as vrea si eu o invitatie daca se poate.
id-ul : akos.8260
as vrea si eu o invitatie daca se poate.
id-ul : akos.8260
Eu o tai in concediu pana pe 13 septembrie .
Pentru invites send tell la : Elite Pvper , Lumzy , Tataie Strumf
Cheers.
You don't stop playing games because you get older.
You get older because you stop playing games.
concediu placut man !
Asus Z97 MAXIMUS VII HERO, Intel® Core™ i7-4790K, 4.0GHz, Gigabyte NVIDIA GEFORCE GTX 980, Kingston HyperX BEAST 8GB DDR3 CL9 , Super Flower Golden King 750W, NZXT Switch 810 Gunmetal Full Tower EATX
I can lead the broz 2 victory!
Atunci hai sa organizam niste treburi prin WvW seara ? Am vazut aseara cei din GuildFire care au avut un premade de ~20 oameni + inca 20-30 care s-au luat dupa ei ( si eu pe acolo ) si am reusit sa cucerim o buna parte din harta .... nu mai stiu numele serverului , dar e cel care conducea la puncte ieri ( red team ) . La cati suntem putem sa facem putin haos acolo lejer...
Asus Z97 MAXIMUS VII HERO, Intel® Core™ i7-4790K, 4.0GHz, Gigabyte NVIDIA GEFORCE GTX 980, Kingston HyperX BEAST 8GB DDR3 CL9 , Super Flower Golden King 750W, NZXT Switch 810 Gunmetal Full Tower EATX
nu cred ca merge sa intre toti odata, rar intru fara queue imbecil
Daca 20-30 de insi intra in queue simultan, sunt sanse destul de mari sa primeasca invite intr-un interval de timp apropiat unii de altii; asta daca lumea este online destul si are rabdare.
poate reusesc si eu sa imi mut caracterul pe far shiverpeaks....da eu sunt un microb...joc o data la saptamana
..
P.S gata sunt pe far shiverpeaks...cand e vreun ofiter online sa ma invite si pe mine...sau sa lase o adresa de contact si o ora eventual sambata cand pot sa il caut
![]()
as vrea si eu invite pe cat posibil: desperadu.8412
Whoah lume aa facut leveling serios vad. Eu abia ma invart pe la level 42 parca.... ar trebui sa o las mai moale cu sPvP cred.
Ce se intampla pe la level 80, un dragon omorat ceva?
Dragoni ai si mai devreme, incepand din zone de 50+ mi se pare, eu doar unul am prin pe Tequatl, in zona de 60+. La lvl 80 eu m-am apucat de explorat serios ( desi avand in vedere ca aveam 50% din world map descoperita cand am ajuns la 80 n-as putea spune ca n-am explorat pana acu), puzzles si grind pt gear. M-as mai duce sa fac cate un dungeon pe explore mode dar sunt enervante si recompensa e cam slabuta.
vreun ofiter ?...sa imi dea si mie invite ?...nu stiu exact ce trebuie sa va dau...codul acela vendetta xxxx ?
vezi in joc daca e online unul din baietii: Elite Pvper , Lumzy sau Tataie Strumf. Le dai whisper sa-ti dea invite. Daca nu-ti raspund ca sunt busy/afk, scrie aici ID-ul ala care ti-l da Anet and faci contul (adica "nume.xxxx" unde xxxx e un numar), si te vor invita ei.
eu il scriu...dar momentan o sa plec vreo cateva zile de acasa(....revin cu id ul si poate pe sambata sa fiu in joc...ii caut si atunci totusi.
Salutare tuturor.Sunt si eu pe FarS... si ar fi fain daca m-ati primi in ghilda.Singur nu e asa fun de jucat.Id-ul meu este :teuton.5147.Multumesc anticipat si sper sa ne vedem in joc.
si ha ha ha si hi hi hi,cei morti au pica pe cei vii
Da-mi maine mesaj in joc si rezolvam. Id-ul meu e la lista cu id-uri, postul nr 1 (nu-l stiu pe de rost).
Am toate retetele de la Armorsmith. Pt cine are nevoie sa verifice ce mats are nevoie si sa-mi dea un mesaj in game.
Armorsmith - Recipes - Guild Wars 2 DB
Bookmarks