Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Admin > Anunţuri administrative | Cereri şi reclamaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 25-10-2009, 10:48   #1 (permalink)
Nick anterior: m5

Quattro's Avatar

Interzicerea posturilor gen "ai PM" / "si tu ai PM !!!"

Nu stiu daca postez unde trebuie dar vreau sa fac o cerere pe care sa o discutam, si daca vom fi de acord sa se puna in aplicare.

In ultimul timp am vazut ca unii useri abuzeaza pt a-si ridica thread-urile de posturile "ai PM", "si tu ai PM / am raspuns". Personal consider absolut inutile aceste posturi. O fi goana dupa posturi sau dorinta de a tine thread-ul sus de mai multe ori pe zi ?

Astept parari atat pro cat si contra(daca exista).

Quattro is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2009, 11:17   #2 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Eu o sustin!
Alte pareri?
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2009, 11:18   #3 (permalink)
proud member

always's Avatar

Sustin si eu.

E ca si cum suni pe cineva sa-i spui ca i-ai trimis un sms.

"I like watching a debate and complaining that the participants disagree about things".

always is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2009, 11:21   #4 (permalink)
Nick anterior: adynechita

sirAdrian's Avatar

Si eu o sustin cu toate ca mai lasam in threaduri si astfel de mesaje...

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | VAND Samsung E2120 + card 1 GB + cartela SIM cu nr. 4E - SIGILATE,FACTURA,GARANTIE

sirAdrian is online now    Reply With Quote
Old 25-10-2009, 11:50   #5 (permalink)
Registered User

guvide's Avatar

,, Alte pareri? "

Quote:
Originally Posted by AIWA View Post
Eu o sustin!
Alte pareri?
de acord , dar ce ne facem daca de exemplu in unele cazuri inbox-ul este mai tot timpul plin ? sau dai un PM(admin./moderator/user) si nu primesti raspuns , esti ignorat sau poate este o eroare tehnica . trebuie sa-l anunti intr-un fel ca are PM
daca tot am ajuns aici , referitor la noua regula cu datele de contact , conducerea acestui forum de ce nu ne da un exemplu prin a-si posta ei insusi o metoda de contact(mesager/mail). nu toti dintre ei au in semnatura sau in vreun post/thread , ETC .

guvide is online now    Reply With Quote
Old 25-10-2009, 12:27   #6 (permalink)

Quattro's Avatar

Din cate stiu eu in casuta de mesaje poti sa ai maxim 1000. Nu cred ca le tine cineva ca amintire, sau daca face acest lucru, sa lase 5-10 locuri libere pt alte mesaje. In alta ordine de idei se pot folosi si datele de contact: YM, telefon, nu neaparat postul "ai PM".

Daca tot ai adus vorba de noua regula cu datele de contact nu inteleg de ce mai trebuiesc postate si in topic daca ele sunt destul de vizibile in semnatura.

Old 25-10-2009, 12:40   #7 (permalink)
VY Canis Majoris

punisher's Avatar

degeaba ,
sunt useri care nu au date de contact in anunt , dau n reporturi si tot nu se intampla ceva ...
la fel o sa fie si cu asta .

punisher is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2009, 16:18   #8 (permalink)
Registered User

Licaon_Kter's Avatar

eu nu o sustin

cum am gandit eu ( cel putin pe aria de publicitate ):
-ma intereseaza produsul si citesc threadul ( daca e negociem pe PM oricum )
-las PM
-las mesaj cu "ai PM"
-cel vizat vede PM-ul DACA e logat pe forum sau DACA are notificare pe email, daca nu, nu
-cum multi ( cred eu ) mai viziteaza forumul si nelogati ( gen de la job ), or sa vada mai repede cum ca eu am fost interesat de produsul lor si or sa se logheze pe forum si etc
1AM2 sys: X2 5200+@3GHz 65W | HR-01 Plus | MSI K9A2 CF | 2x2Gb A-Data Vitesta EX | GTS250 + Acc.S1 + 2xKazeJyu | Xonar DX | Samsung 2x320Gb | Pioneer 215DBK | Corsair VX450W | Antec Solo | 2x92mm in + 120mm Nexus 800rpm out | Grado SR325i | Horizon 2206SW | Sidux
2AM2 sys: X2 4850e+ 45W | Ninja+ B | Gigabyte MA78GM-S2H | 2x1Gb Corsair XMS2 | 8600GT + Acc.S1 | Realtek ALC889a | Seagate 250Gb | Antec EA380W | Antec NSK3480 | 92mm in + 120mm out Nexus | Grado SR60 | Samsung 755DFX | Sidux

Licaon_Kter is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2009, 16:30   #9 (permalink)

Quattro's Avatar

@Licaon_Kter - Tin sa te contrazic. Majoritatea care au anunturi sau asteapta un raspuns de la cineva se logheaza. E mult mai usor daca esti logat sa-ti gasesti propriul anunt, sa vezi daca ai primit PM, etc.

