Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Admin > Anunţuri administrative | Cereri şi reclamaţii

Notices

View Poll Results: Ce ar trebui sa conţină www.computergames.ro?
Articole despre jocuri - ştiri, previews, reviews 217 35.81%
Date de lansare 26 4.29%
Teste software şi hardware 158 26.07%
Game Servers 76 12.54%
Altele 23 3.80%
Downloads (demo, trailers, patches) 106 17.49%
Voters: 606. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 31-07-2002, 23:14   #61 (permalink)
Administrator

Silviu's Avatar

Da, mai sunt citeva functionalitati nefinalizate... speram vara asta sa terminam

Silviu is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2002, 16:44   #62 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Deci am inteles ca ati trecut la 2.1 . Eu nu vad deocamdata nici o schimbare...nu ca ar fi ceva rau in asta.

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2002, 18:40   #63 (permalink)
SR
Registered User

Sunt schimbari in modul de accesare al bazei de date (70% din engine-ul PHP a fost rescris), acesta a fost redus la jumatate, blockurile laterale pot fi inchise/deschise.

Engine-ul PHP al CG are acum peste 5000 linii.

SR is offline    Reply With Quote
Old 09-08-2002, 02:00   #64 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Quote:
Originally posted by SR
Sunt schimbari in modul de accesare al bazei de date (70% din engine-ul PHP a fost rescris), acesta a fost redus la jumatate, blockurile laterale pot fi inchise/deschise.

Mai pe romaneste, nu am inteles mai nimic. Mersi

Old 13-08-2002, 13:59   #65 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

unq_flipmo read this: http://www.computergames.ro/stiri.php?sid=1424

Blind©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 13-08-2002, 14:03   #66 (permalink)
pat
Monkee business

pat's Avatar

Quote:
Originally posted by SR

inchise deschise... bine, da' nu s-a chinuit nimeni sa faca un gif cu un x acolo, sa stie toata lumea ca poti sa faci collapse/expand la meniurile alea?

Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate

pat is online now    Reply With Quote
Old 14-08-2002, 21:49   #67 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Red face Noi imbunatatiri

Quote:
Originally posted by cubulets
inchise deschise... bine, da' nu s-a chinuit nimeni sa faca un gif cu un x acolo, sa stie toata lumea ca poti sa faci collapse/expand la meniurile alea?
Na, ca ti s-a indeplinit dorinta - http://www.computergames.ro/stiri.php?sid=1433

A fost adaugata o noua sectiune ce cuprinde cateva joculete in Flash

News©

Old 15-08-2002, 23:59   #68 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Red face v2.3

Astazi a fost adaugat in dreapta sus un nou bloc pe nume flash news ce este impartit in doua subsectiuni: prima contine mici stiri de ultima ora sau fisierele vor fi puse pe site peste foarte putin timp etc., iar a doua subsectiune informatii despre optiunile oferite de website-ul nostru, dar si privind posibilele dificultati tehnice. De asemenea, grupajele de stiri contin acum scurtaturi ce permit citirea imediata a informatiei dorite.

- http://www.computergames.ro/stiri.php?sid=1440

News©

Old 20-08-2002, 20:48   #69 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Exclamation v2.4

Weekly Mailinglist este cea mai noua optiune ce a fost astazi adaugata celei mai mari reviste online de jocuri din Romania, optiune ce este utila mai ales celor care viziteaza website-ul nostru mai rar si vor sa gaseasca rapid informatia dorita. Tot ceea va trebui sa faceti este sa introduceti adresa dumneavoastra de e-mail si veti primi saptamanal o lista ce cuprinde succint ultimele stiri, articole si download-uri.

- http://www.computergames.ro/stiri.php?sid=1451

News©

Old 21-08-2002, 21:51   #70 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

v2.5

Astazi a fost adaugata o noua rubrica, si anume Computer Games Archive, ce permite afisarea cronologica in trei categorii a tuturor stirilor, articolelor si download-urilor ce sunt astfel grupate pe ani si pe luni.

- http://www.computergames.ro/stiri.php?sid=1458

Old 22-08-2002, 00:07   #71 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Da, e frumos site-ul dar daca se incarca jalnic de incet pe dail-up nu ma incalzeste cu nimic.

626 kb vin in cel putin 2 minute pe dail-up; si asta daca nu ai Xnet.

Last edited by OCHI; 22-08-2002 at 00:35..

OCHI is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2002, 00:36   #72 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

le zice bine OCHI...sunt prea incarcate paginile...

RE|XX is offline    Reply With Quote
Old 29-08-2002, 17:32   #73 (permalink)
SR
Registered User

CG Goodies :D

http://www.computergames.ro/imagini/wallpaper.jpg

Old 29-08-2002, 18:46   #74 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Tare Kung Phu

Pe cand niste old good pr0n ?

Old 01-09-2002, 00:21   #75 (permalink)
IOANA X

Eu sunt mai noua pe aici, insa am observat anumite lucruri:

1. Nu prea se respecta categoriile (Ex: Ce cauta Andrei Gheorghe la Stonehenge?)

2. Exista useri (tot la sectiunea Stonehenge ma refer) care isi pun intrebari la modul serios, si se gaseste cel putin unul care sa-i ia la misto.
Voi ce parere aveti?

Ioana is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2002, 01:23   #76 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

1. Mda, se intampla, dar exemplul tau nu e cel mai potrivit. Masi sau cine o sa-ti raspunda o sa-ti zica, ca subiectul e luat in considerare ca personalitate, ca, comportament. E ca si cum ai vrea sa vorbesti despre Lovinescu, respectind proportiile evident. Eu nu sunt de acord ca AG ar merita aceasta onoare, dar se pare ca asta e ideea. Sau poate ma insel.
2. Exemple ?; sper sa nu te iei de mine pentru ca as fi tentat sa ma iau si eu de tine si nu vreau sincer. No offense.

Old 02-09-2002, 17:42   #77 (permalink)
SR
Registered User

CG Screenshots Archive

http://www.computergames.ro/arhiva.php?optiune=poze

Old 06-09-2002, 09:28   #78 (permalink)
Registered User

Livache's Avatar

sugestii forum

imi plac schimbarile care apar pe www.computergames.ro, dar nu ar trebui uitat ca aceasta adresa a ajuns acolo unde e acum datorita forumului pe care`l gazduieste...

tzin minte anii de glorie in care frontpageu` www.computergames.ro avea niste poze faine cu un elicopter... pagina respectiva a stat online, fara nici cea mai mica modificare luni bune de zile... si cu toate astea vizitatorii veneau, veneau in continuare... de ce? pentru FORUM

ce remarc eu in zilele astea un accent mai mare pus pe stiri, anunturi administrative, date de release... nimik rau in toate astea, dar nu credeti ca a trecut cam mult timp de la ultima curatenie pe forum?

e un forum de joace, vrea asta, isi zice COMPUTERGAMES.RO deci: jocuri de calculator din Romania...

cit % din mesajele care apar pe forum se pot incadra in categoria asta? cit % din mesajele alea putzintele care apar in categoria Joace au legatura cu subiectu?

Facetzi putzina curatenie in acea rubrica din cadrul forumului va rog... o merita cu prisosintza...

idei: la prima vedere:

1. faceti categorii distincte pentru fiecare tip de joc: FPS, RTS, jocuri de management (unde s`ar incadra ok Championship Manager, simulatoare (unde ar intra shi Fifa, shi Silent Hunter shi Microsoft Flight)... asi putea continua... dar cred ca atzi prins ideea....

2. se poate adapta codu` php`ului astfel incit orisice user sa`si customizeze categoriile pe care le vrea afishate?

3. o categorie aparte de Jocuri facute de, cu romani... eu personal nu am jucat prea multe... dar baietzii ashtia o merita ... nu cred k ideea cu plasarea lor "la loc vizibil" e o solutzie... sint zile in care injur de mama focului faptul k trebe sa scrolez in disperare (au ajuns deja la 4 threaduri...) k sa ved ce mai e nou...

(pe moment cam atit... ma`ntorc cu dor la joaba ... daca voi mai avea idei de genu` asta poate mai revin...)

Livache is offline    Reply With Quote
Old 01-03-2003, 06:27   #79 (permalink)
Registered User

Amokk's Avatar

hmm

in afara de articole si comunitate nu cred ca mai poate fii ceva care sa se ridice la nivelul celor doua mentioneate

Amokk is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2003, 14:32   #80 (permalink)
eBE
Registered User

eBE's Avatar

deci ce se intampla ?? vreti sa schimbati aspectul primei pagini ??? spun asta pentru ca am vazut varianta aia la wu-nix .

eBE is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Admin > Anunţuri administrative | Cereri şi reclamaţii

Thread Tools

Posting Rules