![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Ce ar trebui sa conţină www.computergames.ro? | |||
| Articole despre jocuri - ştiri, previews, reviews | | 217 | 35.81% |
| Date de lansare | | 26 | 4.29% |
| Teste software şi hardware | | 158 | 26.07% |
| Game Servers | | 76 | 12.54% |
| Altele | | 23 | 3.80% |
| Downloads (demo, trailers, patches) | | 106 | 17.49% |
| Voters: 606. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #203 (permalink) | ||
|
Nu e cam mare spatiu intre casuta cu download-urile si bannerul ala vertical? Sau doar la mine se vede asa? Intreb pentru ca ia din spatiu casutei si toate download-urile sunt prescurtate, trebuie sa stau cu mouse-ul pe fiecare sa vad daca e demo, film sau altceva, incape doar numele jocului. Mie imi placea ca inainte nu era fixa latimea site-ului, te foloseai de tot ecranul. | |||
|
| | #218 (permalink) | ||
|
o sugestie pentru sectiunea de stiri de pe CG: ar fi mult mai placut daca stirile ar fi in formatul de pe prima pagina si in arhiva. acum, cand intru in arhiva stirile sunt prezentate doar sub forma titlului si trebuie sa dau click ca sa citesc continutul. prima pagina ar putea contine ultimele 25 de stiri (probabil asa e si acum) si in josul paginii ar putea fi doua butoane gen "previous" si "next" ("next" ar trebui sa fie greyed out pe prima pagina). iar in arhiva ar merge sa pot accesa stirile in functie de luna in care au aparut (cum e la bloguri). ar putea fi doar un drop-list, nu conteaza.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #219 (permalink) | ||
|
Imi plac foarte mult articolele voastre. Mi-ar placea sa aveti si o revista. bine nu stiu situatia firmei, insa ar fi excelent sa avem si o revista.
__________________ Eu sunt un om fără de ţară, Un strop de foc purtat de vânt, Un rob răzleţ scăpat din fiară, Cel mai sărac de pe pământ. | |||
|
| | #220 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |