That's the spirit! Go pink or purple!
That's the spirit! Go pink or purple!
Yap . La strumf ii place sa fie SubOfiter(i)![]()
You don't stop playing games because you get older.
You get older because you stop playing games.
Hai sa inceapa pariurile: cat va rezista strumf in acest joc? 3 sapt, 1 luna...2????? Maxim am zis!!!![]()
Procesor Intel I5-4670 @ 3.4 GHZ , placa de baza Gigabyte GA-B85-HD3 ,ASUS GeForce GTX 980 Ti, Memorii Corsair XMS3 8GB DDR3 1600MHz CL9 Dual channel kit , carcasa Aerocool XPREDATOR X3 Evil Black Edition , hard disk Hard disk Seagate Desktop HDD 2TB 7200RPM 64MB SATA-III, SSD Toshiba THNSNHxxxGCST 128GB SATA-III 2.5 inch
The happy life be these : the quiet mind , the equal friend, no grudge , no strife , wisdom joined with simplicity,the night discharged of all care.
Manole, nu inscrii guilda la astia pe site ?
Far Shiverpeaks Guilds (EU) | GW2 Guilds - An up to date list of guilds for Guild Wars 2
Procesor Intel I5-4670 @ 3.4 GHZ , placa de baza Gigabyte GA-B85-HD3 ,ASUS GeForce GTX 980 Ti, Memorii Corsair XMS3 8GB DDR3 1600MHz CL9 Dual channel kit , carcasa Aerocool XPREDATOR X3 Evil Black Edition , hard disk Hard disk Seagate Desktop HDD 2TB 7200RPM 64MB SATA-III, SSD Toshiba THNSNHxxxGCST 128GB SATA-III 2.5 inch
The happy life be these : the quiet mind , the equal friend, no grudge , no strife , wisdom joined with simplicity,the night discharged of all care.
Promovare? :P Cu noua mea manie de a frapsui tot ce misca... promovarea o sa vina dupa lansare nu inainte :P
Ashadar dragi tovarasi si pretini vedete scrie pe voi ...
PS: Spalati pe manutze , ughiutzele taiate si batistutza curata da?
Nu o sa vedem prea multa engleza pe serverul asta)
Dimpotriva .. e unul din serverele cu cele mai mari shanse la un chat civilizat in engleza.
Prefer un serv cu majoritate scandinava decat orice alta combinatie de natii, din experientele anterioare in diverse mmo-uri
Asus Z97 MAXIMUS VII HERO, Intel® Core™ i7-4790K, 4.0GHz, Gigabyte NVIDIA GEFORCE GTX 980, Kingston HyperX BEAST 8GB DDR3 CL9 , Super Flower Golden King 750W, NZXT Switch 810 Gunmetal Full Tower EATX
Adevarat graiti, in plus vad ca e o ghilda pe serverul asta numita Lovers of Whisky and Women, propun alianta urgenta, deoarece evident ne asemanam in toate punctele esentiale.
Peste 7 zile incepe head-startul. Ramane Far Shiverpliscs ?![]()
da . doar nu Inelul de foc cu toti rusii si italieniiItalienii si pvp=ul ...gtfo
Ii tin minte din Darkfall pe italieni , noi eram 3 , aia tot 3 , i-am prins in padure si i-am tocat . Au mai chemat inca 3 sa ii ajute. I-am tocat pe toti 6 . Am dus loot-ul la banca si cand ne indreptam spre alt oras i-am mai prins odata si i-am bubuit , mai grav ca fusesera si ei la banca , mai mult am avut de carat . In fine dupa ce i-am omorat a doua ora , am dat intamplator iara peste ei 40 minute mai tarziu , dar erau goi la peleul gol se plimbau prin padure si iesisera si din clanul lor
Probabil chemasera intariri si le-au zis aia mai duceti-va ba de-a dura de ghemuiti si s-au enervat si au iesit din guild.
Astia sunt italienii .
Almost there![]()
Far Shiverpeaks da? Nu cumva sa va rataciti din greseala :P
He's alive !FS a ramas, clar
![]()
Send tell for invites - nume : Snow Walker
Ia mah, toata trupa e aici
Voi vreti sa-mi faceti iar pofta.
Elitule are si asta legacy ?))
Dap![]()
Bookmarks