![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Ce ar trebui sa conţină www.computergames.ro? | |||
| Articole despre jocuri - ştiri, previews, reviews | | 164 | 33.33% |
| Date de lansare | | 19 | 3.86% |
| Teste software şi hardware | | 132 | 26.83% |
| Game Servers | | 65 | 13.21% |
| Altele | | 18 | 3.66% |
| Downloads (demo, trailers, patches) | | 94 | 19.11% |
| Voters: 492. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | Thread Tools |
| | #201 | ||
| Care-i problema cu Opera? Eu vad ca sint logat si totul pare normal. Poate se baga alt soft peste cookies or smth.
__________________ and anarchy smiles in the Royal Mile | |||
|
| | #202 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 | Genial noul design al siteului. Felicitari. | ||
|
| | #203 | ||
| Nu e cam mare spatiu intre casuta cu download-urile si bannerul ala vertical? Sau doar la mine se vede asa? Intreb pentru ca ia din spatiu casutei si toate download-urile sunt prescurtate, trebuie sa stau cu mouse-ul pe fiecare sa vad daca e demo, film sau altceva, incape doar numele jocului. Mie imi placea ca inainte nu era fixa latimea site-ului, te foloseai de tot ecranul. | |||
|
| | #204 | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | Hmmm, are un nou look? i shall check, lol later edit: mmm, i like it, GJ ![]()
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #205 | ||
| hmmm .. nu inteleg ceva ... uneori downloadez de pe cg.ro cu vreo 2-3 mega constant prin browser ...alte ori cu 100k (limita mea de extern) ....hmm ... nu prea inteleg de ce o data merge ... alta data nu | |||
|
| | #206 | ||
| Depinde câţi useri sunt conectaţi în momentul respectiv, noi sperăm ca până la sfârşitul săptămânii viitoare să eliminăm limita de bandwidth care este acum.
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #207 | ||
| super ... de vreo 3-4 luni nu mai prinsesem 3 mega ...dar alataieri cand ati lansat site-ul nou .. probabil k nu erau multi useri ... am tras smecher ![]() bafta si succes in continuare | |||
|
| | #208 | ||
| In cateva zile serverul de download va avea legatura gigabit (1000mb). Saptamina viitoare mai punem inca un server de download, la alt provider. Rabdare, ca banda avem ![]() | |||
|
| | #209 | ||
| Super tare ![]() Acum am luat de pe fifapgl ( ce amintiri placute ...divizia fifa ) ...cu 9 mega )asa ..ca o intrebare diversa .. se poate intra in stafful cg ? pentru stiri , poze etc .. | |||
|
| | #210 | ||
| Link-ul pozelor de la articole nu duc unde trebuie (duc la alte poze ale aceluiasi joc). | |||
|
| | #211 | ||
| alex: pt stafful CG, contacteaza-l pe Assassin alah: posteaza aici articolele cu probleme, sa le rezolvam | |||
|
| | #212 | ||
| Ştim, will be fixed soon.
|
| | #213 | ||
| Am rezolvat, check again pls.
|
| | #214 | ||
| Merge corect acum. | |||
|
| | #215 | ||
| Vedeti ca review-ul de la Mage Knight Apocalypse este pus ultimul, in loc sa fie primul, in panoul nou introdus. | |||
|
| | #216 | ||
| Fixed.
|
| | #217 | ||
| De acum aveti posibilitatea de a posta comentarii la articole si stiri. Enjoy!
__________________ Vand Ford Focus Ghia, August 2007, Hatchback 2.0 TDCi 136CP, garantie 3 ani live fast, die young and leave a good looking corpse | |||
|
| | #218 | ||
| o sugestie pentru sectiunea de stiri de pe CG: ar fi mult mai placut daca stirile ar fi in formatul de pe prima pagina si in arhiva. acum, cand intru in arhiva stirile sunt prezentate doar sub forma titlului si trebuie sa dau click ca sa citesc continutul. prima pagina ar putea contine ultimele 25 de stiri (probabil asa e si acum) si in josul paginii ar putea fi doua butoane gen "previous" si "next" ("next" ar trebui sa fie greyed out pe prima pagina). iar in arhiva ar merge sa pot accesa stirile in functie de luna in care au aparut (cum e la bloguri). ar putea fi doar un drop-list, nu conteaza.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #219 | ||
| Imi plac foarte mult articolele voastre. Mi-ar placea sa aveti si o revista. bine nu stiu situatia firmei, insa ar fi excelent sa avem si o revista.
__________________ Una din prejudecatile lumii noastre este de a pune eticheta, de a clasifica totul; oamenilor li se pare ca au si inteles ceea ce au clasat. | |||
|
| | #220 | ||
| Quote:
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|