Utilizezi Firefox ?
Utilizezi Firefox ?
Da.
În folderul de Spam te-ai uitat?
Nashpa...
"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and has been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)
Am primit un suspend nejustificat. Motivul: flame. Cred ca s-a facut exces de zel.
de curiozitate, unde e rasismul pentru care a fost banat permanent acest user?
Infraction for Necrophagist: rasism
Din câte ţin minte, era în semnătură.![]()
Nashpa...
"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and has been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)
Asta e o bucata din semnatura lui : "It's pretty obvious—in those days, niggers were still monkeys."
Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy
poate se mai umbla la " search " , de ex daca caut samsung p2470hd , nu imi gaseste exact , chiar daca dau si la titlu , imi apar tot felul ...
Cauta doar modelul - p2470hd. Nu merge cautarea dupa fraza exacta. Doar dupa cuvinte.
bisti , dar daca vreau sa sterg un thread adaugat de mine la un produs , se poate ? sau cum se procedeaza ?
Apelezi la moderatorul sectiunii respective si se inchide. De sters nu se sterge.
CG Forum , de pe android market , am avut in posesie Samsung Galaxy S , S Plus si acum S II , toate cu ROM-uri oficiale ultima versiune neatinse , la toate primeam Unknown Error : Logging you in... , de ce nu stergeti aplicatia de pe android market?
CONTACT , COSMOTE : 0765.316.908
Vand coduri de activare / cdkey-uri , pentru Battlefield 3 ( origin )
S-a stricat topicul "Ultimul film vazut" din sectiunea Filme. E asa de ceva timp.
De fiecare data cand incercam sa ma uit la ultima pagina (cea mai recenta) ma redirectiona catre pagina principala a forumului. Nu stiu din ce cauza. A durat chestia asta mai multe zile, cel putin pentru mine. Acum vad ca merge bine. Imi cer scuze ca nu am fost mai explicit.
la un thread deja postat mai pot sa adaug poze sau trebuie sa deschid unul nou ? daca da , poate imi spune cineva cum , ms !
Nu detin feedback-uri pt ca nu ma ocup cu vanzari sau achizitionari de produse.
Tin samsarii la coltul nesimtirii , vanatori de chilipiruri .
Intrebare: a cui clona era brabusel? Just curious.
Infraction for brabusel: Clonă
I'm all in favour of keeping dangerous weapons out of the hands of fools. Let's start with typewriters. Frank Lloyd Wright
Poate va uitati si voi pe cum da axelg warning-urile de offtopic. Just sayin'.
I'm all in favour of keeping dangerous weapons out of the hands of fools. Let's start with typewriters. Frank Lloyd Wright
Bookmarks