brat Monitoare SH?
Results 1 to 20 of 20

Thread: Monitoare SH?

Registered User stargate's Avatar

Monitoare SH?

Unde as gasi si eu in Bucuresti un magazin de monitoare second hand reliable (adica care ofera garantie 6 luni - 1 an). Ma intereseaza un model de 19''-21'', eventual trinitron. Am inteles ca exista astfel de magazine, dar pana acum nu am gasit mai nimic. Daca cunoasteti vreunul, va rog let me know.

Multumesc.

Registered User
    vorbestie cu n-force (doc) sau vezi pe bursa ca e plina de anunturi de monitoare sh cu 1 an garantie si pe alese. sau www.monitoarebune.ro

scociu's Avatar

Registered User gargamel's Avatar
    cred ca poti cauta la AS Computer
    http://www.ascomputer.ro/
    sau la PC House
    http://www.multiplan.ro/products.php?nrp=2&tp=rec
    Cu cat gandesc mai mult cu atat ma intreb la ce imi foloseste.

Registered User [@lex]'s Avatar
    Oferta imbatabila:
    www.abdcomputers.ro

Ai monitoare SH de genul Sony G500 21'' la 153e cu TVA si 24 luni garantie, monitor facut in Japonia in 2001, tub perfect plat. Oferta mai buna nu am mai vazut. Intra pe site.
    "Durante causa, durat efectus"

Registered User [@lex]'s Avatar
    A am uitat, la 19'' 99e fara TVA plat 24 luni garantie !!!
    "Durante causa, durat efectus"

Registered User tzur's Avatar
    Sunt foarte multe oferte de monitoare SH. Modelele dateaza cam de acum 3-5 ani. Insa de ori unde ai lua 3 sa fi ingrozitor de atent sa-l testezi in cele mai mici amanunte (Nokia monitor test) ca sa nu iei tzeapa.
    In special cele cu tub trinitron sau diamandtron au defecte cum ar fi: erori de convergentza locale necorectabile in coltzuri sau in alte zone, erori de brightness & contrast: fie sunt prea albite, fie prea inchise (ori cum le-ai seta nu poti sa vezi toate nuantzele de gri (Nokia monitor test)). Ar mai putea fi defecte de culoare in coltzuri dar se cam ajusteaza, zgarieturi pe ecran (se vad pe alb), defect de focus (s-ar putea regla dar 3 desfacut & sa te pricepi ... n-am incercat, asha am auzit).

In general, testul cel mai relevant pt starea monitorului este text negru pe fond alb pe toata suprafatza, la o rezolutzie mare 1600x1200 d'ex shi o frecventza acceptabila de cel putzin 85Hz. Daca se vede perfect clar peste tot, ii mai faci testul de griuri (regland brightness&contrast convenabil) shi daca se vad toate griurile shi in acelashi timp negrul e chiar negru (nu tot gri) .... te-ai cam scos.

Ash mai putea sa-ti zic ca in general de la monitoarebune.ro chiar daca dai mai multzi bani, shi calitatea marfii e mai buna shi nu prea au defecte. Dar poate ai noroc sa gasesti in alta parte shi sa se dovedeasca a fi bun.

Iar daca cumva nu vrei neaparat flat&trinitron/diamandtron, atunci sfatul meu ar fi un Eizo, model cat mai nou.
    Loves: Photography, Computer Graphics, Architecture, Anime, Ski, Snowboarding in powder, Windsurfing, Mountain biking, Airsoft, Master of Magic, Sweets and many many more .... Hates: Gays, "Crows" and Evil mediocre uneducated selfish people.

Registered User
    Eu zic sa te uiti si la http://www.monitoarebune.ro/
    Am cumparat de acolo mai multe monitoare si toate au fost de exceptie.
    De ex. am luat un EIZO 21'' cu tub Trinitron la pret destul de bun iar monitorul este aproape nou (este refurbished nu Second Hand).

Registered User
    salut.. vreau sa iau si eu un monitor dell de 19" tub sony trinitron.. am nokia test 2.0 si maine dimineata merg la testat.. in afara de cele enumerate de tzur - caruia ii multumesc sincer - mai aveti alte sfaturi? monitorul e din 2002.. multumesc anticipat

Registered User computer's Avatar
    daca vrei sa ai de unde alege, intra aici

http://www.computer.go.ro/

gasesti monitoare si in cutie la pret de sh dar cu garantie 1an

ţacau catau's Avatar
    De obicei astia cu shuri din zece monitoare casate fac unul functional asa ca atentzie mare la ele

Registered User
    www.mediagalaxi.ro

) te inseli catau (

Registered User clau64's Avatar
    Am vazut cateva modele deosebite de 21"
    Eizo S2100, Nec 2180UX/2170NX
    Diablos Computer

Banned
    Bravo, ai dezgropat un thread vechi de 4 ani

Registered User trabantzell's Avatar
    4ani,cred ca asta e recordul de pana acum )

AsRock Extreme3 Gen3 || i5 2500K || Zerotherm ZD-10D || 8Gb DDR3 || Microlab Solo 7C || Asus Xonar D1 + 2 x Corsair Force3@Raid0 || WD 1001FALS || WD 20EARS || Corsair CX400 || Antec Solo & DeepCool Rockman || 2 x Benq 2420HD || TP Link TL-WR1043ND

ym : bmaga2003 0720.102.732 bogdan

Banned
    Pe Hardware poate, pe alte sectiuni am vazut si threaduri din 2000 dezgropate .

Registered User DarkStud's Avatar
    Si ce daca... poate omu' inca mai cauta monitor SH =)))
    Nici eu nu mai cumpar de la PC Garage. Povestile horror complete aici: Cazul "Agariciul cu barbă" , "Canci" garantie la PC Garage , Hoţie la drumu' mare !!! -->>TU<<-- ce motiv mai ai sa cumperi?
    Dă pe goarnă si scoate-i pe minus!!!

Bagheria idbaghera's Avatar
    POate isi face el reclama la site..daca faci analogia intre numele Diablos computer si diablo din avatar
    Asrock Extreme3 Gen3 | i5 2500k | Thermalright True Spirit|2x4 GB DDR3 1600 Mhz Teamgroup | Palit GTX570 |SSD Crucial M4 64Gb | HDD S-ata 2x HD642JJ Samsung | DVD-RW LG GH22LS30 | Case ANTEC NineHundred & Seasonic X-750 | Lenovo L220X & LG 32LH3000 | Rocat Kone & Logitech illuminated

Registered User reeven's Avatar
    Wow, Diablos Computer , la ei miam facut ucenicia....erau smecheri, vindeau sh din astea grupa mare, venea 1-2 tiruri/sapt.
    Trăiască Toată Măldăva!

Registered User DuDeXXL's Avatar
    Quote Originally Posted by ClauSoft View Post
    Eu zic sa te uiti si la IT Refurbished
    Am cumparat de acolo mai multe monitoare si toate au fost de exceptie.
    De ex. am luat un EIZO 21'' cu tub Trinitron la pret destul de bun iar monitorul este aproape nou (este refurbished nu Second Hand).
    astia iau tot de la ABDcomputer, componente, periferice, sisteme noi si Refurbished cam toata marfa deci tot la ABD te indrum si eu

LE : da are 4 ani scuze am vrut sa ajut
    Da

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post