brat League of Legends - Page 257
Thread Introduction
Page 257 of 338 FirstFirst ... 157207247254255256257258259260267307 ... LastLast
Results 5,121 to 5,140 of 6753

Thread: League of Legends

Registered User Banzay's Avatar
    Depinde de echipa, daca ai numai squishi faci full tank items, dar daca ai deja offtanks poti sa faci rylai/gunblade pentru ca sunt bune.
    Skarner nu e full AD tank, are skills pe care le spam constant, iar atack speed-ul e mic si itemele alea au exact ce trebuie AP/AD, HP, spell vamp.

Ai fi surprins ce sustain are un skarner cu gunblade )

Oka
    Oka is offline
    R3sp3kT Oka's Avatar
    gunlade este foarte bun, rylai nu prea, pt ca sunt iteme mult mai bune si ai suficient slow fara el
    Last edited by Oka; 07-02-2012 at 17:32.
    Tot ceea ce spun ori scriu este parerea mea si tu o vei respecta ! Asta nu inseamna ca eu am dreptate si ca tu nu ai !

Registered User CrusaderKnight's Avatar
    Sona are o mecanica ciudata. Astazi as fi putut salva un Shaco de la o oribila moarte daca heal-ul meu nu se ducea la dublura lui.... Bineinteles ca el a dat vina pe mine de parca as fi putut controla cui sa-i dau heal. Nu e vina mea ca dublura lui avea mai putin hp decat el. Oricum Riot ar trebui sa faca ceva in privinta acestui lucru. Saptamana trecuta am patit la fel cu dublura lui LeBlanc.
    If you speak in acronyms and someone has to ask you what you mean, are you really saving any time?

Registered User strumfi's Avatar
    da , pai scrie-le un tichet , in mod normal nu ar trebui sa poti da heal la iluzii .

---------- Post added 08-02-2012 at 09:56 ---------- Previous post was 07-02-2012 at 19:05 ----------

Nu se mai poate juca solo que fratica . Trebuie sa incepem sa facem team-uri ca nu mai tine . Asta a pus picatura , am reusit sa pierd un joc cu 12/1 cu voliburr. 4000 hp . cum e posibil , sa cari o intreaga echipa de incompetenti , din care 4 aveau clarity ca summoner spells ... bag p...a numa Ziggs idioti in ultimul timp si roboti chiori de nu nimeresc un grab manca-le-as eu procesoarele alea expirate.
    Procesor Intel Core2 Quad Q9450 2.66 GHz , placa de baza Gigabyte GA-X48-DQ6 , Sapphire ATI Radeon 6970, Memorii Corsair 4 GB DDR2 1066MHz , carcasa Antec Twelve Hundred , hard disk Samsung 1TB SATA-II 7200 rpm .
    The happy life be these : the quiet mind , the equal friend, no grudge , no strife , wisdom joined with simplicity,the night discharged of all care.

Banned
    Mai imi trebuie 2 oameni pentru echipa WASD. Cineva interesat?

Ofera si tu mai multe detalii pt cei interesati : serverul / pe ce post (jungler,mid carry , support etc) / experienta etc.
    M-as baga la niste meciuri cu un team , dar nu adunati la gramada ca sunt satul . Mai selecti
    Procesor Intel Core2 Quad Q9450 2.66 GHz , placa de baza Gigabyte GA-X48-DQ6 , Sapphire ATI Radeon 6970, Memorii Corsair 4 GB DDR2 1066MHz , carcasa Antec Twelve Hundred , hard disk Samsung 1TB SATA-II 7200 rpm .
    The happy life be these : the quiet mind , the equal friend, no grudge , no strife , wisdom joined with simplicity,the night discharged of all care.

