![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Acest thread se doreşte o condică generală de sugestii şi reclamaţii pentru forum-ul ComputerGames. În cazul în care aveţi probleme sau sugestii legate de o funcţionalitate specifică, puteţi crea un thread nou în secţiunea Help Desk cu o titulatură preferabilă de genul: [BUG] - Raportare anomalii de funcţionare sau de aspect [HELP] - Problemă care necesită ajutor/asistenţă din partea staff-ului Computer Games sau a membrilor înregistraţi pe forum şi care sunt în temă cu subiectul. Condica de reclamaţii pentru aria de Publicitate se află aici Va mulţumim pentru înţelegere. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #642 (permalink) | ||
|
dureaza 1 minut si te scuteste de nervii si furia pe care o ai de fiecare data cand o reclama din aia iti invadeaza ecranul. si vad ca sunt din ce in ce mai multe in ultima vreme ![]() Si reclamele....problema e ca sunt floating, te deranjeaza la citit, ti se `pun in fata` etc etc. EDIT: te-am prins Quote:
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #643 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #644 (permalink) | ||
| Dark Reign, nu mai repeta mah la nesfarsit chestia cu adblock. pana la urma o sa isi puna toti asemenea programe si adio incasari din reclame pentru cg. si noi nu ne dorim asta ...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #647 (permalink) | ||
|
[request] userul vali17_unik a avut o idee brici: Quote:
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #649 (permalink) | ||
| Quote:
da. asa este ! Am incercat pe un forum si moderatorii se trezesc cu PM-uri : " M-am inscris sa intreb ********** si nu pot posta !!! ? ce trebuie sa fac ? " | |||
|
| | #652 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: Bucuresti | Quote:
__________________ Si ce o sa zica baietii? Does IT matters? VAND UMBRELE FOTO DIFUZIE [Vând] Diverse accesorii foto (senzori slave, curea neopren, pompa aer, telecomanda) VAND FILTRE FOTO UV MULTICOATED 52mm, 58mm, 62mm, 67mm, 77mm CUMPAR LEVA+ Vand brichete + VAND MICROSD CARD READERE | ||
|
| | #654 (permalink) | ||
|
Nu e vorba de "new user" poate sa aibe cont de luni de zile si sa nu fi scris pana nu are ceva de intrebat .... Se poate face intr-adevar, ori sa aiba vechime 2 saptamani,ori 5/xx posturi in alte threaduri ... Sau sa nu poata posta decat 1 ( un ) thread nou o data la o saptamana ( primele 10 threaduri )...ar mai reduce spamul, si sa nu aiba voie link-uri primele 20 de threaduri noi ( asta ar fi chiar super ) | |||
|
| | #655 (permalink) | ||
|
Cea cu linkul si cu un thread pe saptamana sunt chiar acceptabile . Oricum cei care se inregistreaza pentru a vinde ceva ce fac ? Trebuie sa postez xx posturi aiurea pentru a ajunge la numarul de posturi ce le permite deschiderea unui nou thread . Mir cat despre pmurile cu " m-am inscris sa intreb **** si nu pot deschide un nou thread " se poate rezolva usor cu un mesaj de eroare :" trebuie sa ai xx posturi pentru a deschide un nou thread " si asa v-ar scuti pe voi, moderatorii, de pmuri de genu acela . | |||
|
| | #658 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #659 (permalink) | ||
|
Nu stiu daca postez unde trebuie , dar vreau sa va intreb ceva : Ce s-a intamplat cu Software-ul ? ca mai sunt decat 5 topicuri .
__________________ This is 10 % luck, 20 % skill 50 % concentrated power of will 5 % pleasure, 15 % pain And 100 % reason to remember the name. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |