Results 1 to 9 of 9

Thread: Aspirator ZEPTER CLEANSY - WATER VACUUM CLEANER

 1. Back To Top | #1
  Registered User
  Join Date
  Jan 2006
  Location
  bucuresti

  Aspirator ZEPTER CLEANSY - WATER VACUUM CLEANER

  Aspirator ZEPTER CLEANSY - WATER VACUUM CLEANER, cumparat din SUEDIA, NOU....a fost testat de 2 ori de mine... a costat 950 e !!!! Nu licitati pana nu ma contactati pe forum, IMPECABIL
  0723385832 sau 0766558419 pretul meu 449e

  Homecare

  CLEANSY - WATER VACUUM CLEANER

  DIMENSIUNI
  mm 380
  mm 345

  mm 380
  mm 565


  SPECIFICA??II
  COD PWC-100
  CATEGORIE 230 V - 50 Hz - 1050 W
  MOTOR 230 - 240 VAC 50 Cycle
  PUTERE DE INTRARE 1200 W max
  SUPRIMAREA INTERFERENTEI 55014-2/61000-3-2/61000-3-3/55014-1
  SIGURAN???? MECANIC?? ??I ELECTRIC?? 60335-1/60335-2-2
  GREUTATEA CORPULUI PRINCIPAL 9kg (f??r?? accesorii ??i cu tancul de ap?? gol)
  CAPACITATEA TANCULUI DE AP?? 2 l
  DIMENSIUNE L 565 x W 345 x H 380 mm
  LUNGIMEA CABLULUI DE ALIMENTARE 5 m
  ACCESORII STANDARD Tub telescopic, perie mic??, perie pentru calorifer, perie multifunc??ional??, dispozitiv pentru col??uri, perie universal??, perie mobil?? (joker), perie turbo.

  # SISTEM DE ASPIRARE CU AP?? PRODUS DE ZEPTER
  FILTRU ECOLOGIC ACTIV

  SISTEM DE ASPIRARE CU AP?? PRODUS DE ZEPTER
  LUMEA SE SCHIMB?? RAPID ??I DVS. AVE??I NEVOIE TOT TIMPUL DE IDEI NOI DAC?? VRE??I S?? SUPRAVIE??UI??I. ÎN ORICE CAZ, TOATE IDEILE NOI TREBUIE S?? SE BAZEZE PE PRINCIPIUL VALORILOR. NOI, ÎN ZEPTER, AM APRECIAT ÎNTOTDEAUNA CALITATEA, INOVA??IA, PATENTELE EXCLUSIVE ??I PRODUSELE ÎN CARE PO??I AVEA ÎNCREDERE. PÂN?? ACUM NUMAI DE??INÂND ASTFEL DE VALORI, AM OB??INUT REZULTATE MINUNATE.  CUM DEJA PROBABIL ??TI??I, FOLOSIND ASPIRATOARELE TRADI??IONALE 20-30% DIN PRAFUL ASPIRAT SE REÎNTOARCE ÎN MEDIU. EL ACOPER?? MOBILA ??I PLUTE??TE ÎN AER, A??A CUM O F??CEA ??I ÎNAINTE DE A FI ASPIRAT. ??I ASTA NU E TOT: SACUL DIN HÂRTIE FOLOSIT ÎN ASPIRATOARELE TRADI??IONALE ESTE UN PARADIS PENTRU TOATE TIPURILE DE BACTERII, CARE CONTINU?? S?? SE REPRODUC?? NEPERTURBATE ÎN INTERIORUL S??U. PE LÂNG?? PERICOLUL INEVITABIL DE R??SPÂNDIRE A PRAFULUI ??I BACTERIILOR, TREBUIE AD??UGATE EFORTUL ??I CHELTUIELILE PENTRU ÎNLOCUIREA PERIODIC?? A SACILOR DE HÂRTIE, ASTFEL VE??I ÎN??ELEGE F??R?? ÎNDOIAL?? C?? PRODUC??TORII DE ASPIRATOARE OB??IN UN PROFIT IMPORTANT PE ASTFEL DE ARTICOLE!

  ZEPTER INTERNATIONAL A ALES S?? FIE MULT MAI ONEST CU CLIEN??II S??I. ÎN SPECIAL CU PERSOANELE CARE, CA ??I ÎNS????I COMPANIA ZEPTER, SUNT PREOCUPATE DE ECOLOGIE.

  ÎN LUPTA ÎMPOTRIVA PRAFULUI ??I A MIZERIEI, AM ALES CEL MAI BUN ??I CEL MAI PUR ALIAT CARE EXIST?? PE FA??A P??MÂNTULUI: APA. IDEEA REVOLU??IONAR?? CARE ST?? LA BAZA LUI CLEANSY ESTE C?? APA AC??IONEAZ?? DE FAPT CA UN FILTRU! ÎN ACELA??I TIMP, NU EXIST?? SACI DE HÂRTIE CARE TREBUIE ÎNLOCUI??I PERIODIC!

  DATORIT?? LUI CLEANSY TOATE ACESTE PROBLEME SUNT REZOLVATE: PE LÂNG?? CUR????AREA PERFECT??, EL ARE GRIJ?? ??I DE S??N??TATEA DVS.

  CLEANSY REFLECT?? SPIRITUL ZEPTER, SPIRIT CARE DE ANI, A FOST ÎN PERFECT?? ARMONIE CU O VIA???? ECOLOGIC??, S??N??TOAS?? ??I DE CALITATE.

  SISTEM DE ASPIRARE CU AP?? PRODUS DE ZEPTER
  SISTEMUL DE FILTRE AL LUI CLEANSY INCLUDE NU MAI PU??IN DE 8 NIVELE, CARE ÎI PERMIT S?? RE??IN?? ??I CEA MAI MIC?? PARTICUL?? DE PRAF.
  MAI ALES, FILTRUL SPECIAL HEPA CE RE??INE 99,9% DIN PARTICULELE A C??ROR DIMENSIUNE ESTE DE PESTE 0,3 MICRONI.

  CLEANSY ESTE ATÂT DE PUTERNIC, ÎNCÂT ÎNL??TUR?? CHIAR ??I CEA MAI MIC?? PARTICUL?? DE PRAF ??I MIZERIE DE PE PODEA ??I MOBILIER, ÎMPREUN?? CU PARAZI??II, ACELE MICROORGANISME INVIZIBILE CARE SE DEZVOLT?? ÎN MEDIILE UMEDE ??I CALDE, CUM SUNT COVOARELE SAU CANAPELELE. ??TIA??I C?? UN GRAM DE PRAF CON??INE 1500 DE PARAZI??I ??I C?? ACE??TIA SUNT CEA MAI MARE PROBLEM?? PENTRU ALERGII, ÎN SPECIAL ALERGIILE LA COPII?

  PÂN?? RECENT, TREBUIA S?? FOLOSI??I REGULAT DIVERSE PRODUSE CHIMICE SAU, ÎN CEL MAI BUN CAZ, APARATE PE BAZ?? DE ABUR, PENTRU A LUPTA ÎMPOTRIVA UNOR ASTFEL DE DU??MANI.

  ÎN ORICE CAZ, CA O P??L??RIE MAGIC??, NOII DVS. PRIETENI AU GRIJ?? DE TOATE MICROORGANISMELE ??I DE PRAF ÎNTR-UN TIMP RECORD.

  DAR, ASTA NU E TOTUL: CLEANSY ASPIR?? ??I LICHIDE ??I ACEST LUCRU NU POATE FI F??CUT CU ASPIRATOARELE TRADI??IONALE.

  UITA??I DE BURE??I, RECIPIENTE PENTRU GUNOI ??I CÂRPE!

  DAR NU SE OPRE??TE NICI AICI: CLEANSY ÎMPROSP??TEAZ?? AERUL, DEOARECE DEBITUL DE OXIGEN EXISTENT ESTE SUPLIMENTAR FILTRAT, CONFERIND C??MINULUI DVS. UN AER CURAT. ÎN PLUS, CLEANSY, "MÂNA DVS. DREAPT??" ÎN CAS??, ESTE NU NUMAI PRIETENUL PODELELOR ??I AL MOBILIERULUI, CI ??I AL AERULUI.

  SISTEM DE 8 FILTRE
  CLEANSY ADUCE BUCURIE TUTUROR: CELOR CARE PREFER?? MEDIILE S??N??TOASE ??I CURATE, CELOR CARE DORESC S?? ECONOMISEASC?? BANI, CELOR CARE APRECIAZ?? FRUMUSE??EA ??I PERFEC??IUNEA. SIMPLU PENTRU TOAT?? LUMEA.

  99%
  FILTRU HEPA

  PUTERE NATURAL??
  INOVA??IA SISTEMULUI CLEANSY CONST?? ÎN FOLOSIREA PUTERII NATURALE A APEI PENTRU A V?? CUR????A CASA "RECIPIEN??II" S??I DE CULOARE VERDE REPREZINT??
  FILTRUL PATENTAT ECOLOGIC ACTIV CARE, DUP?? ASPIRAREA PRAFULUI ??I A MIZERIEI ÎNTR-UN CONTAINER DIN PLASTIC, ELIBEREAZ?? UN CURENT CIRCULAR DE AP?? PENTRU A FILTRA PARTICULELE DE DIMENSIUNI MARI.

  CU ACEST UNIC FILTRU ECOLOGIC ACTIV, CLEANSY P??STREAZ?? MIZERIA ÎN AP??, SPUNÂND DEFINITIV ADIO VECHILOR PUNGI DE HÂRTIE. CÂND APA DEVINE MURDAR?? ESTE SUFICIENT S?? GOLI??I RECIPIENTUL DE PLASTIC ??I ASTFEL NU PERMITE??I REÎNTOARCEREA PRAFULUI ÎN AER.

  APOI, FLUXUL DE AER SE MI??C?? ÎN A DOUA PARTE A LUI CLEANSY, UNDE MIZERIA ESTE FILTRAT?? CU UN FILTRU SPECIAL HEPA. FILTRUL HEPA ESTE CONFEC??IONAT DIN MATERIAL DE ÎNALT?? TEHNOLOGIE CARE A FOST, ANTERIOR LUI CLEANSY, FOLOSIT NUMAI PENTRU SCOPURI PROFESIONALE ÎN SPA??II CARE NECESIT?? O CUR????ENIE MAXIM?? (LABORATOARE, SPITALE). FILTRUL HEPA ESTE ÎNTR-ADEV??R UNIC, DEOARECE EL RE??INE MICROPARTICULELE, CEL MAI FIN PRAF CUM ESTE DE EXEMPLU POLENUL, INSECTELE ??I MICROORGANISMELE.
  FILTRUL HEPA PERMITE ??I REÎMPROSP??TAREA AERULUI, PE LÂNG?? CUR????AREA CELOR MAI MICI PARTICULE DE MIZERIE DE PE PODEA, MOBIL?? ??I ALTE LOCURI ALE CASEI DVS.

  Împreun?? cu Cleansy ve??i primi ??i un aromatizant din citrice care con??ine un amestec de ingrediente naturale selectate. Are func??ia de a inhiba bacteriile ??i ac??ioneaz?? ca un neutralizator pentru alergii: turna??i numai câteva pic??turi în rezervorul de ap?? ??i un parfum pl??cut de fructe mediteraneene v?? va împrosp??ta casa.

  Inovator ??i Eficient
  SISTEM DE 8 FILTRE

  CLEANSY ESTE INOVATOR ??I EFICIENT, DAR ARE ??I UN DESIGN PL??CUT. TOTU??I, ELEGAN??A SA NU SE INTERFEREAZ?? CU PRACTICABILITATEA SA, DEOARECE ZEPTER INTERNATIONAL A CREAT UN PRODUS CARE UNIFIC?? CARACTERISTICI ??I FUNC??II VARIATE.

  UN SET DE ACCESORII SUPLIMENTARE OFER?? SOLU??II U??OARE ??I RAPIDE PENTRU TOATE PROBLEMELE DE CUR????ARE. NU EXIST?? NICI M??CAR UN PUNCT ÎN CAS?? CARE S?? NU POAT?? FII ATINS CU CLEANSY.

  CLEANSY ESTE FOARTE U??OR DE MÂNUIT DEOARECE BUTOANELE DE CONTROL SUNT LOCALIZATE ATÂT PE CORPUL APARATULUI, CÂT ??I PE MÂNERUL TIJ??. DE ACUM ÎNAINTE NU MAI ESTE NEVOIE S?? V?? APLECA??I! ACEST LUCRU V?? OFER?? POSIBILITATEA DE A CONTROLA TOATE FUNC??IILE, ??I CEL MAI IMPORTANT, NIVELUL DE ASPIRARE.

  CLEANSY ESTE IDEAL PENTRU TOATE PERSOANELE CARE NU DISPUN DE MULT SPA??IU, DAR DORESC CA LOCUIN??ELE LOR S?? FIE PERFECT CURATE, DEOARECE EL D?? REZULTATE MAXIME ??I OCUP?? PU??IN SPA??IU.

  # SISTEM DE ASPIRARE CU AP?? PRODUS DE ZEPTER
  Filtru Ecologic Activ

  SECRETUL ESTE ÎN AP??
  Un curent ??i circula??ia sa în ap?? fac posibil ca filtrul Ecologic Activ s?? re??in?? murd??ria.

  SISTEM DE 8 FILTRE
  Cleansy re??ine 99,9% din particulele de mizerie ??i praf, inclusiv cele mai mici microorganisme.

  PRAFUL ÎNTR-O CURS??
  Mul??umit?? lui Cleansy pute??i spune adio pungilor de hârtie pr??fuite ??i scumpe.

