Duminica am vrut sa-mi alimentez contul la el. S-a blocat cu cardul meu inauntru. Am sunat la BCR si am blocat card-ul. Azi am fost la BCRpentru a-mi lua cardul inapoi, am depus o cerere pentru a-mi debloca cardul si am asteptat o ora sa il deblocheze dupa care am mers din nou sa-mi alimentez cardul. De data asta mi-a inapoiat cardul, dar a pastrat cele 16milioane pe care vroiam sa le depun, fara sa mi le treaca in cont. A trebuit sa fac alta cerere, sa astept ca un idiot 45 de minute (in care m-au plimbat de la un ghiseu la altul) si sa pierd o zi pina imi intra banii in cont. Banii imi vor intra de abia maine; nu prea mai conteaza ca azi trebuia sa fac o plata cu ei...
De ce am folosit acel aparat? Pentru ca acum 2 saptamani, cind am vrut sa-mi alimentez contul la ghiseu, casierita s-a rastit la mine sa folosesc aparatul de jos. BCR sucks!

Reply With Quote

....acum mama nu stiu cum se purta cu clientii cat a lucrat la casierie asa ca nu pot sa zic ca a fost o casiera model
...anyway...stiu ca bunele maniere de a zice buna ziua si de a multumi le are...acum e consilier credite tot la BCR dar la o sucursala mica si nu mai e stresata ca atunci...daca vreti sa depuneti bani in cont numai la sucursalele mari sa nu o faceti 

Bookmarks