brat SWTOR - Crafting/Gathering/Missions
Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 20 of 64

Thread: SWTOR - Crafting/Gathering/Missions

Registered User DarkManole's Avatar

SWTOR - Crafting/Gathering/Missions

Hai cu inca un thread Ca e strans legat de asta cu companionii de abia l-am facut ( crew skills).

You’ll assign your crew of companions to gather resources, craft useful and valuable items, and even to undertake their own missions, bringing you and the rest of the crew a variety of benefits and rewards.

Gathering

Archaeology - materials for Artifice and Synthweaving
    Bioanalysis - materials for Biochem
    Scavenging - materials for Armormech, Armstech, and Cybertech
    Slicing - credits, tech materials, unlockable missions

Crafting

Armormech - non-Force user armor (Scavenging)
    Armstech - blaster weapons and mods (Scavenging)
    Artifice - lightsaber and Force user armor mods (Archaeology)
    Biochem - consumables and implants (Bioanalysis)
    Cybertech - droid and non-Force user armor mods (Scavenging)
    Synthweaving - Force user armor (Archaeology)

Missions

Diplomacy - LS/DS points, light armor materials, companion gifts
    Investigation - medium armor materials, prototype schematics, companion gifts
    Treasure Hunting - earpieces/focii/blasters/electro weapons materials (gemstones), credits, companion gifts
    Underworld Trading - implant materials (spices), heavy armor materials, droid heavy armor materials, companion gifts

*Your Starship is home base for you and your crew. While you’re exploring the galaxy and progressing through your storyline, you can relay orders back to the ship. You’ll be able to assign tasks to your companions to gather resources, to craft items at the ship’s workstation, or to embark on special missions.
    *You will be able to select three Crew Skills for your team to train in from among these main categories : Gathering, Crafting and Mission skills.

Un ghid fain, basic, e aici :SWTOR Crew Skills (Crafting) Guide | SWTOR Leveling Guide
    You don't stop playing games because you get older.
    You get older because you stop playing games.

Guild Wars 2 Guild

Registered User warpath's Avatar
    Interesant sistem, ceva opinii despre ce se potriveste carei clase mai bine ( daca vrei saiti craftezi chestii ) sau ce sa iei pentru pure cash builds ?

Registered User
    Well, pentru pure cash 3 skilluri de gathering dintre care unul NEAPARAT Slicing o sa ajute mult la inceput.
    Acum, ce e mai bun pentru fiecare clasa, depinde. Pentru warrior-ul meu as putea sa aleg Artifice sau Synth, amandoua fiind foarte bune. Evident, nu trebuie uitat Biochem, care dupa cateva reverse engieneering da niste health stims infinite. Totul depinde de jucator si de scop.

Registered User SpeedManS's Avatar
    Treasure Hunting pentru diferite item-uri sau cash. (find lockboxes). Conteaza mult afectiunea ta fata de companion.. cu cat e mai mare cu atat rezultatul misiunii e mai bun.

Registered User
    Lockboxes sunt de la slicing, nu de la TH si contin cash pur. Din cate am vazut pe beta in weekendul asta

trust me i played sith warrior.. aveam tone de lockboxes din TH.. tone de item-uri numai bune de pus pe piata dar nu avea rost sa umblu dupa asa ceva pentru cateva zile de beta... gasisem si rune spre final, toate erau bind when equiped, so ...

Registered User
    Si eu am jucat warrior. Dupa ce m-am documentat nitel, aparent avem amandoi dreptate. Atat TH cat si slicing dau lockboxes din misiuni. Doar ca din slicing poti sa accesezi terminale pe planete, care eventual iti dau doar credite, iar din TH iei si cristale pentru sabiute :P
    Scuzele mele.

Daca va uitati amandoi mai sus ..scria in primul post

Guild Wars 2 Guild

Registered User Mugurescu's Avatar
    Mai mult decat explicit !

Click image for larger version. 

Name:	SWTOR-Crew-Skills.jpg 
Views:	222 
Size:	370.7 KB 
ID:	888465
    "Totu-i soarta si destin, restul e fatalitate"... - Tudor Musatescu

Registered User warpath's Avatar
    Cred ca pt al meu operator sau powertech ( inca nush intre flamethowers sau vibroblades ) o sa merg pe underworld traging, slicing si cyber....stuff

Ce ma nelinisteste e faza ca INVESTIGATION e singurul skill din care ies : prototype schematics . Schematics care se folosesc in TOATE craft skills.

