brat Despre PC Garage
Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 20 of 71

Thread: Despre PC Garage

Nick anterior: Alexe Emil SINEKT's Avatar

Despre PC Garage

Ma intereseaza foarte foarte mult parerea voastra despre PC GARAGE.ro Despre preturi nu mai am ce comenta, ca am ramas masca, dar vreau neaparat sa stiu care este impresia oamenilor despre ei. De exemplu, la Emag am apelat o singura data, si a fost ultima data, dupa ce mi-au vandut o placa video REZERVATA mie inainte si mi-au spus sa revin dupa 2 saptamani cand in ziua respectiva trebuia s-o iau acasa. Daca preturile sunt invers proportionale cu seriozitatea, atunci PC Garage scrie pe mine...
    Semnatura

****** ITDirect PerfectPC

Apeleaza cu incredere

Registered User revenco_andrei's Avatar
    Am cumparat de multe ori de la PCGarage si nu am intampinat decat probleme minore. Acestea nu ar fi existat daca intrebam un lucru de doua ori sau eram mai insistent. In ansamblu eu sunt multumit.

Registered User
    Ai putea lua in considerare si www.shopit.ro unde preturile sunt ceva mai mici decat la PCGarage.

Speed Freak alexm_mr's Avatar
    sunt un pic mai mici dar cred ca ti le trimit direct acasa si daca valoarea comenzii nu depaseste 600 ron trebuie sa platesti taxe curier. pc garage sunt de incredere, de 1 an cumpar numai de la ei
    Rog userii care nu au ce face sa se abtina din a posta in thread-urile mele...

Registered User Patrauleacelmic's Avatar
    Pana acu am avut 4 comenzi la ei , pe kre si le-au onorat impecabil , la timp . Probabil si norocu meu. N-am avut ocazia sa testez service-ul pt ca n-am avut nevoie
    Gigabyte MA790X-UD3P, Phenom II x2 550@X4 B50 quad core ,Mushkin 2X2gb 1066 2,1vdimm Radioactive, HIS 4870 1gb stock freq,WD3200AAKS, Xclio 2 , Fortron 500w Blue Storm ,Audigy SE , TEAC RW, LG DVD-RW
    http://forum.computergames.ro/44-gsm...unctional.html

Registered User Mika's Avatar
    eu sunt din bacau..si nu am avut probleme ...eu si un prieten numai de acolo cumparam... si nu ne-au dezamagit pana acum

Registered User Vlado's Avatar
    Am dat o singura comanda la pcgarage pe care nu au onorat-o.
    Am comandat un Geforce 7300GS , am primit si mail ca au pe stoc.
    Si peste cateva zile ioc , verific si nu ca sa mai astept cateva saptamani ca stocul actual a fost epuizat.
    Am dat comanda la itdirect.Recomand itdirect cu incredere , au si preturile mai mici decat pcgarage la procesoare de exemplu , si sunt una din putinele firme romanesti care pun bunastarea clientului inaintea "profiturilor masive )"

Registered User
    Eu am avut o comanda, dar a doua nu o sa mai fie, cu siguranta. Comanda a fost preluata dupa 3 zile, am facut plata in aceeasi zi, cu OP. Am asteptat 3 saptamani, dupa care m-am saturat de asteptat, am intrebat ce se intampla, am putut primi un raspuns doar dupa ce am sunat la telefon, altfel nu au raspuns nici la mesaje nici la email. Surpriza insa, nu au pot livra un produs comandat nu exista in stoc si nu se pot aproviziona, cu toate ca pe site exista in stoc, la momentul comezi si la momentul preluarii comenzii. Dupa care, am cerut bani inapoi, dar din "bunavoita" lor, i-am primit abia dupa inca o luna, si atunci dupa amenintare cu OPC, ca altfel ...,. Trageti voi concluziile.

