Results 1 to 4 of 4

Thread: probleme instalare WiFi

 1. Back To Top | #1

  probleme instalare WiFi

  Am achizitionat de curand un ASUS A7N8X-E Deluxe (chipset nForce2 Ultra) cu modul WiFi inclus (in rest AMD 2500 Barton, 512 DDRAM, Seagate SATA 160GB partitionat NTFS + WinXP SP1).
  Problema apare in momentul cand XP-ul dupa ce a detectat placa WiFi imi cere sa instalez driverele: dupa ce le incarca in sistem, fereastra de instalare ramane blocata pe 100%. In afara de mouse, OS-ul e in aparenta blocat - in sensul ca, spre exemplu, accesez butonul de Start si reactia vine dupa un minut. L-am lasat in starea asta vreo 15min. dupa care am resetat hard. Dupa bootare incarca Windows-ul la greu fara finalizare.
  Am incercat instalarea pe partitia refacuta de cateva ori cu o imagine OK creata inainte de a monta placa de WiFi - finalul este acelasi.
  Pe MB mai sunt 2 controlere de LAN - un Marvell si un Realtek - 1GB respectiv 100Mbps - pe care le-am pus si enable si disable.
  Tot ce e chip integrat pe MB a mers instalat fara probleme.
  In concluzie, sistemul devine inutilizabil (chiar si dupa reset) dupa ce incerc sa instalez driverele de WiFi.

  ... sa fie NTFS-ul de vina / sa dezactivez Gigabit LAN-ul din jumper si sa instalez driver-ele de WiFi primele / probleme pe IRQ-uri - cu toate ca in PCI-uri nu mai am nimic ?!? ...

  Rog un sfat daca cineva s-a lovit pana acum de asa ceva.

 2. Back To Top | #2
  baga ultimul bios si ia ultimele drivere de pe net..
  bla bla

 3. Back To Top | #3
  Registered User else's Avatar
  Join Date
  Oct 2003
  Location
  Bucharest, ROMANIA
  Ai rezolvat problema, ca sunt si eu interesat de o placa d'asta?

 4. Back To Top | #4
  Registered User pulsar's Avatar
  Join Date
  Jun 2004
  Location
  by Seiko
  Dute la asus pe site si trage ultimele drivere pentru modulul WiFi. Cand windowsul iti cere driverii dai cancel , si instaleaza separat programul ( driverii ) cu setup.exe. Verifica daca ai activat serviciul WirelessZeroConfoguration, pt asta deschide run si scrie services.msc , serviciul il gasesti jos de tot .

 1.  

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •