![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2009 | Reclamatie (SickUser)
Vreau sa spun de la inceput ca aceasta nu este o clona, si ca nu ma voi folosi de acest cont pentru a ocoli sanctiunea primita (Infraction for SickUser: Flame (R)). Eu doar vreau sa contest banul dat de moderator, si implicit sa solicit ridicarea acestuia. Pentru ca nu mi se pare normal ca cel care a provocat de fapt si de drept flame-ul sa nu primeasca nimic, nici macar un warn, in schimb eu pentru ca mi-am permis sa-i raspund sa stau pe tusa 7 zile. Mai ales ca individul in cauza si-a facut un obicei din a se lega de mine fara motiv. Acestea fiind spuse, ori primim amandoi ban, ori nu primeste niciunul ! De asemenea nu sunt de acord cu incadrarea la Flame (R) pe care a facut-o moderatorul. De ce ? Pentru ca pe sectiunea "Politica", de care se ocupa moderatorul respectiv, n-am primit in ultima vreme ban pentru Flame (sau pentru orice alt motiv for that matter). Si nici acum nu primeam daca nu se baga tam-nesam domnul stiller in seama, facand misto pe seama mea: Quote:
Last edited by reclamatie; 24-10-2009 at 19:41.. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2009 | Aviz moderatorilor (crestini)
Legat de banul dat de Mercutio, am si eu o intrebare, de cand cuvantul "retardat" reprezinta o "injurie grava" ? Pana una alta acest cuvant se regaseste in dex, eu n-am injurat pe nimeni de mama sau de altceva, pur si simplu am constatat ca anumiti utlizatori ai acestui forum dau dovada de retard mental, in special pe aria de religie. Nu o sa intru acum in prea multe amanunte "de ordin tehnic", ci o sa fac doar un rezumat, dar daca va intereseaza gasiti dovezi cu duiumul aici: Dumnezeul Iubirii ? sau aici: Prezenta si rolul diavolului in Vechiul Testament sau aici: Crestinismul si moralitatea Dupa cum se poate observa, acesti indivizi, chiar si atunci cand le sunt prezentate argumente solide care le desfiinteaza practic afirmatiile, o tin ca gaia-matu tot pe-a lor fara sa le treaca vreo secunda prin cap ca s-ar putea sa nu aiba dreptate. Astfel, cand li se arata pe baza de pasaje biblice ca dumnezeul pe care ei il numesc "al Iubirii" cu cateva mii de ani in forma era un monstru ucigas de femei si copii, care incuraja, printre altele, sclavia, hotia, vandalismul, genocidul, infanticidul, canibalismul etc. ei trec cu usurinta peste si spun ca aceste lucruri "nu mai sunt valabile". Ei spun ca aceasta divinitate de-a dreptul horror a Vechiului Testament, care instiga in mod sistematic la epurari etnice/religioase s.a.m.d., s-a transformat peste noapte intr-o divinitate care condamna categoric orice forma de violenta, si care proclama iubirea aproapelui, ba chiar si a vrajmasului ! Asta in conditiile in care cu putin timp in urma aceeasi divinitate dadea ordine clare ca acestia sa fie ba omorati cu pietre, ba trecuti prin ascutisul sabiei, ba arsi de vii, ba calcati pe grumaz si spanzurati, etc. Asadar, ei nu sesizeaza nici o falie logica in toata povestea. De aia mi-am permis sa-i numesc retardati. Si cred in continuare ca sunt perfect indreptatit sa fac acest lucru. Aceiasi indivizi sustin ca Satan este un inger malefic opozant lui Iehova, aducand (printre altele) citate din Vechiul Testament in care ni se arata ca acesta era de fapt un consilier de nadejde al acestuia. Tare nu ?? Tot ei spun ca Iisus era Dumnezeu, sau o intrupare a acestuia, cand din evanghelii reiese clar si fara echivoc ca Iisus era trimisul acestuia, ca Iisus vorbea cu si se inchina la Dumnezeu, ba chiar la un moment dat isi plangea de mila in fata acestuia: "Doamne, de ce m-ai parasit ?". Mai mult, acolo se spune limpede: "Pe aceasta, Dumnezeu a lucrat-o în Hristos, sculându-L din morţi şi aşezându-L de-a dreapta Sa, în ceruri". Deci e mai mult decat evident ca, conform insasi bibliei, Iisus NU era Dumnezeu. Acum spuneti-mi si mie, cum ar putea un om care NU e retardat sa sustina cu inversunare astfel de lucruri, cand evidenta le arata exact contrariul ?! Eu inteleg ca acest cuvant poate reprezenta pentru unii o insulta, dar poate pentru altii reprezinta un adevar. In nici un caz insa acesta nu reprezinta o "injurie grava", asa cum pesemne considera moderatorul. In fine, avand in vedere ca acesta are intotdeauna ultimul cuvant, eu nu pot sa fac altceva decat sa ma supun sanctiunii date, dar asta nu inseamna ca si sunt de acord cu ea. Mai mult, nu mi se pare normal ca toti moderatorii de pe aria respectiva sa faca parte doar din tabara credinciosilor, adica cei pe care eu (dar nu numai) ii consider, in baza discutiilor avute cu ei pe sectiunea respectiva, alienati mintal din pricina indoctrinarii religioase (dand dovada de un IQ mai mult decat limitat atunci cand vine vorba de analizarea din punct de vedere