![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Moderatorul Ghost Warning for Andrei221: Post hunting - post hunting? parca nu se mai numara posturile..deci de unde pana unde faceam post hunting? nu e primul warn dat aiurea.
__________________ | Core2Duo E4500 @ 3ghz | Sapphire 4850| 2gb RAM Kingmax @ 800MHz | | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Cine a zis ca nu se mai numara posturile? Nu se mai afiseaza pe majoritatea sectiunilor, asta-i altceva.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Apare la Publicitate. De contorizat se contorizeaza pe toate sectiunile, mai putin pe Spital si pe Politia in actiune. Cu alte cuvinte, sanctiunea e meritata.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Apar doar pe Publicitate. Oricum, Bonez, nu asta era ideea. Posthunting cand nu se vad posturile decat pe publicitate e cam.... Si sa fim sinceri... Ala e mai mult offtopic, nicidecum PH... Plus ca am mai vazut Infaction pentru un post monosilabic, dar se despartea in mai mult de 2 silabe... Infraction for Red-Bull: Post monosilabic http://forum.computergames.ro/infrac...iew&p=38014663 Pun pariu ca o sa se inchida repede thread-ul ca ii deranjam pe cei de sus.
__________________ Bigb | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
La cit de permisivi sint moderatorii pe aici, fata de alte forumuri, nu ar trebui sa spuneti nici pîs, si daca tot aveti ceva de spus, sa le multumiti. Eu tin sa le multumesc, pe aceasta cale, adminilor si moderatorilor ca ma/ne suporta
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Faptul că post count-ul nu mai este afişat pe majoritatea secţiunilor nu înseamnă că reply-urile de tipul celui pentru care ai primit warn trebuie să fie tolerate. Reply-ul ăla a fost scris pentru +1 şi nimic mai mult.
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Poate infracţiunea "post hunting" ar trebui să aibă un nume mai sugestiv, ceva de genul "băgat în seamă aiurea în lipsă de altceva (hai să zic şi eu ceva)", pentru a nu mai exista nelămuriri şi reclamaţii. Dacă tu îmi spui ce valoare avea postul tău pentru acel topic, îţi cer scuze public şi restaurez şi postul în cauză.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Ok, atunci poate schimbati infractiunea din post hunting la offtopic..sau ceva de genu' (nu la mine, dar daca mai face cineva asa ceva poate ar fi o idee mai buna) thx pentru lamuriri
__________________ | Core2Duo E4500 @ 3ghz | Sapphire 4850| 2gb RAM Kingmax @ 800MHz | | |||
|
| Advertisment | |
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - asta este visul tau! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|