Registered User OutOfMyMind's Avatar
    Si mie mi-ar trebui un support dedicat pe EUNE.
    battletag: Phalanx#2470
    LoL: ClintzEeastwood

Banned
    Am dat doua metode de contact in care putem discuta detaliile, dar ma rog. Serverul EU-NE, Posturile le vom discuta dupa ce jucam niste meciuri de proba sa vedem care cum se descurca fiecare.

E clar de ce pierdeam mereu in ranked... Jucam AD carry. Ma descurc mai bine ca support/solo top.

Click image for larger version. 

Name:	Fără titlu.jpg 
Views:	53 
Size:	319.4 KB 
ID:	915965
    If you speak in acronyms and someone has to ask you what you mean, are you really saving any time?

Registered User
    Quote Originally Posted by CrusaderKnight View Post
    E clar de ce pierdeam mereu in ranked... Jucam AD carry. Ma descurc mai bine ca support/solo top.

Views:	53 
Size:	319.4 KB 
ID:	915965
    Alea sunt iteme de Sona sau de Nasus?

in penultimul meci te-a mancat degetul rau sau aia erau prea idioti . 11 killuri pe suport nu e ok . banii aia trebuiau sa mearga la carry (scz acuma am vazut ca era de la Nasus)
    Dar clar , pentru un jucator nou support-ul e ce trebuie. Apoi treci solo top , ai niste super eroi pt solo top ce se potrivesc unui om la inceput si cu care e f greu sa faci feed sau sa dai gres : Renekton , Galio AP , Garen , Voliburr , Shyvana. Apoi treci pe Ad carry. Cand mai inveti una alta. Si asa e greu , daca joci support nu e garantat ca nu ai vreun carry idiot de isi ia vreun erou la free.
    Last edited by strumfi; 08-02-2012 at 15:01.

Registered User RedVelvet's Avatar
    Joaca cineva pe EU-West ?

Imi place sa joc support nu pentru ca e mai usor, ca nu e. Trebuie sa fac babysit la AD carry, harass the enemy, apoi roaming "like a baws" + plasare the warduri all over the map without getting caught. Necesita map awareness, de foarte multe ori eu dau ping de atentionare la ala care face solo top pentru ca desi are ward nu vede junglerul cu double buff pentru ca e prea concentrat pe farmat. CV constant prin jungla sa vad cam pe unde se afla junglerul inamic. Plus ca in team fights conteaza pozitionarea, sa stii cand sa te retragi si cand sa revii ca daca mori primul nu rezolvi nimic.

Ma descurc si solo top dar faza e ca dupa ce fac 4/0 devin greedy si mor ca prostul la tower dive . Mi se intampla 1-2 ori pe meci apoi imi vine mintea la cap. Nasus mi se pare mai mult ca ok pentru solo top ca are sustain + ca poate farma chiar si langa turn fara sa piarda foarte multi creepi.

Oricum cred ca are legatura cu pozitionarea planetelor sau asa ceva ca in ultimele zile mi-a mers bine. 12 win streak. Saptamana trecuta am pierdut 300+ ELO. La primul meci pierdut o sa ma intorc sa joc Normals si o sa revin cand horoscopul o sa spuna ca o sa-mi mearga bine in ziua aia ).

Quote Originally Posted by rhadookoo5 View Post
    Alea sunt iteme de Sona sau de Nasus?
    Sorry am facut click din greseala pe meciul cu Nasus.

Registered User
    Quote Originally Posted by CrusaderKnight View Post
    Sorry am facut click din greseala pe meciul cu Nasus.
    Chiar eram curios, ca am vazut astazi asta, si ma gandeam ca poate chiar e viabil.
    League of Legends - S2 Jungle Sona - YouTube

joci normals degeaba s-a umplut de retardati solo que. au fost mereu , dar acum am ajuns sa ma bucur ca iau un meci din 5. Oricum daca joci , macar joaca draft pick ca blind pick e haos total. Sau premade 5vs5.

Registered User priderzaur's Avatar
    AD Sona e o solutie, deci poate fi jucata f bine si in jungla. Eu altceva nu inteleg: de ce naiba unii tin SMITE-ul ala sa il dea cand golemul e aproape mort, adica sa dea smite si sa fie kill? Mai degraba il dai fix la inceput, salvezi >5 secunde de cooldown in felul asta si tot primesti bonus gold ala :|. De acord, cand stii ca exista riscul sa apara vreun inamic si sa-ti fure golemul (sau alt monstru), il tii pana cand esti sigur de kill. Dar altfel, nu tii nici pe dracu. Nu mai e mastery-ul ca acum 1 an, cand dadea bonus gold numai daca faceai kill din smite :|
    Ajuta-ma folosind IL8PXJ7U in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%!
    Dispus sa ajut si pe YM cu sfaturi in legatura cu achizitia de pc-uri/componente, dar rog seriozitate si sa precizati la add cine sunteti (nickname pe cg macar) - id: i.rradu

White Wolf MalygoH's Avatar
    Quote Originally Posted by priderzaur View Post
    AD Sona e o solutie, deci poate fi jucata f bine si in jungla. Eu altceva nu inteleg: de ce naiba unii tin SMITE-ul ala sa il dea cand golemul e aproape mort, adica sa dea smite si sa fie kill? Mai degraba il dai fix la inceput, salvezi >5 secunde de cooldown in felul asta si tot primesti bonus gold ala :|. De acord, cand stii ca exista riscul sa apara vreun inamic si sa-ti fure golemul (sau alt monstru), il tii pana cand esti sigur de kill. Dar altfel, nu tii nici pe dracu. Nu mai e mastery-ul ca acum 1 an, cand dadea bonus gold numai daca faceai kill din smite :|
    Pentru ca in majoritatea cazurilor nu stii ca apare junglerul inamic sa-ti fure bufful. Ia sa alegi tu, faci ward in toata zona de la buff sau ii dai smite la sfarsit ?
    Join us in the shadows where we stand vigilant …

Registered User priderzaur's Avatar
    Mai ales intr-un filmulet de prezentare in Custom Game vs Bots sau in Normale asta-i ultima ta problema; iti ajunge un CV sa il dai la blue-ul lor si vezi ca-s toti acolo si stai linistit. Stiu ce zici, eu nu vorbesc de cazuri in care exista riscul sa vina junglerul inamic.
    Ajuta-ma folosind IL8PXJ7U in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%!
    Dispus sa ajut si pe YM cu sfaturi in legatura cu achizitia de pc-uri/componente, dar rog seriozitate si sa precizati la add cine sunteti (nickname pe cg macar) - id: i.rradu

Stiam eu ca ma bucur prea tare. Dupa ce ne-am inteles noi ce si cum, unu' care era last pick face insta lock Ryze, desi o aveam pe LeBlanc. Noi il rugam frumos sa ia jungler ca asta ne mai trebuia iar el ne raspunde ceva in litere d-alea chirilice. Apoi il rugam pe Gangplank care urma sa faca solo top, sa se duca in jungle. Dupa ce intram in joc, Ryze se duce direct mid lane, noi il rugam sa se duca top sa o lase pe LB mid, iar el ne raspunde "suck my ****". Binenteles ca a facut feed la greu, iar top LB nu avea nicio sansa contra lui Pantheon si a facut feed si aia. Vayne la mine pe lane facea auto attack la greu si pierdea toti creepi. Degeaba aveam warduri la dragon + tribush ca ea nu-l vedea pe Udyr venind spre noi, dau 10 ping-uri sa plece naiba de acolo iar dupa ce moare spune "oh didn't see him" -.-'. Apoi Swain ( fedat la greu) vine si face tower dive si ne omoara pe toti. Exact in minutul 20 ne-a explodat nexus-ul.

Views:	30 
Size:	336.1 KB 
ID:	916148

N-ai nevoie de clarity sau de mana manipulator.

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post