Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Admin > Anunţuri administrative | Cereri şi reclamaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 30-10-2009, 00:41   #21 (permalink)
Nick anterior: marcelkmg

Lord_YU's Avatar

....sau poate ca vanzatorul e' noob si nu vede ca are un Private Message ,nu este exagerat cand se posteaza de terti "ai Pm" exagerat este cand se posteaza " ai raspuns la PM" si asta numai cu intentia sa urce threadul "artificial"....

Dell XPS M1330

Lord_YU is offline    Reply With Quote
Old 30-10-2009, 00:55   #22 (permalink)
LED

Dr.L's Avatar

Si cat se poate urca un thread artificial?
Oricum dispare repede...

sau macar pm ca ma anunta p mail(altfel uit)

Dr.L is offline    Reply With Quote
Old 30-10-2009, 17:47   #23 (permalink)
just passing...

Rover's Avatar

Quote:
Acum hai sa gindim la obiect!
Inchid aria publicitate ....FAORTE MULTI vor injura/plinge/"muri de foame"/etc.
Oare de ce?
Pentru ca acolo e viatza lor! Acolo e taraba lor cu marfa! Dar cum vinzi ceva fara sa stie lumea unde te gaseste in piatza? Simplu are date de contact vizibile!
NIMENI nu va opreste sa aveti un ID (implicit si adresa e-mail) special doar pt forum ...si eventual o cartela cosmote (ca astia au minute la greu in retea) tinuta intr-o rabla de telefon special pt vanzari!
Dar na...chestia asta o fac de ani de zile ceva useri ce traiesc din vanzarea pe forum!
Asa ca solutia nu e gindirea mea....am vazut-o la ei si desi nu am inteles-o din prima ....acum realizez ca e o chestie facuta de nevoia de liniste cat si pentru a ordona lucrurile in viatza!
Exact asta ziceam. Pt. "profesionisti" nu e greu sa se conformeze. Dar parca totusi aria de publicitate de pe CG nu este talcioc profesionist, ca okazii sau mai stiu eu ce site. Daca eu vreau sa vand o placa video sau alt maruntis rezultat in urma unui upgrade, trebuie sa fac fie ce zici tu (poate pt o placa a carei valoare e cu 10 lei mai mare decat o cartela de telefon), fie sa-mi asum riscul ca pot deveni obiect de distractie pt niste tampiti.
De asta zic, e buna de recomandare, dar ca obligatie mi se pare fortata. Sunt oameni care fac 2 tranzactii pe an. Pt aia pm-ul este arhisuficient.

Rover is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2009, 16:19   #24 (permalink)
Nick anterior: Dj_B

Ciuby's Avatar

Si eu sustin o regula cu interzicerea posturilor "ai pm". De fapt, o sustin vehement!
ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Ciuby is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2009, 16:40   #25 (permalink)
dark passenger

dod0's Avatar

si eu sustin.. e doar o sursa de up-uri gratuite.

dod0 is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2009, 16:54   #26 (permalink)
astro

.:indie:.'s Avatar

Eu nu o sustin, un nou motiv de discutii interminabile 'da io de ce am luat ban si lui nu i-ai dat'
Would you get behind them if you could only find them?

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2009, 21:13   #27 (permalink)
Nick anterior: Dj_B

Ciuby's Avatar

Discutiile astea oricum au loc...
ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Ciuby is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 15:01   #28 (permalink)
King of the hill

SpliffStar's Avatar

Ca multi alti care nu traiesc din vanzari pe publictate, total contra "ai pm", "pm back" si tot asa.
Cand vrei sa cumperi suni, n-are numar lasi mesaj privat, n-are loc in inbox, ii lasi mesaj ca vrei pm cu numar de tel, ce naiba o fi asa greu?
Tine de bun simt. Vrei sa vada juma de forum ca ai cumparat o placa video de 1800 de lei? Vrei sa arati ca ai bani multi si sa te stie lumea pe forum ca iti cumperi cele mai tari/scumpe componente? Vrei sa arati ca ai fost primul care ai postat la o vanzare de monitor ce in magazin e 2000 de lei si vanzatorul il da cu 1000? Asta e ca si cum te urci in tramvai dand din coate, e ca atunci cand eram mici si vedeam o masina "jmekera" si ziceam, "stop a mea".
Legat de "ai pm" eu as interzice si "rezervata pt mine", "am vb la telefon, e rezervata de mine". Pe cine intereseaza lucrul asta? Eu de multe ori am lasat mesaj privat sau am sunat pe respectivul vanzator in cazuri de genu asta. E un fel de rezervare cu japca, adica vezi domne, nu te mai baga in seama ca o iau, e pomana mea si eu am vazut-o primu, mars d-aici.
Foarte foarte multe probleme legate de bun simt decat de vanzare/date de contact sau mai stiu eu ce altceva.
Recomand un pool, ar fi mai edificator.

