![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Ce ar trebui sa conţină www.computergames.ro? | |||
| Articole despre jocuri - ştiri, previews, reviews | | 168 | 33.47% |
| Date de lansare | | 20 | 3.98% |
| Teste software şi hardware | | 133 | 26.49% |
| Game Servers | | 67 | 13.35% |
| Altele | | 18 | 3.59% |
| Downloads (demo, trailers, patches) | | 96 | 19.12% |
| Voters: 502. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #83 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
Foarte important: o interfata mai utila de browsing printre fisiere la sectia Download in genul: http://www.*********.ro/download.php3
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
|
mda, si mie mi-ar place un e-zine saptamanal sau macar de 2 ori pe saptamana. mi-ar place sa citesc acolo despre tot felul de noutati in domeniul jocurilor.
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
Nu stiu daca s-a mai zis... probabil ca da, probabil ca e clar, but anyways Ar fi interesant si/sau frumos daca forumul ar avea si o sectiune de comentat stirile noi-noute din jocuri, mai cu exactitate acelea care sunt postate pe pagina principala. Stiu ca sub fiecare stire exista un butonel numit "comment" chiar langa <read more...> dar ar trebui de fapt sa se numeasca permanent "comment(0)" pentru ca aproape fiecare stire trece necomentata. Iar atunci cand e ceva de comentat, a se vedea spre exempu preview-ul de Half-Life 2, are acces rapid orice vizitator intamplator de pe world wide web si iese cam o varza in toate limbile si foarte neinteresant pe de-asupra: http://www.computergames.ro/articole...524/index.html Sfatul meu esta ca CG sa copieze (daca poate) modelul altor site-uri (daca nu poti sa vii cu o idee mai buna, fur-o de la altul). Aceasta presupune ca atunci cand se da click pe comment se face trimitere direct in forum, in categoria news, la topicul care contine news item-ul respectiv. Daca user-ul are ceva de comentat, se log-eaza si asta e. Desigur asta presupune ca de fiecare data cand un news item este postat pe pagina principala, sa apara automat si in categoria sa de pe forum. Sau automat ar fi cel mai bine, pentru ca manual probabil ca ar necesita cam mult timp pentru cate stiri sunt de postat. Plus ca news item-urile in care se afiseaza doar poze noi ies din discutie, dar la cele strict text ar merge de minune. Si in felul asta site-ul propriuzis se leaga elegant de forum, care castiga o sectiune dedicata de news, IMHO.
__________________ Bricky roads they trappers grass, stoney walls they trappers wind, iron stove it trappers fire. Trappers is we by the works of hands, and forgets us we were ever free | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
vorbind de poll-ul de pe acest thread ... parera mea este ca tre sa contina : - articole ( cu tot ce s-a zis ) - download ( patches, etc, pus pe categorii ca abbandonware, si tot, incat sa se elimine www.cg.ro/abbandonware ) - o sectiune care sa contina hard/soft - release dates - si un e-shop de unde cg.ro poate sa vanda jocuri ... - games servers ... cu tot cu ONLINE status ( ceva ce oferea cyber-cup.ro ... adica numa online status, fara game servers ... speram ca develz.ro va putea oferi si servers ) - o galerie de screenshot-uri ( puse pe /jocuri/ ) normal ... as recomanda un sistem, care sa se bazeze pe joc, si la fiecare joc sa se faca : o sectiune in download / news / reviews / preview ... adica un modul php care sa se invarta in jurul JOCULUI respectiv ( a.k.a pixelrage.ro care e de fapt un vortexportal, oarecum modificat de newflavorstudio ) insa asta ar insemna o pierdere de posturi, o pierdere de 2 luni, un transfer de baza de date, aproape imposibil ... etc. / deci ramaneti ceea ce sunteti acum ... i like it ... acum depinde si de majoritate ... ( desi stim ca sunt admini si moderatori pe aici care au obligatia de a modera voturile ... ca pe vremea lu nea Ceasca de Cafea )apropo ... folosirea unor accesskey-uri ( daca se stie ce sunt alea ) in pagina principala a cg.ro ar face bine ( alt + f = forum ... alt + s = server stat ) ... etc. | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
|
As vrea sa stiu si eu daca chestia de am zis-o cu 2-3 posturi mai sus a fost citita de un webmaster, sau, in fine, cine se ocupa de asta. Referitor daca ar putea fi implementata o seciune de news pe forum, daca ar putea fi facuta o legatura intre comments-urile de pe pagina principala cu forum-ul, etc. Poate sa fie si un raspuns in care sa mi se zica ca nu e posibil (dar cu argumente), as vrea totusi sa stiu, de ce anume ?
__________________ Bricky roads they trappers grass, stoney walls they trappers wind, iron stove it trappers fire. Trappers is we by the works of hands, and forgets us we were ever free | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: Buc |
As avea o mare rugaminte la voi ,si anume sa puneti la sectiunea Download si System Shock 2 de pe the-underdogs.org , fiind un clasic si avand o mare cautare. Am incercat sa-l iau de acolo dar avand o conexiune lenta iar fisierul fiind destul de mare (148MB) nu am reusit sa-l iau | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|