Old 25-10-2009, 16:38   #10 (permalink)
Nick anterior: Spy0nu

Necromonger's Avatar

Si cu ce te incurca faptul ca unii isi dau PM pe aria de publicitate?

Necromonger is online now    Reply With Quote
Old 25-10-2009, 16:44   #11 (permalink)

Quattro's Avatar

Nu ma deranjeaza ca isi dau PM. Sa isi dea cate vor ei dar sa nu mai scrie pe thread ca au dat PM. Astfel se evita urcarea unui topic pe prima pagina de mai multe ori pe zi.

Old 25-10-2009, 22:04   #12 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by guvide View Post
de acord , dar ce ne facem daca de exemplu in unele cazuri inbox-ul este mai tot timpul plin ? sau dai un PM(admin./moderator/user) si nu primesti raspuns , esti ignorat sau poate este o eroare tehnica . trebuie sa-l anunti intr-un fel ca are PM
daca tot am ajuns aici , referitor la noua regula cu datele de contact , conducerea acestui forum de ce nu ne da un exemplu prin a-si posta ei insusi o metoda de contact(mesager/mail). nu toti dintre ei au in semnatura sau in vreun post/thread , ETC .
Nimeni nu e perfect....una e sa vezi ca nu se poate...si atunci omeneste spui: "...am incercat sa-ti dau un PM dar ......" si alta este sa vezi un thread in care gasesti posturi de genul " ai PM" apoi urmeaza "ai si tu PM" si iar "ai din nou PM' si uite asa ....se ridica threadul!
CEREREA userului Quattro se refera la cei ce fac un abuz de asa ceva si cu ajutorul amicilor....fac abuz de asa ceva!

Referitor la partea subliniata....am lasat IDul meu in anumite threaduri plus nr de telefon....stii care a fost rezultatul? O avalansa de telefoane la ore cat mai deranjante (mai poti lucra daca te suna non stop tel?????) SMSuri care de mai care mai bine intentionate la adresa mamei (cum te simti cind vezi "'nospace for new SMS " si cind te uiti vezi ca x sau y vor sa-ti mai faca un frate etc.) legata de adresa de e-mail....sincer nimeni nu e bucuros cand vede o adunatura de cuvinte de dupa blocuri zilnic in posta!

referitor la contactul unuia din noi...sint sigur ca sintem prezenti mai mereu in zona deci cine vrea ne gaseste!

PS
Acele date sint cerute in aria de publicitate intrucat asa cum am vazut si aici....cind intri NElogat nu poti vedea datale unui vinzator in caz ca are un produs ce te intereseaza!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Old 25-10-2009, 22:53   #13 (permalink)
just passing...

Rover's Avatar

Quote:
Referitor la partea subliniata....am lasat IDul meu in anumite threaduri plus nr de telefon....stii care a fost rezultatul? O avalansa de telefoane la ore cat mai deranjante (mai poti lucra daca te suna non stop tel?????) SMSuri care de mai care mai bine intentionate la adresa mamei (cum te simti cind vezi "'nospace for new SMS " si cind te uiti vezi ca x sau y vor sa-ti mai faca un frate etc.) legata de adresa de e-mail....sincer nimeni nu e bucuros cand vede o adunatura de cuvinte de dupa blocuri zilnic in posta!
Da, dar partea asta se poate intampla oricui. Ganditi-va ca lumea se mai cearta pe aici, se mai porcaleste.
Dupa aia cineva vrea sa vanda o amarata de placa video, sau mai stiu eu ce fiindca si-a facut upgrade la calculator sau si-a schimbat telefonul. Si la fel se poate trezi cu jdemii de telefoane de la toti nebunii. Si nu cred ca isi ia nimeni o cartela speciala de telefon ca sa vanda un ram sau o chestie insignifianta.
Banuiesc ca s-a mai discutat despre chestia asta. S-a sustinut ca e nevoie sa se vada datele de contact de pe google? Cui ii pasa de asta? Daca vrea sa vada datele sa-si faca cont (teoretic forumul are de castigat ca are mai multi utilizatori). Poate cei care sunt "negustori profesionisti" nu au nicio problema sa-si mai ia un nr de telefon/id de yahoo pt afacere, dar ceilalti care fac diverse tranzactii sporadic?
In fine, simtii si eu nevoia sa-mi dau cu parerea

Rover is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 03:41   #14 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Eu ca admin am 5.000 de PMuri ....mai mult de 4.000 sint amintiri (a se citi ... su*i p**a , o f*t pe mata , etc. etc.
Restul de 1.000 se "fuleaza" daca pot spune asa cu diverse cereri care de mai care mai hilare .....o mica parte sint cu adevarat PMuri la care pot sa ma bucur cind le vad!

Old 28-10-2009, 09:18   #15 (permalink)
Registered User

Teshawn's Avatar

Ca o parere personala

Mi se pare o mare prostie sa interzici chestia asta.Ce se rezolva in felul asta ? Nu vorbiti de up-uri gratuite ca inca mai sunt "baieti" care isi dau up-uri de 2-3 ori pe zi pe fata fara jena , care si-au facut cate 20-25 de clone si si-au dat rating si isi dau zilnic up in felul asta , si tot asa. Sunt zeci de alte incalcari de regulament mult mai clare si voi va legati de un simplu : " ai pm" . Hai sa fim seriosi.
Forumul prin definitie e un loc unde se pot dezvolta discutii , e chiar un element democratic , bineinteles in limita unui regulament. Daca regulamentul va prevede cenzura de genul "scrieti doar ce hotaram noi" atunci totul se duce de rapa si ne intoarcem vreo 20 de ani in timp.

Teshawn is offline    Reply With Quote
Old 28-10-2009, 10:49   #16 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by AIWA View Post

Daca tu ca admin ai simtit pe pielea ta ce se intampla cand aceste date sunt trecute (mai nou obligatoriu) de ce ne obligati pe noi userii sa avem parte de situatii similare ?

plph is offline    Reply With Quote
Old 28-10-2009, 11:08   #17 (permalink)
Registered User

si daca in loc de ai pm, pui o intrebare banala. de ex:

1: ce lungime are cablul de alimentare?
2: ce grosime are cablul de alimentare?
3: cate kg are produsul..?

etc. imi vin o mie si una de idei de a ridica un thread up!

ps: ai pm!

Lynoleum is offline    Reply With Quote
Old 28-10-2009, 11:14   #18 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by plph View Post
Daca tu ca admin ai simtit pe pielea ta ce se intampla cand aceste date sunt trecute (mai nou obligatoriu) de ce ne obligati pe noi userii sa avem parte de situatii similare ?
Ai raspunzul in primele 4 cuvinte!
EXACT de aia am simtit!

Acum hai sa gindim la obiect!
Inchid aria publicitate ....FAORTE MULTI vor injura/plinge/"muri de foame"/etc.
Oare de ce?
Pentru ca acolo e viatza lor! Acolo e taraba lor cu marfa! Dar cum vinzi ceva fara sa stie lumea unde te gaseste in piatza? Simplu are date de contact vizibile!
NIMENI nu va opreste sa aveti un ID (implicit si adresa e-mail) special doar pt forum ...si eventual o cartela cosmote (ca astia au minute la greu in retea) tinuta intr-o rabla de telefon special pt vanzari!

Dar na...chestia asta o fac de ani de zile ceva useri ce traiesc din vanzarea pe forum!

Asa ca solutia nu e gindirea mea....am vazut-o la ei si desi nu am inteles-o din prima ....acum realizez ca e o chestie facuta de nevoia de liniste cat si pentru a ordona lucrurile in viatza!

Old 28-10-2009, 20:38   #19 (permalink)
shadow of dust

Metode de "urcare" gratuita a threadurilor se vor gasi. Pana acum nu m-a deranjat niciodata mesajul de gen "ai PM" pentru ca in functie de raspunsul lui iti poti da seama despre calitatile vanzatorului si anume:

Cumparator: Ai PM (a se traduce: iti ofer cu 10-15% mai putin decat vrei tu)
Vanzator:
a) s-a vandut/rezervat (deci vanzatorul accepta negocieri si vei sti cum sa-l abordezi pe viitor)
b) si tu ai PM (scârtzar - incearca sa duca negocierea undeva pe la jumate, se lasa greu ca femeile virgine)
c) up (ignor ofertele de 2 lei de pe PM, oamenii tru ma cauta la telefon)

Cat despre initiativa cu postarea obligatorie a datelor de contact, mi se pare aberant. Eu vand jocuri pe aria de Console dar am fost abordat pe Yahoo sa modez PSP-uri, sa le spun ca jocuri "marpha" mai apar, etc.

Faza tare e ca am messenger-ul integrat in User Details, si imi apare in fiecare post pe care-l fac, deci un user care are cap pe umeri poate sa ma contacteze pe messenger si fara sa-i scriu eu ad-literam ID-ul pe anunt. Consider metoda asta cocalar-proof si cel putin in ultimele 2 luni a dat rezultate.

Cu numarul de telefon e alta mancare de peste. Iti garantez ca daca cineva suna la un numar de telefon si nu i se raspunde, nu incearca si pe Yahoo sau pe PM ci mai mult ca sigur cauta in alta parte (poate doar daca nu vinde vreo raritate).

Khan is online now    Send Message via Google Talk to Khan Reply With Quote
Old 30-10-2009, 00:37   #20 (permalink)
LED

Dr.L's Avatar

In functie de cat de interesat e,cumparatorul suna,vorbste pe mess sau pe pm/topic
Ce-i asa de rau sa se se scrie 'ai pm' ? De ex,daca se bat mai mult pe aceelasi obiect,se poate vedea direct din topic ordinea
Si daca cineva are inboxul plin,ce faci?
De ce sa fie vanate tot felul de mici abateri care chiar nu fac mare diferenta? Mai bine doar alea importante si gata
Parerea mea...

sau macar pm ca ma anunta p mail(altfel uit)

Dr.L is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Admin > Anunţuri administrative | Cereri şi reclamaţii

Thread Tools

Posting Rules