logic a credintelor lor religioase, si neputand sub nici o forma sa iasa din prejudecatile cu care au fost inoculati de mici), motiv pentru solicit, pentru a inlatura orice urma de "bias" pentru una dintre tabere, ca si ateii/agnosticii/deistii, adica cei critici la adresa religiei si a credinciosilor, sa aiba un reprezentant in cadrul moderatorilor. Daca se poate, daca nu, putem gasi si alt forum unde sa ne expunem parerile, argumentate desigur, fara a sta tot timpul cu frica ca ii suparam pe domnii moderatori. Inca o data, "retardat" este un cuvant din dex si nu reprezinta o injurie, mai ales atunci cand este insotit de argumente in sensul respectiv. Iar daca de nazisti putem spune fara a primi nici un avertisment, daramite ban, ca sunt retardati, stau si ma intreb, de ce despre niste oameni care se inchina unor "sfinti" care au comis, conform bibliei, fapte perfect comparabile cu cele comise de Hitler, dar la o scara mult mai larga (in sensul ca au comis genociduri indreptate impotriva a zeci, daca nu sute de popoare, nu doar a unuia singur), si totodata mult mai grave (una e sa omori un om gazandu-l, si alta e sa-l macelaresti ca la abator, chiar daca rezultatul e acelasi), nu putem spune acelasi lucru. Pace si Domnul fie cu voi. Aveti nevoie nu de alta ![]() ---------- Post added at 18:33 ---------- Previous post was at 01:13 ---------- Ca nu cumva sa credeti ca aiurez, aici gasiti si postul pentru care am primit ban: Infraction for SickUser: Injurii grave A se observa ca moderatorul scoate din context afirmatiile mele, pe care le socoteste "injurii grave", ignorand cu desavarsire faptul ca acestea erau cat se poate de intemeiate. Ce vreau sa zic e ca, daca ii explici unui individ ca "daca X=Y si X=Z, atunci automat Y=Z", iar respectivul se face ca nu pricepe, sau pur si simplu chiar nu pricepe, mi se pare normal sa trag concluzia ca e retardat, sau cel putin sa-i atrag atentia ca se comporta ca atare. De ce in cazul credinciosilor treaba ar trebui sa stea in alt fel ? Si inca ceva, un forum ar trebui sa fie un loc unde se discuta pe baza de argumente, unde oamenii ar trebui sa fie deschisi dialogului, ori cand vezi ca acesti indivizi refuza cu obstinatie orice argument, oricat de elementar sau evident ar fi el, e normal sa-ti pierzi rabdarea si sa le spui in fata ce crezi despre ei. Asta nu inseamna ca-mi pare in vreun fel rau ca am facut-o, mai ales ca unii chiar o merita cu varf si indesat. Raman deci la parerea ca, cel putin in chestiunile referitoare la "religie si credinta", oamenii acestia lipsiti de orice logica sau simt critic elementar la adresa religiei lor ar trebui mai degraba restrictionati la "spitalul 9" decat pe un forum unde chipurile oamenii ar trebui sa discute rational. De fapt intreaga sectiune cu privire la Religie ar trebui mutata acolo. O sa ma intrebati de ce imi bat eu capul cu niste oameni pe care ii consider alienati mintal. Simplu, pentru ca sunt ferm convins ca aceasta alienare/retardare este una doar aparenta, ca ei sunt oameni perfect normali de fapt (dupa cum reiese din discutiile avute cu ei pe alte subiecte, mai "pamantesti"), dar care fiind traumatizati din copilarie cu imaginea dumnezeului razbunator si criminal al bibliei, care ii arunca pe toti cei care nu i se supun (sau ii contesta existenta) in flacarile iadului, si care nu-i primeste decat pe pupincuristii devotati in imparatia sa, nu isi pot folosi capacitatea intelectuala remarcabila pe care cu siguranta o poseda (si nu sunt deloc ironic aici!) pentru a accepta niste chestii care intre noi fie vorba ar trebui sa fie evidente chiar si pentru un copil de gradinita. Deci frica lor de a se dezice de acest dumnezeu razbunator, malefic, asa cum e portretizat el in biblie, si cu care au fost indoctrinati de mici copii de catre familie, scoala, etc. e cea care ii opreste sa gandeasca logic atunci cand vine vorba de analizarea critica a propriei religii (ca daca-i pui sa analizeze o alta religie concurenta cu crestinismul, cum ar fi de exemplu islamismul, sa vezi cum iti gasesc contradictii in ea cat ai zice peste!), si cea care din pacate le da aspectul de handicapati din punct de vedere intelectual, sau "mentally challenged" cum ar spune licuriciul. Atat am avut de spus, de acum incolo puteti inchide si threadul, si sa-mi stergeti si contul (sau ambele daca vreti, ca oricum imi bat capul degeaba pe-aici). Last edited by reclamatie; 06-11-2009 at 19:57.. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
da , tu stiai ca nu ai voie cu , clone pe aici ?
__________________ vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post39868848 !!! vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post40397476 !!! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |