![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Ce ar trebui sa conţină www.computergames.ro? | |||
| Articole despre jocuri - ştiri, previews, reviews | | 162 | 33.20% |
| Date de lansare | | 19 | 3.89% |
| Teste software şi hardware | | 131 | 26.84% |
| Game Servers | | 64 | 13.11% |
| Altele | | 18 | 3.69% |
| Downloads (demo, trailers, patches) | | 94 | 19.26% |
| Voters: 488. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | Thread Tools |
| | #41 | ||
| Mishu05 e drept ce spui tu, dar daca ai avea si sus asha ceva, atunci nu mai eshti obligat sa citeshti threadul , eu cred ca nu o sa poata face asta adminii de aici, cred ca trebe sa vorbeshti cu aia de la VBulletin ![]()
__________________ 2 cents link mascat | |||
|
| | #42 | ||
| pina acum, singura chestie care m-a scos din sarite grav pe forumu vostru e chestia cu infatzisarea... cind am vazut prima oara ca potzi sa-tzi alegi culorile, am fost superentuziasmat si dupa o verificare a tuturor posibilitatzilor, am ales un set de culori care se numea "matrix_ceva"(cel mai misto set de altfel). booooon... dupa doua zile dau sa intru pe forum si vaz iar albu ala scirbos... Nervos intru in optziuni sa vaz ce s-a inimplat si spre stupoarea mea vad ca setul de culori DISPARUSE .In schimb exista in continuare 2-3 seturi complet inutilizabile (printre care unu de un rosu stresant de zici ca-i forum de bampiri, care are mareatza suma de 2 utilizatori). Intrebarea mea este: de ce pm atzi scos cel mai misto si odihnitor set? ocupa prea multe resurse? ps pls, i want it back...
__________________ Într-o noapte întunecoasa Soarele lucea pe cer Iara eu cu barca-n casa, Ma plimbam ca un boier ! | |||
|
| | #43 | ||
| computergames.ro imi arata cu opera ca are 410 k nu e prea mare? mai scoateti din stiri (lasati-le doar pe cele din ultimele, sa zicem, 3-4 zile) nu de alta, dar pe dial-up se incarca f.greu indexul (modules.php)
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #44 | ||
| Cei care doresc sa scrie previews, reviews sau editoriale pe pagina www.computergames.ro despre jocul lor preferat sunt rugati sa imi trimita un e-mail: Assassin@computergames.ro
__________________ Clientu' de azi, victima de maine Last edited by Assassin; 16-02-2002 at 18:36. | |||
|
| | #45 | ||
| Va place noua infatisare a site-ului?
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #46 | ||
| Vorba lui mitza, si pe mine ma intereseaza si hardware si games servers in egala masura, nu numai o categorie stricta.(referitor la voting). La game servers.. ce altceva decat (daca se poate) toate serverele de pe toate retelele de la isp-ii din romania (nu numai total net si rds).I.P.-uri, patch-uri, crack-uri ,explicatii, tot ce trebuie pt ca oricine, fara batai de cap, sa poate intr-un timp cat mai scurt sa se lege la un server de jocuri. La hardware, dupa o scurta prezentare a stirii si link-uri catre surse de interes.Last edited by UNCONNECT3D; 15-03-2002 at 19:16. | |||
|
| | #47 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2001 Location: NETU' | Mah,eu am votat cu Game-Server.Cred ca ar trebui sa mai scrietzi si voi ceva p-acolo despre cg.ro.Si,bine ar fi sa mai schimbatzi si voi rankings-urile alea.Mai bine punetzi hlstats. http://www.hlstats.com (cred).E mult mai cool versiunea aia.Din cate am vazut eu,o au cei din BZ si cei din PZ(PowerZone) http://www.bluezone.ro http://www.powerzone.ro Eh... cred ca pe [CG], sunt cam multzi admini(aerieni).Daca ma insel,datzi reaku' "reply" la post-ul meu.Hyena sau Matrix, nu sunt bulangii(nomal ).Apropo,Assasin,mai posteaza si tu pe BZ... ![]()
__________________ Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct. | ||
|
| | #48 | ||
| games! the rest doesn't matter!
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #49 | ||
| Gameuri si Hardwareruri Game Servers si downloads ar fi misto dar io am dial-up ![]()
__________________ "Cel ce cunoaste universul si nu se cunoaste pe sine , nu cunoaste nimic " -- Jean de la Fontaine LED website online ! | |||
|
| | #50 | ||
| Site-ul va avea o noua forma, in 3-4 zile ![]() | |||
|
| | #51 | ||
| asteptam nerabdatori, cu toate ca nu-i rau nici acum ![]() | |||
|
| | #52 | ||
| Incepand de astazi, v2.0 a site-ului nostru: www.computergames.ro este online. Asteptam feedback ![]() Multumim anticipat ![]() Vaipa©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #53 | ||
| Siteul CG am zis sa intru si eu pe site (ca in general dau direct pe forum) si pac...ma lovese in fatza o noua interfatza. WOW...super noua interfata....very coool ! 10x CG !
__________________ Autor:Ray_Revolution | Data: 04-Jul-2008 11:34 e stupdi parerea mea. Adik beta test a fost si la BlizzCon. Si oricum....pana lanseaza astia jocul....totzi il vor fi piratat de pe net. A aparut full. So? | |||
|
| | #54 | ||
| Da,arata chiar bine.
__________________ It is said that with every cigarette you smoke,you lose 5 minutes from your life and each time you fuck you gain 15 minutes. So smokers,FUCK for your life! | |||
|
| | #55 | ||
| esti normal ? E BESTIAL !!!
__________________ Autor:Ray_Revolution | Data: 04-Jul-2008 11:34 e stupdi parerea mea. Adik beta test a fost si la BlizzCon. Si oricum....pana lanseaza astia jocul....totzi il vor fi piratat de pe net. A aparut full. So? | |||
|
| | #56 | ||
| Cat despre poll ... eu vrau GAME SERVERS. Ca ar fi interesant sa jucam STARCFAFT si alte jocuri...mai ales ca servere nu prea sunt.
|
| | #57 | ||
| Da mah, in linii mari sunteti ok. Cel mai bun forum de departe din RO. Semnat: tata limba ![]()
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #58 | ||
| Fonturi prea mici... Fonturile din articolele de pe CG sunt prea mici, incercam sa citesc un articol si trebuia sa stau cu ochii la 10 cm de monitor ca sa vad ceva (si eu inca vad foarte bine), se poate remedia chestia asta cumva?
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #59 | ||
| Ba da, homepage-ul e inca in beta-testing. | |||
|
| | #60 | ||
| Wow! That was fast! Silviu is the fastest replyer in the east. ![]() Oricum, glad to hear it. ![]()
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|