brat Evitati ATM-ul multifunctional de la BCR!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 31

Thread: Evitati ATM-ul multifunctional de la BCR!

isarescu's Avatar

Evitati ATM-ul multifunctional de la BCR!

Duminica am vrut sa-mi alimentez contul la el. S-a blocat cu cardul meu inauntru. Am sunat la BCR si am blocat card-ul. Azi am fost la BCRpentru a-mi lua cardul inapoi, am depus o cerere pentru a-mi debloca cardul si am asteptat o ora sa il deblocheze dupa care am mers din nou sa-mi alimentez cardul. De data asta mi-a inapoiat cardul, dar a pastrat cele 16milioane pe care vroiam sa le depun, fara sa mi le treaca in cont. A trebuit sa fac alta cerere, sa astept ca un idiot 45 de minute (in care m-au plimbat de la un ghiseu la altul) si sa pierd o zi pina imi intra banii in cont. Banii imi vor intra de abia maine; nu prea mai conteaza ca azi trebuia sa fac o plata cu ei...

De ce am folosit acel aparat? Pentru ca acum 2 saptamani, cind am vrut sa-mi alimentez contul la ghiseu, casierita s-a rastit la mine sa folosesc aparatul de jos. BCR sucks!

jmf
    jmf is offline
    Prodigal Son jmf's Avatar
    Nu stiai ca BCR sucks? Pe mine ma termina casieritele, niste babe obosite care n-au auzit de "buna ziua", "multumesc", "scuze", "va rog"...
    The future just ain't what it used to be

Banned
    Niste vaci grase ca peste tot.

Need I explain? Bogotta's Avatar
    Ba nu-i adevarat ! Uneori dai peste viţele tinerele si slabe dar la fel de proaste ..

p.s: si la multe alte banci situatia e similara ..
    „ internetul este subconştientul societăţii. Ni-l putem imagina ca pe reţeaua de canalizare a unui oraş, unde se deversează toate dejecţiile. ”

Mircea Cărtărescu

Registered User bebe_unik's Avatar
    si se laudau asa mult ca de acum poti sa iti schimbi la ei la bancomat si pin-ul
    why should I serve in heaven when I could rule in hell???
    Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then.

jmf
    jmf is offline
    Da, probabil bunica si vecinii (singurii pe care ii stiu sa aiba bani la bcr) sunt pe drum spre bancomat acum

Registered User
    si nu doar la bancomate si relatia cu persoane fizice sunt praf saracii
    am stat 2 ore dupa ceas sa imi deschid un cont pe persoana juridica, asta dupa ce in ultimii 3 ani am deschis cam 5 conturi asa la ei.
    mai aveau putin si imi cereau si arborele genealogic pentru un cont pe PERSOANA JURIDICA. asta la a doua sucursala... la prima am stat 1 ora cu toate actele pe scaun in fata "ghiseului" pentru ca "doamna" de serviciu era "suparata" :O
    iar la a 3-a sucursala BCR m-am dus cu o dispozitie de plata externa pentru USA, care nu au conturi IBAN ci un cod ABA pentru fiecare banca / sucursala si femeia care se ocupa de conturile noastre a zis : NU ESTE TREABA MEA SA STIU CUM TREBUIE COMPLETAT, NU MA BAG, DUMNEAVOASTRA STITI CE VRETI SA FACETI.... eu explicandu-i ca NU STIU cum sa completez pentru o plata in USA... si nu cred ca sunt primul care vin cu o asemenea problema....
    sry ca refulez pe acest topic dar m-am saturat pana PESTE CAP de aceasta "banca"

isarescu's Avatar
    Azi tot nu imi intrasera banii. Asa ca, am facut (din nou) un drum pina la ei. Acolo, o domnisoara mi-a zis ca de fapt o sa dureze o saptamana pina imi intra banii in cont. Am cerut sa vorbesc cu superiorul ei. A venit unul la costum care mi-a zis ca nu au ce sa faca, atit dureaza, sa ma duc acasa sa astept.