Taunting Cobras bugatty's Avatar
    Eu am luat sistemul din semnatura de la ei (cu exceptia hdd-urilor, unitatilor optice si monitorului) si mi s-au parut super ok. Poate am avut eu noroc, dar nu am intampinat nicio problema.

tech-born jeehard's Avatar
    Nu am avut nicio problema cu ei! Am luat mai multe de la ei dar pana acum totul a fost ok.
    MPLS-TE

Registered User
    mda, acum 2 luni mi am luat un super player de la super pg garaju. poti sa te bipaiesti in ea de garantie. eu mi am permis sa l conectez la calculator sa pun muzica pe al ca am auzit ca asa se face.. na, la mine la tara o fi prea mult curent ca saracutu s a cam topit...
    ma duc ca om la om sa le explic oamenilor CA NU I AM FACUT NIMIC, nu, nu se poate "nu vezi cum arata. noi n am mai primit plangeri de genu".. like i care, si nu pentru ca eu muncesc pentru banii pe care ii arunc in sediu lor, ci doar din principiu, NU I AM FACUT NIMIC.
    a, intreb, da ce acopera garantia. raspuns :"......"
    asa ca aveti grija, daca va luati componente pt calculator sa nu le conectati la calculator ca puteti sa le si aruncati. io l am aruncat, mai bine mi iua un ipod. de la emag.
    la revedere pc garage

Registered User Croocodillul's Avatar
    si tu crezi ca emag-ul e mai presus de pc-garage???....eu am avut destule tangente cu emag....si am si prieteni care au avut destule probleme la ei...

despre pc-garage nu ma pronunt ca n-am cumparat nimc de la ei

Flawlessul High Octane's Avatar
    Quote Originally Posted by eXplorer View Post
    Eu am avut o comanda, dar a doua nu o sa mai fie, cu siguranta. Comanda a fost preluata dupa 3 zile...
    Am patit la fel. Am dat comanda de un flash de 4Gb care costa 120 lei. Teoretic trebuia sa fiu sunat de cineva pentru a confirma comanda. Am fost sunat doar miercuri pentru confirmarea comenzii insa din nu stiu ce motiv coletul a fost livrat doar vineri. L-am primit sambata si am platit 35 lei transportul si rambursul.
    Asta cu siguranta nu se va mai intampla a doua oara.
    Ieri am dat comanda la Intend de componente in valoare de 1200 lei. M-au sunat si mi-au confirmat tot. Maine astept componentele.

Ideea e ca, daca esti din Buc. poti merge direct la ei si cumperi de la sediu. Dar pentru noi, cei din provincie...
    I am not discriminating anybody! I hate everybody equally! Eee...vulpea cand nu ajunge la struguri, zice ca sunt acri!

Registered User Croocodillul's Avatar
    mai au destul pana isi imbunatatesc serviciile pt provincie....cred ca e valabil pt majoritatea magazinelor online...uneori dureaza extrem de mult sa-ti aduca o comanda in Bucuresti....asa ca la ce sa te astepti in Sebes?

Registered User Kickazz's Avatar
    aste e comertul online, fratilor ori rapid si scump de la flamingo, ori mai lent si mai ieftin - online.

eu am luat si de la itdirect, si de la emag, si de la pcgarage in ultimul timp, ei m-au fidelizat

per total am fost multumit de toti. normal ca daca ai ghinion o data nu vrei sa mai auzi de firma respectiva

le: eu prefer o firma mai veche, chiar daca dau 2 lei in plus, decat sa merg la unii infiintati de 2 saptaluni de asta am ramas la garaj, itdirect... pt ca emagul de cand au crescut s-a cam stricat treaba ...
    romania

Nick anterior: Alexe Emil SINEKT's Avatar
    Luat azi una bucata cooler VGA Zalman VF700 Cupru 100%, nota 20 din 10. A venit la 24h de la comanda, pret mic, calitate mare, sa nu mai zic ca vine si cu 8 radiatoare mici pt memorii, 2 le-am pus pe memoriile video, restul pe integratele de pe placa de baza.

Pana acum, sunt super-extra multumit de PC Garage, mai ales avand in vedere preturile practicate, cu mult sub media pietei.
    Semnatura

2che Hadrian's Avatar
    Quote Originally Posted by nirvananne222 View Post
    mai bine mi iua un ipod. de la emag.
    la revedere pc garage
    Bine ca ai avut grija sa faci reclama
    Nici nu e de mirare ce probleme ai,din moment ce imi trebuie un dictionar sa pot intelege ce ai scris.
    Talking on E71,driving E87 on E85

Registered User yoshy262's Avatar
    pc garage - 7/10

1 singura comanda
    obiectul - placa de baza gigabyte 965p-ds3

fiind ''in graba'' intru pe google ..gasesc cam 3 magazine care (dupa ce sun la toate 3)aveau placa asta de baza pe site dar cu livrare la comanda si din 3 aleg pcgarage
    Am intrebat clar daca dau comanda azi miine pot veni la sediu sa-mi ridic produsul?..Cel de la telefon zice DA..daca dati comanda acum miine veti fi instiintat printr-un sms pentru ridicarea produsului comandat
    Zic..Bun atunci DECI..DACA MIINE IMI RIDIC PLACA intru pe site acuma si dau comanda (platesc cash..etc)

a 2-a zi se face ora 18..Nici un semn -Pun mina pe telefon ..sun ..intreb de comanda facuta ..Mi se spune ca placa de baza e la sediu doar ca nu e bagata in baza de date a lor de aceea nu am fost instiintat prin sms pentru ridicare

zic..pai atunci vin spre dvs ca fac cam 30-45 minute si poate pina atunci va rezolvati problemele cu gestiunea..tipa zice OK..
    ma duc la sediu (urc la etaj) si binenteles dupa o asteptare de 20 minute mi se spune ca placa de baza nu este adaugata in gestiune..deci nu se poate vinde..
    Ma cert cu lumea pe acolo in cel mai calm mod posibil (politicos ..etc)argumentind ca EU DE AIA AM DAT comanda la voi ..stiind ca a 2-a zi imi ridicam produsul
    Pina la urma am insistat si dupa alte 20 de minute de asteptare mi-a fost adusa placa de baza achitind-o cu cash..
    Acuma vine intrebarea logica..daca ziceam ''cu livrare acasa''cind era adusa?..a 2-a zi?(banuiesc ca da..eu am plecat de la ei pe la 19.30)
    Atunci de ce au zis la telefon -Livrarea se face in 24 de ore

DA-stiu ca mai sint probleme ..ca e marfa multa si clienti nervosi..dar eu mai asteptam inca 24 de ore ca asa vrea mujkiu lu nenea magazioneru dar eu aveam de lucru acasa si pc-ul era bucati din cauza ca placa de baza nu s-a livrat cind trebuia sa se livreze ..in fine..bine ca am luat-o atunci ..ca daca eram refuzat a 2-a zi eram hotarit sa o iau din alta parte cu riscul de a mai astepta inca 24 ore

oricum ..lectia a fost invatata -Ma grabesc..nu cumpar de la pcgarage
    Look but don't touch. Touch, but don't taste. Taste, don't swallow
    The machine - C2D E8400@AC Freezer 7 PRO/ Samsung 920N/ 4 Gb ddr2 800 Corsair/ Gigabyte P35C-DS3R/ 1x320 gb, 1X400gb, 3x500gb, 1x500gb 32mb buffer/ 2 dvd-rw/ Leadtek 8800gt 512 ddr3/Creative platinum SE/ Carcasa Thermaltake Soprano - 2x coolere Nexus RealSilent 12"/ sursa THERMALTAKE 600W/ UPS APC 1400W@45 MINUTE BACK-UP POWER

Registered User klaxhu's Avatar
    Quote Originally Posted by nirvananne222 View Post
    mda, acum 2 luni mi am luat un super player de la super pg garaju. poti sa te bipaiesti in ea de garantie. eu mi am permis sa l conectez la calculator sa pun muzica pe al ca am auzit ca asa se face.. na, la mine la tara o fi prea mult curent ca saracutu s a cam topit...
    ma duc ca om la om sa le explic oamenilor CA NU I AM FACUT NIMIC, nu, nu se poate "nu vezi cum arata. noi n am mai primit plangeri de genu".. like i care, si nu pentru ca eu muncesc pentru banii pe care ii arunc in sediu lor, ci doar din principiu, NU I AM FACUT NIMIC.
    a, intreb, da ce acopera garantia. raspuns :"......"
    asa ca aveti grija, daca va luati componente pt calculator sa nu le conectati la calculator ca puteti sa le si aruncati. io l am aruncat, mai bine mi iua un ipod. de la emag.
    la revedere pc garage

ori cat de handicapat scrie copilu este posibil sa aiba dreptate. pt mai multe info vizitati threadu : garantii la pc garange (or smf like that... )

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 4 1234 LastLast