Salut, de cateva luni mi se tot blocheaza PC-ul si in jocuri dar si cand navighez pe internet.
Specs: Processor: intel pentium 2.80GHz
1GB of Ram
Placa video: Nvidia GeForce 7300 GT 512MB
In jocuri cand mi se blocheaza ori ingheata imaginea ori se stinge monitorul ori imi apare „ecranul albastru”
Cand navighez pe internet ingheata imaginea si se aude un sunet intrerupt odata la 1-2 secunde
Recent (acum cateva zile) am scos placa video si am am aspirat-o, la fel si am facut si cu Coolerul.Cateva ore nu am avut probleme dar apoi POC! iar a inceput sa se blocheze.
Am intrat in Bios si scrie asa:CPU Temperature:52.5 Grade CELSIUS
MB Temperature :41 Grade Celsius
Power Temperature N/A
Cpu Fan Speed :2789RPM
Chasis Fan Sistem: N/A
Power Fan Sistem: N/A
Core Voltage:1.360V
(..)..3V Voltage:2.768V nu prea imi dau seama ce scrie inainte de 3v din cauza ca nu se vede
si inca ceva cu V si 2V Voltage dar nu se vede
As vrea totusi sa stiu din ce cauza e... poate ca se supraincalezeste PC-ul si de asta? ori din cauza Bad-urilor fizice din HardDisk( il mai palmuiam cand ma enervam, asta acum cativa ani cand nu eram constient ce se poate intampla)
ori din cauza prafului.. oare? mai am praf si pe celelalte coolere... ori din cauza sursei .. nu stiu ce sa zic... va rog datimi un sfat.
PS. Nu e din cauza windows-ului deoarece am instalat windows 7 apoi xp apoi iar 7 dar problema persista

Reply With Quote

Bookmarks