Spuneti-mi si mie va rog ca aduce Xella in plus?
Merci
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Spuneti-mi si mie va rog ca aduce Xella in plus?
Merci
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Posibile rezolvari la 2 probleme (Exynos Bug si Sudden Death) si un nou bootloader in care e mai greu de resetat counterul pentru custom Firmware/kernel - counterul se actualizeaza la fiecare boot.
Samsung nu publica niciodata un changelog, deci astea doar asa "neoficial" pe dibuite
Aloha
Galaxy S3, achizitie Orange:
In bara de sus a aparut, in stanga semnului ce arata legatura wifi, litera N.
Stie cineva ce reprezinta ?
In manualul (in engleza) nu am gasit...
de la NFC
- i5-2500K 4.6 @ Kingston HyperX Blu 8GB @ asrock p67 pro b3 @ arctic cooling freezer 13 pro @ evga GTX 480 @ Seagate 320 gb @ LG 32lk450 @ logitech x 540 @ aerocool bx 500 @ Inter-Tech Energon 750W @ creative x-fi xtremegamer fatal1ty pro @ grado sr 60i @ cyborg rat 5 & v3 pad @ a4tech kd-126 backlight keyboard @ xbox controller -dani_symple_boy - 0769263273
Multumesc !
la vodafone e up pe kies update`ul...
Updatat. Nu vad nimic nou.
Sent from my mobile using dial-up connection.
Il forjez si vad ce rezulta.
Mesaj trimis în stil kașto!
---------- Post added at 16:12 ---------- Previous post was at 16:01 ----------
Cine stie sa imi explice urm situatie:
Intrii in contacte si cauti un nume. Iti arata atat contactele cu numere cat si diverse adrese de mail ce se gasesc prin google.
Umblu la setari, ii spun sa imi arate doar contactele cu numar de telefon. Degeaba, imi arata tot.
Cum pot face sa nu imi mai apara in contacte toatr porcariile?
Mesaj trimis în stil kașto!
Mie la Vodafone pe OTA nu imi arata nimic.
Intel Core I5 2500K | ASUS P8H77-V LE | TEAMGROUP ELITE 4x2 GB RAM DDR3 | FORTRON AURUM GOLD 600W | Sapphire HD6850
Apăi nu-i obligatoriu. Când vine rândul terminalului tău, va arăta. Cam așa merg lucrurile, pe rând să ajungă la toată lumea.
Intrebare intrebatoare: a folosit cineva metoda de root "EverRoot" la flash firmware stock cu Mobile Odin Pro?
Ma intereseaza daca aceasta metoda de root modifica flash counter-ul in download mode?
Last edited by v3rsus; 18-01-2013 at 18:05.
It's nice to be important, but it's more important to be nice!
Eu am folosit Odin Mobile Pro, si am bifat optiunea de a roota telefonul in timpul flash-ului (nu stiu denumirea optiunii), iar counterul a ramas 0.
Passion, Pain & Pleasure.
salut
am instalat 4.1.2 de franta si acum imi apare un cerculet verde in bara de notificari! ceva idei?
multumesc!
Bun, astazi avand ceva mai mult timp la dispozitie am luat taurul de coarne si am trecut hotarat de la CSC XEF cu XELL4 la CSC BTU cu XELLA, metoda folosita: instalare ROM cu Mobile Odin Pro, inject EverRoot, inject SuperSu, dupa instalare si bootare schimbat CSC-ul cu CSC select din XEF in BTU (pe XELLA trebuie root), desigur si-a dat factory reset iar acum am BTU (root-ul a ramas), apoi restaurare aplicatii & others din Kies.
Status Normal, flash counter 0 Official, OTA disponibil, Kies firmware update deblocat cu noul BTU
Revin cu feedback comparativ fata de XELL4
Daca tot ai facut schimbarea de ce nu ai pus ultimul XELLC cu csc PHE?
recomandati vreun firmware original sa mearga bine?
10x!
Last edited by v3rsus; 18-01-2013 at 23:49.
Bookmarks