Guild Wars 2 Guild

Registered User Lord Otman's Avatar
    Da cum functioneaza sistemu de crafting?
    Pentru fiecare companion alegi 3 skiluri sau alegi 3 la inceput si cu alea ramai?
    Din cate am vazut companionii au fiecare cate o specializare (ex. Mako - slicing)

Alegi tu 1 skill de gathering, 1 de crafting si 1 de missions.
    Toti companionii pot sa faca oricare din cele 3, cu limta de nivel. (ex la lvl 20 max 2 companioni pot sa faca in acelasi timp craft/mission/gather, la 30 - 3, and so on).

Fiecare companion are diferite calitati care pot imbunatatii skill-urile pe care le ai. Ex Vette (sith warrior) are 10 skill la Treasure Hunting. O sa gaseasca item-uri mai bune si mai rapid fata de altii la acest skill.
    Afectiunea ta fata de fiecare companion imbunatateste atat calitatea item-ului cat si reduce timpul de care are nevoie pentru a obtine acel lucru.
    Empire FTW

Registered User Lord Otman's Avatar
    Cum se aleg stiu, nu stiam daca poti alege pentru fiecare companion in parte.

Registered User
    Nu uita ca poti sa ai orice combinatie de skill-ur, dar poti sa iei doar 1 skill de crafting cu 2 de gathering sau doar 3 de gathering sau doar 3 de missions, in functie de ce vrei sa faci, dar DOAR unul singur de crafting.
    edit: cand o sa ai mai multi companioni, o sa ii poti trimite pe toti sa faca ce vrei. ex. 2 companions doar sa crafteze sau 2 sa faca aceleasi tipuri de misiuni ( ex. treasure hunting )

Registered User
    stai ca nu am inteles, eu la primul companion am avut o anumita combinatie de skilluri, cand l-am primit pe al doilea, a mostenit automat, puteam sa aleg manual alte skilluri? pt. gathering, culegeam eu de jos, daca nu am companion cu mine nu pot sa culeg de jos? sau cum merge? e cam incurcata treaba cu companionii astia combinati cu profesii

nu poti sa alegi alte skill-uri pentru alt companion. Skill-urile sunt ale tale, ei fac doar ce vrei tu din acele skill-uri. Nu trebuie sa ai companion cu tine ca sa faci gathering in timp ce faci un quest.. insa doar companionii pot sa faca craft si sa mearga in misiuni.

Ex : Alegi Artifice ca si Craftin, Archeology ca si gathering si Treasure Hunting ca si Mission.
    Pui pe 1 campion sa mearga in misiune la Treasure Hunting si pe altul sa caute item-uri prin Archeology ..
    In timp ce faci quest-uri si te plimbi prin lume, poti si tu sa faci gather daca gasesti, cat timp cei 2 companioni sunt plecati cu treburile lor.
    Empire FTW

Registered User
    nu ma pot hotari intre:
    1.Bioanalysis /Biochem/Underworld Trading
    2.Armstech/Scavenging/Treasure Hunting
    3.Slicing/Treasure Hunting /Investigation... ultimul fiind un PURE MONEY BUILD :d

nu stiu care ar fi mai util

Registered User
    vad ca nu prea se vorbeste de crafting pe aici... aveti deja stabilite "meseriile" ?.. sau nu considerati foarte interesanta aceasta latura a jocului....
    am inteles ca putem sa renuntam oricand la o "meserie" si sa luam alta ceea ce deschide noi orizonturi in alegerile noastre.

Ca si Marauder voi merge pe cele standard : Artifice (pt mods la lightsabers si armor) + Archeology (gems pt crafting) si Treasure Hunting (gems + lockboxes + others).
    Ceea ce trebuie sa alegi este skill-ul de crafting, in functie de ce are nevoie caracterul tau. Dupa acesta iti alegi cu usuringa restul.

Aici ai cel mai bun exemplu.
    Quote Originally Posted by Mugurescu View Post
    Mai mult decat explicit !
    Click image for larger version. 

Name:	SWTOR-Crew-Skills.jpg 
Views:	222 
Size:	370.7 KB 
ID:	888465
    Empire FTW

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 4 1234 LastLast