![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Ce ar trebui sa conţină www.computergames.ro? | |||
| Articole despre jocuri - ştiri, previews, reviews | | 168 | 33.47% |
| Date de lansare | | 20 | 3.98% |
| Teste software şi hardware | | 133 | 26.49% |
| Game Servers | | 67 | 13.35% |
| Altele | | 18 | 3.59% |
| Downloads (demo, trailers, patches) | | 96 | 19.12% |
| Voters: 502. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #103 (permalink) | ||
|
sugestii (vedeti atasamentul cu un screenshot facut la 1280x1024) : frame-ul (coloana) principal(a), adica cel central(a) ar trebui sa se scaleze dupa rezolutie, la o rezolutie ca a mea ar putea sa fie mai lat a.i. sa nu mai fie evident asa de lung, tre' sa scrolez cam mult ca sa citesc tot cind ar fi destul loc in dreapta are/exista teme (macar pt. schimbatul culorii predominante) ? spor la treaba | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
Superb. Chiar mă săturasem de mediul ăla anost dinainte. ![]() Dacă aţi reuşi să-i împăcaţi şi pe cei care navighează cu altă rezoluţie decât 1024x768 făcând eventual coloana din mijloc cu lăţime relativă, ar fi şi mai bine. Felicitări.
__________________ Argh, they deleted my post, my little precious. They stole it from us, lamer, lamer. Ugly, bad moderators. We hates moderators! They are so many. But we write again, hundreds of posts. Yeah! ©Cayenne | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
Deci inca nu m-am prins daca e o gluma dar arata naspa rau dom'le. ![]() Eu navighez cu 1200x1024 ca deh nu mai suntem in epoca de piatra si arata dezordonat rau de tot. Nu vreau sa insult pe nimeni dar inainte era ordonat, spatios si foarte elegant. ps. iar comments-urile sunt tot ca inainte (doar ca se vad mai naspa) deci.... | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #113 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
Sectiunea downloads e aiurea rau. Text, text si iar text de-mi crapa ochii si pe undeva mai e o poza cu link la... nici eu nu stiu ce ca nu scrie clar ce e, inainte vedeam "jocul x trailer". Daca ma chinui vad ca scrie pe undeva la ce e trailer dar mi se pare aiurea rau. In schimb imi place cum arata pagina principala pentru ca e mult mai ordonata (nu stiu de ce nu a fost facuta asa de la inceput sau ordonata in felul in care e acum).
| ||
|
| | #114 (permalink) | ||
|
La downloads nu-mi place nici mie, faptul ca practic de pe pagina principala poti sa urmaresti doar 5 noi aditii, daca te duci la downloads poti sa vezi 10 dar tot mi se pare putin. Inainte era mai bine, era si poza la ultima adaugire. Pagina principala nu-mi place si din cauza ca e atata fond alb in background, iar eu sunt mai nocturn, dar asta e parere subiectiva, poate se pot face totusi niste style-uri ca am vazut ca e un buton acolo. ![]() Vad totusi ca nu e mare ingesuiala la feedback. Just for the record, ce avea pagina veche de a trebuit reconstruita chiar asa drastic ? ps. casuta pt ce se intampla pe forum imi este inutila pt ca oricum intru sa vad tot (dar probabil ca e utila pt oaspeti) iar casuta cu release dates e utila, pacat ca mai nimeni nu respecta respectivele date. | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
|
Mda, deci inainte vizitam tot timpul pagina CG ca na ... mai vedeam noutatzi + downloads de demo-urie shi trailere. Acum spre exemplu nu mai pot sa gasesc nimik cu functzia search ( am zis sa las cateva zile ca nah ... poate o fii defecta shi se lucreaza la ea ) dar vad ca merge aiurea ca prima zi. Exemplu : Dau search pe toate sectziunile "need for speed" ( aveam de downloadat un trailer shi inainte sa apuc sa il iau s-a schimbat site-ul iar acum efectiv nu il pot gasii nici manual !) shi imi afisheaza urmatoarele rezultate ( ignor alte sectziuni inafara de Downloads ) : Download-uri Cycling Manager 4 Patch v1.3r Knights of Honor English Demo Rollercoaster Tycoon 3 Demo Nexus: The Jupiter Incident Demo Psychotoxic German Demo Pacadou Demo Xpand Rally Trailer Lux demo v4.2 Deer Hunter 2005 demo Cross Racing Championship Movie #2 Pai .... unde e aici ceva legat de "need for speed" ? Am incercat sa dau search pe link-ul care este acum in shtirea principala de pe pagina : Noi imagini din Need for Speed Underground 2 (XV) care are un link "movies" Engine-ul a bagat urmatoarele : need+speed+underground+trailer Rezultate : Download-uri The Fall: Last Days of Gaia Trailer Cycling Manager 4 Patch v1.3r Knights of Honor English Demo Rollercoaster Tycoon 3 Demo Grand Theft Auto San Andreas Trailer #2 Nexus: The Jupiter Incident Demo Psychotoxic German Demo Pacadou Demo Prince of Persia: Warrior Within Free-Form Fighting System Movie Pacific Fighters Trailer Asta ar fii partea cea ma dureroasa lasand la o parte noul layout care mie personal mi se pare mai aiurea decat cel vechi. Daca se poate o estimare cand o sa mearga search engine-u' kalumea sau daca o sa mai mearga vreodata ca inainte ? Thank you in advance.
__________________ "Anything above the neck is useless" | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
1. Pe google nu shtiam de regula asta shi nici nu puneam ghilimele vreodata. 2. Link-ul de cautare pe care il punetzi voi nu da nici un rezultat (need+for+speed+etc) 3. Inainte nu puneam ghilimele ca sa gasesc ceva. 4. Asta e, o sa pun de acum incolo. 5. Omu' cat traieshte invatza ... chiar shi ghilimele. Cu plecaciune ... thanks.
__________________ "Anything above the neck is useless" | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
1. Atunci cand vrei ca cele doua cuvinte cautate sa fie impreuna, unu' langa altu', le incadrezi intre ghilimele. 2. (need+for+speed+etc) da rezultate daca pui toate cuvintele in ghilimele - vor fi tratate ca o expresie. In caz contrar iti va afisa rezultate care au fie "need", fie "for", fie "speed" sau toate trei (ori perechi de cate doua) insa nu alaturate.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
Salutare. Nu stiu exact daca voi lucrati la designul siteului "computer Games" dar eu va zic oricum ![]() Ma enerveaza la maxim lista de programe & stuff din sectiunea download. Sa va explic dc. Fiecare joc sau film are descrierea pe prima pagina. si intra cam 2-3 pe fiecare pagina. Eu sincer nu vreau sa vad descrieerea lui doar daca dau click pe ea. tinand cont ca am si net destul de slab nu am rabdare sa bowsaresc zeci de pagini sa vad ce si cum. Deci (sigur nu cred ca ati inteles ) "puneti desccrierea fiecarui obiect doar cand dau click pe el" P.S. Ma scuzati daca nu la voi trebuia sa vin cu problema asta. Sanatate si toate bune
__________________ Adevarul este dincolo de noi | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|