Pai in afara de problema cu contentul pe ecran, cu care sper ca sunteti de acord ca e negru pe alb, normal ca X merita mai mult ca 8 Plus. Pana si eu stiu la ce sa ma astept si am sustinut ca nu fac pasul si tot mi-am comandat X.
Pai in afara de problema cu contentul pe ecran, cu care sper ca sunteti de acord ca e negru pe alb, normal ca X merita mai mult ca 8 Plus. Pana si eu stiu la ce sa ma astept si am sustinut ca nu fac pasul si tot mi-am comandat X.
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
pt mine, care nu concep sa nu ma tina bateria 2 zile, tot un plus e de preferat. la ala ma tine lejer 2 zile. plus ca m-am obisnuit mult cu dimensiunea si imi place. asteptam la anul sa ne dea 6.5" in aceeasi dimensiune. sper insa sa nu il duca pe la 1100 de dolari.
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
pai stiu, de aia si ziceam. ala de 6.5![]()
Da, ala e PERFECTA stai, doar daca nu l-au butonat vre-o 5-6 persoane intr-o zi si e uzat...
cei care aveti ix si ios 11.1.1, vi se intampla sa nu se stinga ecranul atunci cand e pus autolock-ul la 30 sec?
la mine se intampla aleator si incerc sa inteleg daca e un bug de soft sau o problema cu telefonul.
merci!
Everybody lies! (House M.D.)
nu se stinge daca te uiti la el
Everybody lies! (House M.D.)
e parte din "attention aware features", impreuna cu ascunderea mesajelor pe lockscreen pana te recunoaste si datul sunetului (apel/alarma) mai incet cand te uiti la el
The Best Face ID Features Apple Never Talked About! - YouTube
Ceva folie de pus pe rama exista ? Deja sa facut ca dracu dupa 2 zile
Da
Sau o varianta de bumper doar pt rama exista ??
Ceva de aluminiu ? Parca as fi tentat si de una originala apple de piele
Sa zgariat, si incepe sa se matuiasca. Cateva pagini in urma a postat cineva un ceas , la fel ajunge si asta . Am comandat asta :
iPhone X Hulle, RANVOO Bumper Hulle Aluminium: Amazon.de: Elektronik
Last edited by trandafirdoru; 14-11-2017 at 21:42.
Bookmarks