Dupa 4 minute la telefon cu avocatul si inca 1 minut in biroul directorului bancii, rotitele au inceput sa se invarta si dupa inca 10 minute aveam banii in cont. DECI SE POATE!

La revedere BCR, buna ziua ING!

Registered User
    WTF o săptămînă. Atunci de ce-au mai făcut scula aia multifuncţională. Mi se pare normal ca din secunda în care ai depus banii să-i ai deja în cont, că de aia te deranjezi pînă la bancă.
    If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry.

Engineering, reporting for duty aurasdoom's Avatar
    Boo fucking hoo!

Ai folosit odata aparatul si s-a blocat cand l-ai folosit tu. Acum nimeni sa nu mai foloseasca niciodata multimatul. Acelasi lucru se poate intampla si la ING si la orice alt bancomat asa ca STFU.

Ai avut ghinion, asta e. Poti sa te muti si la alta banca, no prob. Dar sa zici sa nu mai foloseasca nimeni multimat-ul e ca si cum ai zice sa nu mai foloseasca nimeni Windows XP ca te-ai virusat si ti-ai pierdut multe date.

Oricui si la orice banca i se poate intampla.
    codetaku

Registered User atalbu's Avatar
    Din cate stiu nu s-a intamplat la ING. Problema majora e ce s-a intamplat dupa multimat, nu multimatul in sine.

isarescu's Avatar
    Quote Originally Posted by aurasdoom View Post
    Boo fucking hoo!

Ai folosit odata aparatul si s-a blocat cand l-ai folosit tu. Acum nimeni sa nu mai foloseasca niciodata multimatul. Acelasi lucru se poate intampla si la ING si la orice alt bancomat asa ca STFU.

Ai avut ghinion, asta e. Poti sa te muti si la alta banca, no prob. Dar sa zici sa nu mai foloseasca nimeni multimat-ul e ca si cum ai zice sa nu mai foloseasca nimeni Windows XP ca te-ai virusat si ti-ai pierdut multe date.

Oricui si la orice banca i se poate intampla.
    Galatene, citeste te rog cu atentie: "aparatul" nu s-a blocat doar o data ci de doua ori, in doua zile diferite, iar problema majora nu este ca s-a blocat aparatul, ci cum au ales sa rezolve (sau sa nu rezolve) problema cei care lucreaza in banca. Eu personal nu voi mai risca sa-l folosesc.

jmf
    jmf is offline
    Eu am patit sa se blocheze multimatul ING cu cardul in el, dar dupa aprox 5 minute "s-a prins" si s-a resetat, inapoindu-mi cardul in acelasi timp.

La fel am patit sa fie incompetenti angajatii ING, dar s-au purtat asa de frumos cu mine incat am trecut cu vederea, ba chiar le-am si zambit.

ps: aurasdoom imi evoca exact imaginea babelor comuniste de la BCR, poate o fi una dintre ele, nice nick btw

Engineering, reporting for duty aurasdoom's Avatar
    Quote Originally Posted by atalbu View Post
    Din cate stiu nu s-a intamplat la ING. Problema majora e ce s-a intamplat dupa multimat, nu multimatul in sine.
    poate nu stii care e titlul topicului
    --------------------
    Editare ulterioară
    --------------------
    Quote Originally Posted by jmf View Post
    ps: aurasdoom imi evoca exact imaginea babelor comuniste de la BCR, poate o fi una dintre ele, nice nick btw
    Eu de fapt sunt client multumit ING si urasc BCR-ul cu cozile lor ca la paine de pe vremea comunista.

Dar nu-mi plac persoanele care daca au avut o problema odata atunci nimeni sa nu mai foloseasca acel serviciu vreodata. Wrong place at the wrong time, atat.
    Last edited by aurasdoom; 13-08-2008 at 13:52. Reason: Automerged Doublepost
    codetaku

Registered User atalbu's Avatar
    Quote Originally Posted by aurasdoom View Post
    poate nu stii care e titlul topicului
    poate nu ai citit topicul

Need I explain? Bogotta's Avatar
    „ internetul este subconştientul societăţii. Ni-l putem imagina ca pe reţeaua de canalizare a unui oraş, unde se deversează toate dejecţiile. ”

Mircea Cărtărescu

Registered User
    mama a lucrat la sucursala mare BCR din constanta si era personal de rahat...de la sefi pana la vacile casiere care le descrieti voi ....acum mama nu stiu cum se purta cu clientii cat a lucrat la casierie asa ca nu pot sa zic ca a fost o casiera model ...anyway...stiu ca bunele maniere de a zice buna ziua si de a multumi le are...acum e consilier credite tot la BCR dar la o sucursala mica si nu mai e stresata ca atunci...daca vreti sa depuneti bani in cont numai la sucursalele mari sa nu o faceti ...ca dati numai de personal stresat si obosit...

Registered User
    Quote Originally Posted by anton290793 View Post
    dati numai de personal stresat si obosit...
    Cei de "sus" sunt prea lenesi sa faca ceva sau sunt prea ocupati cu afacerile lor. De cei de "jos" se trage in ultimul hal pana ajung stresati si obositi si la un moment dat nu mai rezista si se razbuna pe un client. Chiar ii inteleg, desi le fac si eu scandal cand nu isi fac treaba fara sa-mi dau seama ca de fapt sunt nervos din alte motive. La ei nu merge cu "daca nu-ti place locul de munca, mergi in alta parte" pentru ca peste tot e la fel si nu e normal ca angajatii bancilor sa fie asa de stresati, mai ales stiindu-se cu ce sume de bani lucreaza. Cei care au ales meseria asta au ales-o sperand ca ii asteapta ceva bine. In schimb au dar doar de probleme si clienti enervanti (ca inaintea ta sigur au mai fost 10 care si-au varsat nervii de la birou si de acasa pe casier/casiera). Pe langa acestia, mai sunt "vacile comuniste" de la care nu ai ce sa ceri decat sa se impuste. Mai sunt clientii care injura un casier pentru o problema de politica interna fata de care bietul om nu poate sa faca nimic. Daca s-ar duce la seful lui de fiecare data cand un client ii cere un override peste ceva sigur in doua zile ar ajunge concediat.

Eu lucrez in domeniul soft. Nu-mi place? Plec in alta parte. Probabil o sa pierd putin din salar pt cateva luni dar am unde sa merg, sunt zeci de firme in orasul meu care se ocupa de soft si de fiecare data cand merg in alta parte pot sa cer mai mult pentru ca am mai multe cunostinte. Cei de la banci nu prea au de ales pentru ca sunt 5 banci in toata tara (da, stiu, sunt mai multe dar restul numai banci nu se pot numi si de multe ori esti legat de BCR/BRD/ING/BT/AT .. ca si cum ai spune ca pe langa Carrefour mai este si baba de la colt care vinde castraveti). Cred ca ar trebui sa-i intelegem si noi pe ei, bineinteles cu exceptia vacilor comuniste :-]

Adevarul e pe la mijloc: casierii si consultantii ar trebui sa-si faca treaba, sa fie amabili cu toti clientii, nu ar trebui sa aiba de-a face cu clienti enervanti care vin direct cu chef de cearta, nu ar trebui sa li se puna piedici din cauza faptului ca sistemul bancar e prost gandit intern... toate astea s-ar rezolva daca cei de "sus" si-ar face treaba dar sunt prea ocupati cu afacerile lor.

Administrator Johnny's Avatar
    Internet banking is your friend.

Registered User
    Internet banking is not always an option... Pe langa alte probleme care ar putea sa intervina (de genul banci care nu au auzit macar de SSL si servere nesecurizate)
    Anyway, putem sa zambim putin? Exista alternative la BCR si ATM-urile lor defecte:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=TcXCGB_Acrw"]YouTube - Reclama CEC (1978)[/ame]

Din pacate creed ca trebuie mentionat "it's not funny, because it's true"

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 2 12 LastLast