SpliffStar is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 17:27   #29 (permalink)
CPU Collector

CrysMM's Avatar

La Publicitate este bine ca cumparatorul sau vanzatorul sa aiba cel putin un post in anuntul respectiv, sa se poata vedea cine a cumparat sau vandut si cui. In fel acesta se evita problemele de trader rating sau revanzarea pe forum. Sunt multi care si-au acordat rating dar posturile celui care a cumparat sau vandut nu apare in topicul respectiv. Am vazut destule cazuri. Ori nu a postat ori sistemul de TR a fost fraudat prin mici "comploturi".

Nu as propune excluderea postului "ai PM". Ar fi la fel ca cea cu date de contact, o patesc cativa si restul ...

Cumpar procesoare vechi sau mai noi defecte pentru colectie
YM: pfamocanucristian \\ Tel: 0762.646.825

CrysMM is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 06:09   #30 (permalink)
Living In The Past

bogyyogy's Avatar

Subscriu,sunt enervante aceste "ai pm"!
1)95% sunt clar up-uri gratuite!
2)Daca vreau sa cumpar,de obicei nu postez,dau pm,apelez pe mess sau telefon daca are respectivul in post.
3)Postez daca rezerv sau sunt foarte hotarat sa cumpar.
4)Daca spune "ai pm" ar trebui sa specifice si in legatura cu ce(ai pm in legatura cu pretul,in legatura cu o rezervare de cateva ore,in legatura cu un schimb avantajos samd).
5)Cand vad "ai pm" stau si ma gandesc,il cumpara,negociaza,up mascat?Nu mai spun ca ma abtin sa mai dau pm sau chiar sa mai fiu interesat sa cumpar daca vad ca e cineva cu care am mai avut de a face,doar nu ma apuc sa intru peste cumpararea omului.
Asa ca acest "ai pm" din punctul meu de vedere este tare deranjant si frustrant!
Interzis!
FLEETWOOD MAC,JOHN MAYALL,URIAH HEEP,SIMON&GARFUNKEL,FOCUS,LOREENA McKENNITT,ERIC CLAPTON,STEELEYE SPAN,JETHRO TULL,ATOMIC ROOSTER,FOCUS,GREGORIAN,MOODY BLUES,VAN DER GRAAF,GENTLE GIANT,JANIS JOPLIN,IRON MAIDEN,PINK FLOYD,COLOSSEUM,MIKE OLDFIELD,KING CRIMSON,RENAISSANCE,AC/DC,TOM WAITS,JIMI HENDRIX,RUSH,JUDAS PRIEST,DOORS,BLACK SABBATH,BOB DYLAN,CAT STEVENS,DIRE STRAITS.AJUNGE CU MANELELE!!!!

bogyyogy is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 11:53   #31 (permalink)
Junior Moderator

Monstru's Avatar

Quote:
Originally Posted by bogyyogy View Post
Subscriu,sunt enervante aceste "ai pm"!
1)95% sunt clar up-uri gratuite!
2)Daca vreau sa cumpar,de obicei nu postez,dau pm,apelez pe mess sau telefon daca are respectivul in post.
3)Postez daca rezerv sau sunt foarte hotarat sa cumpar.
4)Daca spune "ai pm" ar trebui sa specifice si in legatura cu ce(ai pm in legatura cu pretul,in legatura cu o rezervare de cateva ore,in legatura cu un schimb avantajos samd).
5)Cand vad "ai pm" stau si ma gandesc,il cumpara,negociaza,up mascat?Nu mai spun ca ma abtin sa mai dau pm sau chiar sa mai fiu interesat sa cumpar daca vad ca e cineva cu care am mai avut de a face,doar nu ma apuc sa intru peste cumpararea omului.
Asa ca acest "ai pm" din punctul meu de vedere este tare deranjant si frustrant!
Interzis!
subscriu
Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Monstru is offline    Send Message via Google Talk to Monstru Reply With Quote
Old 06-11-2009, 14:27   #32 (permalink)
Living In The Past

bogyyogy's Avatar

Thumbs down

Exact ce spuneam mai sus,dracu' mai intelege ceva din threadul asta!
PLACI VIDEO IEFTINE
FLEETWOOD MAC,JOHN MAYALL,URIAH HEEP,SIMON&GARFUNKEL,FOCUS,LOREENA McKENNITT,ERIC CLAPTON,STEELEYE SPAN,JETHRO TULL,ATOMIC ROOSTER,FOCUS,GREGORIAN,MOODY BLUES,VAN DER GRAAF,GENTLE GIANT,JANIS JOPLIN,IRON MAIDEN,PINK FLOYD,COLOSSEUM,MIKE OLDFIELD,KING CRIMSON,RENAISSANCE,AC/DC,TOM WAITS,JIMI HENDRIX,RUSH,JUDAS PRIEST,DOORS,BLACK SABBATH,BOB DYLAN,CAT STEVENS,DIRE STRAITS.AJUNGE CU MANELELE!!!!

Old 06-11-2009, 15:26   #33 (permalink)
Administrator

Silviu's Avatar

Lucram la un regulament updatat pentru sectiunea de publicitate, o sa il finalizam luna asta.

Silviu is online now    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 22:30   #34 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

Nu prea sunt eu la curent cu regulamentele pe publicitate dar nu cumva e obligatoriu ca cel ce da rating sa fi postat in thread-ul respectiv?

De ce spun asta? Pt ca eu de multe ori prefer sa fac o oferta privata pe PM din motive personale si diverse. Ulterior daca se si intampla tranzactia as dori sa pot oferi si sa primesc rating iar asta se poate face (parca) doar daca am postat acolo.

Mai este si faza cand trimit PM cu oferta unui mod sau admin (mai umbla si ei cu thread-uri pe la publicitate) si stim cu totii ca au probabil inbox-ul full de mesaje cu chestii complet nelegate de biznisu respectiv, asa stie ca de la mine e ceva legat de oferta si in general astea e bine sa se miste repede deci citeste mai rapid poate.

Mai sunt si cei noi iar unii habar n-au sa verifice PMul si sa vada ca s-au adunat in dr sus chestii cu rosu, asa-l atentionezi daca vezi ca nu ai nici un raspuns desi a avut activitate, daca nu raspunde nici asa...aia e si pt el si pt mine.

Nu ma pasa prea tare de chestia PM la cata activitate am eu p'acolo, dar cred ca e de luat in calcul si abordarea asta.

PS: Eu de ex nu ma apuc sa sun nicaieri pana nu-s decis 80% sa fac o treaba cu respectivul asa ca optimizarea si rapiditatea comunicarii prin internet folosind cat mai multe mijloace este binevenita.

H2H is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 23:24   #35 (permalink)

Lord_YU's Avatar

Da sunt situatii si situatii , asta depinde de om . Eu de exemplu evit sa postez in anunt ca sa nu il vada si altii .....Doar cand iau ceva sigur postez in anuntul respectiv.
In mod clar ar trebui sa fie sanctionati cei ce nu sunt in stare sa dea un amarat de telefon sau un mesaj (asta daca sunt trecute in anunt) ....si iar o luam de la capat cu problema datelor de contact....dar poate ca vanzatorul are telefonul inchis...sau nu ii mai functioneaza messul..sau ....sau...etc.

Dell XPS M1330

Old 07-11-2009, 04:22   #36 (permalink)
Living In The Past

bogyyogy's Avatar

Nu este neaparat sa postezi,e de ajuns sa fie threadul celui de la care cumperi.Doi useri nu-si pot da rating in threadul unei alte persoane indiferent daca au postat sau nu acolo.

Old 07-11-2009, 10:04   #37 (permalink)
Nick anterior: Volcanos

Cypher's Avatar

Quote:
Originally Posted by bogyyogy View Post
Exact ce spuneam mai sus,dracu' mai intelege ceva din threadul asta!
PLACI VIDEO IEFTINE
Pe topicul ala e cel mai mare exces

ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Cypher is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 18:04   #38 (permalink)
Paranoia is natural

De acord cu rover (cred) la faza cu contact. Prefer sa fiu contactat pe pm decat pe telefon sau mail. Daca nu e user serios de pe forum (asta inseamna ca trebuie sa aibe cont deci poate da un pm) ORICUM nu ma intereseaza sa fac tranzactii cu el.

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 23:26   #39 (permalink)
Nick anterior: Darkblack99

Darkblack's Avatar

Eu cred k va fi o grija in plus pt.admini. O sa apara tot felul de politisti care vor reclama abuzul de "ai PM!", iar diferiti admini vor trebui sa investigheze...sanctionatii se vor apara cu pretexte de genul "i-am trimis un PM acum 2 zile, dar nu mi-a raspuns"....adminii vor cauta in casutele inbox PM ale user-ilor si ...mult mai multa munca pt.admini....
Ce cred ca ar trebui sanctionat este...RASPUNSUL! Ala e singurul mod prin care 'proprietarul' thread-ului isi da un UP

Darkblack is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 23:33   #40 (permalink)

Lord_YU's Avatar

Exact ,Darkblack are perfecta dreptate , raspunsul in thread este un abuz ( desigur ca intodeauna este la ore distanta) .Din moment ce a raspuns pe PM nu mai este nevoie sa precizeze si in thread ...doar daca nu vrea sa il urce sus..

Dell XPS M1330

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Admin > Anunţuri administrative | Cereri şi reclamaţii

Thread Tools

Posting Rules