Sa avem si noi putin condiment in viata noastra- |AOKP B32||The Holo-Series||Green-Light, Red, Blue-Bright, Neon-Yellow, Mint-Green| - xda-developers
Sa avem si noi putin condiment in viata noastra- |AOKP B32||The Holo-Series||Green-Light, Red, Blue-Bright, Neon-Yellow, Mint-Green| - xda-developers
Nice .... Cate optiuni in notification bar ...(+ weather) + restul aplicatiilor pp ca au culoarea de fundal black.
AOKP-ul este pentru customizari. Ce face tema e doar schimbarea culorii stock a Holo si backgroundului,ca na nu merge Gradient-ul cu alte culori.
Da stiu ca doar schimba culorile ....
Eram "uimit" de cate customizari se pot pune ... (cand am vandut eu nexusu' .. ne uitam sa trecem pe varianta Google ... nu erau atatea chestii ).
Aaa,da. Si AOKP cred ca e cel mai bun custom rom,merge ca cel stock
Schimbi marimea nav bar-ului si iconurile super usor de exemplu.
Acum pun si eu tema pe rosu...
Android: HTC G1 Dream/Motorola Milestone/Samsung Galaxy S/LG Optimus 2x/Samsung Galaxy S II/Samsung Galaxy Nexus/HTC One X/Samsung Galaxy Note II/Sony Xperia Z/HTC One
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
Si eu ma gandeam la aia dar imi e sa nu fie foarte aprinsa..
Cum putem reveni la stock,facand backup la fisierele alea? Dev-ul nu s-a obosit sa ofere niste detalii)
Eu am revenit la normal cu backup din clockwork. E cam prea rosu...
Android: HTC G1 Dream/Motorola Milestone/Samsung Galaxy S/LG Optimus 2x/Samsung Galaxy S II/Samsung Galaxy Nexus/HTC One X/Samsung Galaxy Note II/Sony Xperia Z/HTC One
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
Eram sigur ca e prea rosu,desi mi-ar fi placut foarte mult. O sa incerc galbenul.
tari rau, merci
myx: un incovenient foarte mare nu e sa stii. Cu garantia nu ai probleme in caz de ceva,singura chestie e ca trebuie sa pastrezi codul..
Am pus tema galbena,e foarte ok ca si coloristica dar aplicatia de Mesaje e colorata ff de prost gust si am renuntat la el. Astept noile variante pe negru sau gri asa cum spunea dev-ul.
Stiu ca nu e un inconvenient foarte mare, cel putin nu pentru mine. Stiu deja pe din afara codul de network unlock.
Eu folosesc o combinatie de sense 4 cu diverse alte elemente
E o tema cu sense, dar încă nu m-am plictisit de holo dar m-am gândit sa incerc
Poţi pune nişte screen shots,mesaje, settings etc?
Sent from the Dark Side using the Force
---------- Post added at 23:05 ---------- Previous post was at 13:49 ----------
B33 - Build 33 - Releases - Releases - News
Parca totusi exagereaza putin... desi spun ca nu pregatiti pt Milestone.
Am pus 33, cu Nightly 141 de la Franco telefonul merge ca un iPhone, PUNCT. Am pus ultimul Modem de pe xda UGLC1, ca sa nu mai am probleme cu pierderea semnalului, e ok pana acum.
[Radio] (GSM) Galaxy Nexus I9250 Baseband dumps collection & discussion - xda-developers
In aplicatii s-a schimbat ceva ?.... poti sa testezi pe facebook ... da un scroll prin ea , deschide meniul din stanga.
Nu am cu ce sa iti filmez, este perfect, vezi ca a fost update la Facebook ieri. Nu agata niciodata, pe Wifi vorbesc. Am deschis meniul din stanga, fluid totul, scroll, inchis meniul, scroll in Facebook...
Rahat,trebuie wipe. Nu mai am chef sa dau wipe.
PS: HW acceleration works like butter.
Cypher da doar wipe la cache si Dalvik. E suficient.
Multumesc,sper ca nu o sa faca figuri. Eu tot cu Trinity raman desi mi-ai zis ca pot face chestia aia,dar imi e peste mana.
Morfic nu a mai facut nimic?
Bookmarks