![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Ce ar trebui sa conţină www.computergames.ro? | |||
| Articole despre jocuri - ştiri, previews, reviews | | 162 | 33.13% |
| Date de lansare | | 19 | 3.89% |
| Teste software şi hardware | | 131 | 26.79% |
| Game Servers | | 65 | 13.29% |
| Altele | | 18 | 3.68% |
| Downloads (demo, trailers, patches) | | 94 | 19.22% |
| Voters: 489. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | Thread Tools |
| | #21 | ||
| in primul rand ar trebui modificat chestionarul ala ca e facut cu picioarele. | |||
|
| | #22 | ||
| Am ajuns la minim 5 shtiri pe zi... Gasitzi pe acolo shi nishte Releases Dates ![]()
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #23 | ||
| 10 x Assasin Incepe sa semene din ce in ce mai bine cu ce a fost in anii de glorie ![]() | |||
|
| | #24 | ||
| Quote:
![]()
|
| | #25 | ||
| Si daca au si altii stiri de interes public? ![]() Ce fac? ![]() | |||
|
| | #26 | ||
| Azi s-au pus pe serveru' Computer Games Romania: - Fifa 2002 demo - Alien vs. Predator 2 multiplayer demo Foarte curand, vom pune pe server, local, toate demo-urile, patchurile etc. despre care va fi vb in shtiri.
|
| | #27 | ||
| Hopa, vad ca treaba e serioasa. Brava voua. Ce vreti sa mai faceti in viitorul apropiat? Si inca ceva: Assassin, ne-ai promis mai demult un interviu cu Johnny. Unde-i?
__________________ Just little old me | |||
|
| | #28 | ||
| Sper sa putem sa punem zilnic la fel de multe shtiri pe www.computergames.ro cum am pus shi astazi ![]() Interviu' cu Johnny zilele astea, promit solemn - de fapt sper sa se grabeasca si Silviu[CG] putzin![]()
|
| | #29 | ||
| Dupa cum cre'ca atzi observat, www.computergames.ro are o noua infatzishare Se gasesc deja primele demo-uri, patch-uri, releases dates, topuri drivere shi Hardware News, avem shi un nou chestionar... in viitor se pare ca va exista shi un server de Alien vs. Predator 2 ![]() Zicea cineva de un voodooextreme romanesc... Dupa cum am mers in ultimele zile shi speram ca vom continua in aceasta directzie, se pare ca suntem pe aproape Luni, vetzi gasi la sectziunea interviews, mult-ashteptatu' interviu cu Johnny Multam mult Johnny Vor urma shi alte interviuri... Cu cine? Surpriza!![]() Ashteptam aici in continuare sugestiile shi criticile voastre ![]() Va multzumim!
|
| | #30 | ||
| Hmmm, nu merge pagina cu interviuri. Mai exact nu este nik acolo.. ![]()
__________________ Just little old me | |||
|
| | #31 | ||
| Io daca nu citeam topicul asta nici nu stiam ca s-a schimbat interfata la CG. Interesant, sa vedem ce urmeaza. Greets, Speedo | |||
|
| | #32 | ||
| Cioaca draq! E un interviu cu un bestial... Johnny parca-i zice si nu pot sa-l citesc. Booo! Demisia! ![]() | |||
|
| | #33 | ||
| Damn bug, working on it. | |||
|
| | #34 | ||
| da BOOO ... in loc sa se ocupe de buguri nea' silviu se duce la spring cu bajetii sa manance hamburgeri si pizze. Booooo!!! Protestantu' din randu' 2 ™
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| | #35 | ||
| Site-ul e interesant stirile acopera si jocurile si alte domenii adiacente. dar se pare ca la articolele trimise de membrii (este vorba de articolul lui quakemaster despre procesoarele in 2010) se strecoara anumite greseli de scriere. Este vorba de neatentie desigur... dar nu prea da bine Daca pe forum se spune sa scrii odata sa stergi de nspe mii de ori si sa postezi o data se caqde ca si acolo sa fie totul ok! Oricum site-ul este great!
__________________ I am a soldier, I fight where I am told, and I win where I fight. | |||
|
| | #36 | ||
| Mah site-ul, dupa parerea mea este bine pus la punct. Insa stirile ar trebui sa fie mult mai lungi...... Ma intreb ... pe mine (dar ii intreb si pe admini site-ului) daca exista posibilitatea postarii de stiri de catre noi!
__________________ All good things come to those who wait....... | |||
|
| | #37 | ||
| Normal, avem nevoie de citi mai multi colaboratori. Doritorii sint rugati sa dea un mail la silviu@computergames.ro . | |||
|
| | #38 | ||
| Quote:
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| | #39 | ||
| blonde...... slayer din pacate nu sunt blonda, n-am sani mari (nas'pa) nici macar nu sunt fata .... Asa ca nu sunt avantajat din start! Silviu o sa-ti dau mailu' ala sa vorbim ce inseamna colaboratori!!! ![]()
__________________ All good things come to those who wait....... | |||
|
| | #40 | ||
| propunere exista in josul paginii un buton cu "jump forum" sau cam asa ceva..buton foarte folositor . as vrea daca se poate sa se puna un buton la fel si in partea de sus, sa fie mai rapida trecerea de la un forum la altu. multumesc!
__________________ At my signal, unleash hell! | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|