![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Ce ar trebui sa conţină www.computergames.ro? | |||
| Articole despre jocuri - ştiri, previews, reviews | | 168 | 33.47% |
| Date de lansare | | 20 | 3.98% |
| Teste software şi hardware | | 133 | 26.49% |
| Game Servers | | 67 | 13.35% |
| Altele | | 18 | 3.59% |
| Downloads (demo, trailers, patches) | | 96 | 19.12% |
| Voters: 502. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #182 (permalink) | ||
|
mie dupa perioada de down imi merg mult mai greu download-urile. pana acum luam cu 2,3 Mb/s, acum merge cu vreo 200 si ceva Kb/s. am abonamentul ala de 19 para Fiberlink.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #184 (permalink) | ||
|
...si la un patch FEAR am gasit o greseala sau un bug: Joc: FEAR Dimensiune fişier: 295.6 KB Categorie: Patches Descărcări: 87 Producător: Monolith Productions Distribuitor: Vivendi Universal Games patchul are 295.6 MB.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #186 (permalink) | ||
|
De ce jocurile ceva mai vechi care au fost testate printr-un review (gen Prey sau Call of Cthulhu) nu pot primi note (date de useri)?
__________________ [Vând] Colectie reviste jocuri calculator -aproape 100- level, pcg, xpc | |||
|
| | #191 (permalink) | ||
| Mie nu-mi apare chenarul cu nota jocului data de useri nici daca sunt logat. De fapt imi apare doar la ultimile 5 review-uri doar daca intru cu ajutorul noului panou (ala care se "misca" si prezinta ultimile review-uri). Check the image.
__________________ [Vând] Colectie reviste jocuri calculator -aproape 100- level, pcg, xpc | |||
|
| | #193 (permalink) | ||
|
Pai si daca dispare dupa cum spui tu, cum o sa pot vedea nota totala (media facuta dupa notele userilor)? Repet, mie nu imi dispare doar butonul de "trimitere vot", ci intreg chenarul.
|
| | #195 (permalink) | ||
|
IE cu user, Opera 9 fara user. Screen-ul e din IE. Cu Firefox nu am incercat...
|
| | #197 (permalink) | ||
|
Pai am votat la cateva, dar in niciun caz la toate. Oricum, repet, mie nu imi apare intreg chenarul, nu doar optiunea de a vota. Si nu cred ca e normal ca dupa ce votezi sa-ti dispara chenarul... ca asa cum mai vad media notelor? O sa iau ca exemplu Joint Task Force, unde vad ca nu am votat deloc. Daca intru in articol de la panoul acela nou introdus apasand pe butonul "GO" totul este normal, imi apar ambele chenare, cu tot cu optiunea de vot (asta pentru ca nu am votat). Daca intru insa de la reviews (de sub panoul amintit) nu imi apare deloc chenarul cu nota userilor data jocului (chenarul cu nota articolului apare). Nu imi apare nici daca ma duc la reviews de sus. Prin urmare eu nu pot vedea respectivul chenar decat la ultimile 5 jocuri testate, cele la care pot intra de la panoul ala. Prima imagine este luata cand am intrat din panou (unde este afisat chenarul), iar a doua este dupa ce intru de la reviews (unde nu este afisat chenarul).
|
| | #199 (permalink) | ||
|
Situatia ramane aceasi (chenarul il vad doar daca accesez articolul de la noul panou) chiar si dupa ce votez (doar ca, bineinteles, nu mai am butonul "trimite").
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|