Tot semnalul , vesnica problema apple)
Problema asta a fost si cand se lansase i4 , nu avea jobs semnal la conf.
Totusi 3g si 3gs nu au avut nici cea mai mica problema cu semnalul.
Bla bla...Using tapatalk
Tot semnalul , vesnica problema apple)
Problema asta a fost si cand se lansase i4 , nu avea jobs semnal la conf.
Totusi 3g si 3gs nu au avut nici cea mai mica problema cu semnalul.
Bla bla...Using tapatalk
Eu nu am nici cea mai mica problema cu semnalul. De fapt nu am nici cea mai mica problema cu telefonul punct. Am luat telefon din lot facut pentru UK(Apple store UK), ca vad ca e la moda cu loturile facute pentru nustiucine. Aaaaa? Sunt si eu un pui de smecher sau cum? E si negru telefonu'.
Si eu il am din uk si nu am nicio problema ,dar alti prieteni au fie 4 sau 4s luate ori din ro ori franta si au mari probleme cu semnalul.
Cred ca depinde f mult de noroc))
Bla bla...Using tapatalk
L-am folosit si la -25 de grade .... si nu a fost "stop working".
Nu, scos din buzunar la -25 de grade pentru 5 minute de butonare nu inseamna "folosit la -25 de grade".
La -25 de grade prelungit (2-3 ore) cam orice echipament electronic inceteaza sa functioneze.
Sigur, la -25 de grade faci browsing pe facebook timp de 2 ore.
[*]Post your keybindings (we assume you use keybindings): i use keybord and mouse
Wtf is zonga?
Mi se pare ca e o copie fidela dupa spotify.com . Daca vrea invitatie care pe spotify , trimit cu placere..am cont premium platit si invites unlimited.
Bla bla...Using tapatalk
Salut baieti am si eu o intrebare, multi baieti pe la publicitate vand Iphone 4 codate retele de afara cu IOS 5.1 si basband 04.11.08 ca decodabile alti spun ca nu se decodeaza as aprecia un Pm! daca stie cineva sa ma lamureasca! Stima
Se pare ca si 4S-ul meu face figuri la frig. Am fost la munte la schi acum 2 saptamani, si am incercat sa filmez in timp ce faceam o coborare, si dupa 2-3 minute s-a oprit. Daca incerc sa il deschid, imi arata ca nu are baterie, chiar daca e full de ex. Am observat acest lucru de cel putin 4-5 ori in ultima luna. Azi dimineata la fel. Dupa ce am curatat la masina vreo 20 de minute am vrut sa vad cat e ceasu' si in timp ce ma uitam la el s-a inchis. Temperatura critica de la care face figuri incepe pe la -10 grade. Si nu ma refer scos putin, vorbit si pus la caldurica.
cam sensibil totusi.....
Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme.
Vezi ca e un articol mai sus....
[*]Post your keybindings (we assume you use keybindings): i use keybord and mouse
Merge cu proxy sau vpn.
iPhone 4S e cel mai sensibil iPhone de pana acum si nu doar comparand cu modelele mai vechi de la Apple ci si cu alte telefoane in general. Oricum Apple garanteaza operativitatea corecta a iPhone-urilor intre 0 grade si +35 grade, deci...
Nu se poate decoda, cine iti spune ca se poate e tepar.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk!
Vi Veri Veniversum Vivus Vici!
@Catanzaro se poate decoda oficial, depinde de reteua in care e blocat daca e disponibila sau nu pt unlock official. NU duce lumea in eroare.
Sent from my iPhone using Tapatalk
De la trecerea brusca frig/cald , asemeni ca la Nexus S , am o problema la aifon. In coltul dreapta jos a aparut o mica pata galbena ce ma sacaie ocazional pentru ca tot apare/dispare.
A mai patit cineva asa ceva?
Acum am de schimbat 2 displayuri , un retina si un SLCD.![]()
Phones: Nexus S(dead) HTC One X + Lumia 800(sold) + N900(sold) .
"Horsepower sells cars, torque wins races" -Enzo Ferrari
In momentul asta varianta de iPhone cu bb de care vorbea colegul nu se poate decoda, punct. Poti sa zici ce vrei. Induci tu in eroare ca zici ca se poate. Faptul ca se poate decoda permanent pe bani asta se stie de cand lumea si e valabil la orice telefon. Lumea cauta decodare fara bani sau cat mai ieftin. Vezi cat e decodatul la iPhone 4 pe spania sau franta mai nou, 400-500 ron, nu-ti mai arde de decodare neverlocked.
Vi Veri Veniversum Vivus Vici!
Time
Bookmarks