz la playback, la recording este numai 48 KHz (am uitat partea asta).
__________________ ... Last edited by iCEalin; 10-05-2004 at 15:19.. | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Mai exact ce optiuni noi aduce modarea de la a2 la zs...
__________________ Starcraft is my religion...but Fallout rulzzz! Kill them all and let God sort 'em ou ! ABIT KN8 ULTRA, X2 3800@2400 skt 939, 4x512 Kingmax 433, 8800 GT Gigabyte, XFI Music + Creative 6700 6.1, Flatron F900P 19", DVDRW-Nec 3500A +, 450W Chieftec, Thermaltake XaserIII V2000A Case, Mouse Logitech G5 | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: Bucuresti,Romania |
Driverele astea circula de mai mult de 2 ani pe net (ma rog inainte erau cele de adg-1 pentru live, apoi adg-2 pentru adg1,live), pacat ca multi nu au auzit de ele. Le folosesc de cand au aparut. Sunt unele probleme, dar merg si pentru live 5.1 si value(eu). | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 | Quote:
| ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Citat de pe cutia de audigy 2: " Sound Blaster Audigy 2 has received the prestigious THX Multimedia Certification Award, guaranteeing a high level on quality, wich makes it the perfect chioce for PC audiophiles seeking the very best music and movie experience." Arata-mi tu unde scrie ca 2 ZS are THX si 2 nu are.
__________________ there's no knowledge that's not power | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 |
Nu mai sunt pe site la Creative specs-urile la Audigy2, dar iti spun ca in ele nu scria de THX certification. Insa la Audigy2 ZS e laudata ca una din marile diferente. Whatever, tot aia imi e.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |