Topicul meu de vanzari
va fi actualizat sau sta la vedere in functie de existenta vreunui produs
---------------------------
------------.1.------------
---------------------------
Carcasa G-alantic Gazelle
-
link producator ; aici gasiti si poze cu produsul
- culoare e gri-albastruie,exact ca in link
- diferente fata de pozele de pe site: nu are locase laterale pt ventilatoare(deci,nici duct),nu are firewire in fata....acestea sunt optiuni
lipsa din constructie
- specificatii: 3*5.25" bays externe(2 au capace ce se pun peste unitatea optica),1*3.5" bay extern(floppy) cu capac,2*3.5" bays interne pt HDD,1*80mm suport fan spate,1*80mm suport fan fata,1*120 suport fan fata-jos,2*USB & 2*audio in fata
- carcasa are un schelet intern din tabla,acoperit de un schelet extern din plastic ce-i da look-ul specific si are rosl si de picioare de sustinere; 4fun am umplut spatiul asta cu un material izolator pt parchet
- sloturile PCI pot fi blocate cu un clip metalic inclus
- accesorii si dotari: 1*80mm fan(alimentare molex),6 toolfree clips pt bay-uri,cateva suruburi si suporturile pt placa de baza,suporturi plastic ventilatoare,cablurile pt conectorii frontali,toate placutele de la sloturile PCI
- NU are sursa
ca OBSERVATII:
- stare: e putin zgariat plasticul pe fetele laterale,unul(cel de sus) din capacele cu buton pt bay-urile 5.25" are arcul slabit si usita sta un pic iesita in afara,piciorusele ce sunt in suportul pt HDD de 3.5" sunt putin indoite(proprietarul original a pus un cooler de HDD)
- accesul inauntru se face doar pe partea stanga,ca si prinderea unitatilor 3.5"/5.25"...partea dreapta e inaccesibila
- cum am zis,intre cele doua schelete e pus un material izolant,se poate scoate daca o desfaceti(multe suruburi)
- sub cusca HDD e spatiu(ca in poze)
- suporturile de plastic pt ventilatoare au mai fost usurate de plasticul de pe ele(am mai taiat din grila)
- ventilatoare n-am avut pe ea,grilajele sunt foarte restrictive(si cele din fata au fost astupate de izolator)
- nu cred ca mai am bracketul I/O spate original
disponibila incepand cu diseara,dupa ce o golesc si curat
poze reale o sa pun pana diseara
PRET: 35LEI
------------------
Bookmarks