  U??OR DE GOLIT
  Golind containerul de plastic, mizeria a disp??rut.

  COMPLET ECHIPAT
  Cu un set complet de accesorii, Cleansy devine noul dvs. cel mai bun prieten în lupta zilnic?? împotriva mizeriei ??i prafului.

  CUR?????? PRIN SUFLARE SAU PRIN ASPIRARE?
  Cleansy poate folosi acela??i flux de aer în dou?? direc??ii. Pentru ca acest lucru s?? fie f??cut, trebuie s?? ata??a??i tubul flexibil la ie??irea localizat?? sub gura de evacuare a aerului. Dou?? fe??e în numele cur????eniei!

  TOTUL LA LUNGIMEA BRA??ELOR!
  Butonul de reglare a puterii ??i comutatorul principal pot fi controlate de c??tre panoul de control, care poate fi g??sit pe mânerul tij??.

  USCAT SAU UMED? NU ARE IMPORTAN????!
  Cleansy aspir?? toate tipurile de mizerie ??i praf, umed?? sau uscat??, de orice dimensiune. Este capabil s?? aspire f??r?? nici o problem?? chiar ??i lichide.

  CLEANSY ARE PATRU NIVELE DE PUTERE ??I ELE POT FI REGLATE PRIN SIMPLA AP??SARE A FUNC??IEI "PLUS" SAU "MINUS" DE PE PANOUL DE CONTROL SAU CHIAR DE PE APARAT.
  # NIVELUL MINIM DE PUTERE ESTE RECOMANDAT PENTRU ARTICOLELE DELICATE SAU PERDELE.
  # NIVELUL MEDIU JOS DE PUTERE ESTE DE OBICEI FOLOSIT PENTRU MOBIL??
  # NIVELUL MEDIU ÎNALT PENTRU COVOARE ??I P??TURI.
  # NIVELUL MAXIM ESTE IDEAL PENTRU PARDOSELILE DIN CERAMIC?? DUR?? ??I CELE DIN MARMUR??.

  # SISTEM DE ASPIRARE CU AP?? PRODUS DE ZEPTER

  PERIE MULTIFUNC??IONAL??
  Este folosit?? pentru suprafe??e mici.
  PERIE PENTRU CALORIFER
  Pân?? recent, spa??iile dintre elemen??ii calofirerului erau de neatins.
  PERIE MIC??
  Este folosit?? pentru a îndep??rta praful de pe suprafe??ele delicate, în special mobil?? ??i ornamente.
  DISPOZITIV PENTRU CUR????AREA COL??URILOR
  Este folosit pentru toate punctele dificil de atins cum sunt col??urile ??i marginile.
  PERIE UNIVERSAL??
  Este folosit?? pentru parchetul l??cuit având fire ??epoase expuse ??i fire ??epoase retrase pentru p??turi ??i covoare. Func??ia poate fi activat?? din comutatorul "selector de perii".

  PERIE MOBIL??
  Este folosit?? pentru toate tipurile de mizerie, chiar ??i cea lichid?? ??i poate fi aplicat?? pe toate suprafe??ele.
  Attached Thumbnails Attached Thumbnails Aspirator ZEPTER CLEANSY - WATER VACUUM CLEANER-homecare-cleansy1a.jpg   Aspirator ZEPTER CLEANSY - WATER VACUUM CLEANER-homecare-cleansymax_2.jpg   Aspirator ZEPTER CLEANSY - WATER VACUUM CLEANER-homecare-cleansymax_9.jpg   Aspirator ZEPTER CLEANSY - WATER VACUUM CLEANER-homecare-cleansymax_10.jpg  

 2. Back To Top | #2
  Registered User
  Join Date
  Jan 2006
  Location
  bucuresti
  up

 3. Back To Top | #3
  Registered User
  Join Date
  Jan 2006
  Location
  bucuresti
  up

 4. Back To Top | #4
  Registered User
  Join Date
  Jan 2006
  Location
  bucuresti
  up

 5. Back To Top | #5
  Registered User
  Join Date
  Jan 2006
  Location
  bucuresti
  up

 6. Back To Top | #6
  Registered User
  Join Date
  Jan 2006
  Location
  bucuresti
  up

 7. Back To Top | #7
  Registered User
  Join Date
  Jan 2006
  Location
  bucuresti
  up

 8. Back To Top | #8
  Registered User
  Join Date
  Jan 2006
  Location
  bucuresti
  pret nou 400 e

 9. Back To Top | #9
  Registered User
  Join Date
  Jan 2006
  Location
  bucuresti
  se poate inchide s-a dat..

 1.  

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •