Am doua conturi de GW2, fiecare cu game client/username/password. Folosind autoplay, doua persoane puteau sa se joace succesiv fara sa mai introduca user/pass. Se intampla pe Windows XP (daca are importanta).

Am cumparat un sistem nou si am mutat cei doi clienti pe SSD (deci inca un motiv in plus pt. autoplay, datorita rapiditatii). Ideea e ca indiferent ce game client folosesc, user/pass nu se pastreaza, ci e afisata ultima pereche folosita. Adica tre'sa introduc de fiecare data u/p cand vreau sa joc de pe celalalt cont.

Exista vreo setare in registri pentru a reveni la situatia initiala? Stiu ca jocu' isi creeaza niste fisiere locale. Le-am tot sters din fiecare folder, sperand sa se recreeze cu user/pass-urile proprii.